Δημοσιεύτηκε στις 03 Φεβρουαρίου 2025
Η People Entertainment Group® παρουσιάζει το CHICAGO, έρχεται μετά από περιοδεία σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ για περιορισμένες παραστάσεις από την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025, σε μουσική του John Kander, στίχους του Fred Ebb και σενάριο των Fred Ebb και Bob Fosse.
Tο #1 μακροβιότερο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway επιστρεφει στην Ελλάδα!
Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ CHICAGO, η διεθνούς φήμης παραγωγή όπως παρουσιάζεται στο Broadway, συνεχίζει την ευρωπαϊκή του περιοδεία ταξιδεύοντας στην Κύπρο για περιορισμένες παραστάσεις από την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, έχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του μία ελληνίδα στο cast: τη Νάντια Μπουλέ στο ρόλο της Ρόξι Χαρτ.
Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Laura Tyrer ως Velma Kelly, τον Matt Blaker ως Billy Flynn, την Amy Webb ως Mama Morton, τον Danny Becker ως Amos και τον Luke Bayer ως Mary Sunshine.
Σε αυτή την ευρωπαϊκή περιοδεία, το κοινό μπορεί να απολαύσει την αυθεντική παραγωγή του Broadway, με ένα cast εξαίρετων ερμηνευτών, επιλεγμένων από την ελίτ του West End και του Broadway. Με τις απαράμιλλες ικανότητές τους και τη μαγνητική σκηνική τους παρουσία, κάθε μέλος του θιάσου θα δώσει το δικό του μοναδικό στυλ στους εμβληματικούς ρόλους της Ρόξι Χαρτ, της Βέλμα Κέλι, του Μπίλι Φλιν και των υπόλοιπων αξέχαστων χαρακτήρων που κατοικούν τον κόσμο του CHICAGO. Γνωστό ως μία από τις πιο εμβληματικές παραγωγές του Broadway όλων των εποχών, αυτό το πολυβραβευμένο μιούζικαλ υπόσχεται μια αξέχαστη θεατρική εμπειρία.
Το CHICAGO διαδραματίζεται στην καρδιά της ομώνυμης πόλης την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και ακολουθεί την καθηλωτική ιστορία της Ρόξι Χάρτ, μιας μικρής χορεύτριας με μεγάλα όνειρα για δόξα. Όταν η Ρόξι βρίσκεται μπλεγμένη σε μια σκανδαλώδη υπόθεση δολοφονίας, προσλαμβάνει τον επιδέξιο και χαρισματικό δικηγόρο Μπίλι Φλιν για να χειραγωγήσει τα μέσα ενημέρωσης και να επηρεάσει την κοινή γνώμη υπέρ της. Αλλά η Ρόξι σύντομα ανακαλύπτει ότι δεν είναι η μόνη που διεκδικεί τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η συγκρατούμενή της, Βέλμα Κέλι, μια βαριετέ σταρ, παλεύει επίσης για τη φήμη και την ελευθερία της μέσα στο χάος της φυλακής της κομητείας Κουκ.
Μεταφερθείτε στη δεκαετία του '20 και γίνετε μάρτυρες μίας μαγευτικής ιστορίας εγκλήματος, πάθους και φήμης, καθώς το CHICAGO συνεχίζει την επιτυχημένη ευρωπαϊκή του περιοδεία στην Κύπρο από την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τη φαντασμαγορική εμπειρία του CHICAGO καθώς "κατακτά" την Ευρώπη!
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΥΣ.
Για δέσμευση εισιτηρίων ΑμεΑ επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2168004868, το email tickets@people.gr καθώς και τα ταμεία του θεάτρου. Για ομαδικά εισιτήρια (>20 ατόμα) επικοινωνείτε με το τμήμα ομαδικών κρατήσεων στο email groups@people.gr.
Προπώληση: more.com
Παραγωγή: PEOPLE ENTERTAINMENT GROUP ® - www.people.gr
Τηλ. 216 800 4868
Πληροφορίες θεάτρου:
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Μουσείου 4, Λευκωσία 1097, Κύπρος
Τηλ.: +35722797979
Πρωταγωνιστούν:
ΝΑΝΤΙA ΜΠΟΥΛΕ, LAURA TAYRER, MATT BLAKER, DANNY BACKER, AMY WEBB, LUKE BAYER, HANNAH VICTORIA-BENNETT, LUKE CARTLEDGE, PHOEBE CHARLES, AMELIA COLFAR, TEAGAN DENHAM, JACOB FEAREY, SOPHIE FLEET, CHLOE HOPCROFT, LUKE JOHNSON, MATT JONES, JENNIFER LOUISE JONES, NATHAN LUKE, LEWIS MORTIER, MARIOS NICOLAIDES, BEN REYNOLDS, MADDIE WALLER, LUCAS ANGELO WARD
Συντελεστές:
CHICAGO the musical
Στίχοι: Fred Ebb
Μουσική: John Kander
Σενάριο: Fred Ebb και Bob Fosse
Η αυθεντική παραγωγή σκηνοθετήθηκε και χορογραφήθηκε από τον Bob Fosse.
