Το εξωτικό spot του νησιού αποχαιρετά το καλοκαίρι, με κοκτέιλ, tapas και μουσική

Το iPANEMA  Lounge Bar ήταν το φετινό καλοκαίρι το απόλυτο spot. Αποτελεί, εξάλλου, μέρος ενός από τα καλύτερα πεντάστερα ξενοδοχεία της Κύπρου, του Alion Beach Hotel.

Ένας χώρος που συνδυάζει την πολυτέλεια με την απλότητα, και τη χαλαρή διάθεση με τις ποιοτικές fusion γεύσεις και τα πρωτότυπα κοκτέιλ που σε ταξιδεύουν! Ένα μοναδικό lounge bar, σε ένα ατμοσφαιρικό κήπο με τη βουκαμβίλια να δημιουργεί ένα εξωτικό σκηνικό, τον ήχο της θάλασσας, που βρίσκεται μερικά μέτρα δίπλα, να σε συντροφεύει και την υπέροχη μουσική του να σε ταξιδεύει! Ένα σημείο που αποπνέει μια μεθυστική ενέργεια, ενώ οι πρωτόγνωρες γεύσεις που σου σερβίρει συνεπαίρνουν τον ουρανίσκο.

Το iPANEMA lounge bar by the Alion Beach Hotel λοιπόν ήρθε η ώρα να μας αποχαιρετήσει και το κάνει με τον τρόπο που ξέρει καλά! 

Προσκαλώντας μας  να απολαύσουμε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού με ζωντανή μουσική και ένα νόστιμο μενού με επιλογές από την tapas-style κουζίνα του, συνοδευμένα με εξαιρετικά κοκτέιλ.

Όσο για τη μουσική, την Παρασκευή το σχήμα Rubatos θα μας ανεβάσει με πειραματική Latin Jazz και το Σάββατο οι Havana Vitral θα φέρουν μια κουβανέζικη νότα στη βραδιά! 

Για κρατήσεις μπορείτε να πάρετε στο τηλέφωνο 23722900
 
Πάρε μία πρώτη γεύση από το iPANEMA Lounge Bar:
FacebookiPANEMA Lounge Bar ǀ by Alion Beach Hotel
Instagramipanema_lounge_bar

Alion Beach Hotel title
Χρήσιμες πληροφορίες:
Οδός Κρύου Νερού 38, Αγία Νάπα, Αγία Νάπα
Διαθέσιμο Parking

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30