Βασισμένο στο θεατρικό έργο της Maurine Dallas Watkins.
Σκηνοθεσία της αυθεντικής παραγωγής της Νέας Υόρκης: Walter Bobbie
Σκηνοθεσία της αναπαράστασης της αυθεντικής παραγωγής της Νέας Υόρκης: Nigel West
Χορογραφίες της αυθεντικής παραγωγής: Ann Reinking
Χορογραφίες της αναπαράστασης της αυθεντικής παραγωγής της Νέας Υόρκης: David Bushman
Σχεδιασμός σκηνικών: John Lee Beatty
Σχεδιασμός κοστουμιών: William Ivey Long
Σχεδιασμός φωτισμού: Ken Billington
Σχεδιασμός ήχου: Matt Grounds
Φωνητική διδασκαλία: Rob Fisher
Προσαρμογή κειμένου: David Thompson
Σχετικά
Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας ζωντανεύει από τον ΘΟΚ
Μια ιστορία-βουτιά στο δάσος του ονείρου της Κοκκινοσκουφίτσας, που μιλά για το θάρρος να προχωράς, να αμφισβητείς τους φόβους σου και να ανακαλύπτεις τη δική σου αλήθεια.
Η «Φαλακρή Τραγουδίστρια» του Ιονέσκο ανεβαίνει στη Λευκωσία
Η θεατρική ομάδα «Δώδεκα και κάτι» παρουσιάζει στο ARTOS HOUSE την εμβληματική σάτιρα του Θεάτρου του Παραλόγου, στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του ΘΟΚ.
Η Κοκκινοσκουφίτσα έρχεται στον ΘΟΚ
Μια σύγχρονη διασκευή της Άνδρης Θεοδότου και με την ποιητική σκηνοθετική ματιά του Φώτη Νικολάου, να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές μικρών και μεγάλων θεατών.
Ξανά στο Όριεντ Εξπρές: Η μεγάλη θεατρική επιτυχία επιστρέφει στον ΘΟΚ
H θεατρική σεζόν ανοίγει με νέο κύκλο παραστάσεων μετά από απαίτηση του κοινού
Για πρώτη φορά στην Κύπρο η «Μαντάμ Μαριάννα» σε μια ολοκαίνουργια θεατρική παραγωγή
Η Αστυνομική κωμωδία του Ανδρέα Αριστοτέλους, που αγαπήθηκε στην Αθήνα, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κλειδέρη και παραγωγή Πάνου Στρούθου
Αυτά είναι όλα όσα θα δούμε στη σκηνή του ΘΟΚ τη νέα σεζόν
Μια νέα θεατρική σεζόν με κλασικά έργα, σύγχρονο θέατρο και νέες κυπριακές φωνές ετοιμάζεται να ανοίξει αυλαία από τον Οκτώβριο.
Angelo Tsarouchas: Ο διάσημος Ελληνοκαναδός κωμικός έρχεται στην Κύπρο
Ο καταξιωμένος stand-up comedian παρουσιάζει τη νέα του παράσταση «Diaspora» σε Λεμεσό και Λευκωσία τον Οκτώβριο
H πρωτότυπη παράσταση «Προσπαθούμε» επιστρέφει για δεύτερη χρόνια
Μια σύγχρονη κωμωδία που επιθυμεί να ρίξει φως σε ένα θέμα τόσο καθημερινό και συνάμα τόσο μυστικό
«Η Δημοπρασία» του Σταύρου Τσιώλη ανεβαίνει στην Αξιοθέα
Ο Αργύρης Μπακιρτζής πρωταγωνιστεί στο συγκινητικό μονόπρακτο, αποτίοντας φόρο τιμής στον σπουδαίο σκηνοθέτη και στην πολύχρονη φιλία τους
«Το Χρονικό της Κύπρου» επιστρέφει σε μία παράσταση αφιερωμένη στον Μιχάλη Πιερή
Η ιστορική και πολυβραβευμένη παραγωγή του Θεατρικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Κύπρου παρουσιάζεται ξανά, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του ιδρυτή και σκηνοθέτη του Θ.Ε.ΠΑ.Κ.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η ζωή του γίνεται παράσταση στην Αθήνα
Ποιοι γνωστοί τραγουδιστές και ηθοποιοί θα συμμετάσχουν