Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2024
Σήμερα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, αρχικά στα βόρεια παράλια και αργότερα κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά το απόγευμα στα νότια μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, αρχικά στα βόρεια παράλια και αργότερα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά το απόγευμα στα νότια μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες τοπικές νεφώσεις, κυρίως στις παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα στραφούν καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
Το Σαββατοκύριακο, στις πλείστες περιοχές του νησιού ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Τη Δευτέρα, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ωστόσο προοδευτικά μέχρι το απόγευμα θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αργότερα στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, αναμένονται μεμονωμένες βροχές.
Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα, δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.
Σχετικά

Έρχεται μία τεράστια αλλαγή στην εφαρμογή WhatsApp
Mετά από χρόνια παροχής δωρεάν υπηρεσιών, χωρίς δεσμεύσεις

Μην σταματάς ποτέ να εξελίσσεσαι: Η Lidl στο UEFA Women’s EURO 2025™
Η Lidl εστιάζει στην εκπαίδευση για τη διατροφή και την προσωπική ανάπτυξη στο πλαίσιο του partnership της με το UEFA Women’s EURO 2025.

Νέο μουσείο για τους λάτρεις των μηχανοκίνητων άνοιξε τις πόρτες του στην Αγία Νάπα
Με κλασικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ένα ταξίδι στον χρόνο

Ελληνικό νησί ανάμεσα στους 6 πιο σημαντικούς πολιτιστικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2025
Ειδική μνεία στο νησί των Κυκλάδων από τη διεθνή ιστοσελίδα «Travel and Tour World»

5 νέες, οργανωμένες παραλίες στην Κύπρο που θα γίνουν το καλοκαιρινό σου στέκι
Άνεση, στυλ και καλοκαιρινή αύρα σε πέντε φρέσκες παραθαλάσσιες αφίξεις που πρέπει να επισκεφθείς φέτος

Ανακαλύψαμε ένα μοντέρνο σπιτάκι με πισίνα, για καλοκαιρινές διακοπές στο χωριό!
Ένα ολοκαίνουριο σπιτάκι στη διάσημη Λόφου για ξεχωριστές διακοπές!

Η Wizz Air αναστέλλει πτήσεις έως τις 15 Σεπτεμβρίου
Αναστέλλοντια όλες οι πτήσεις προς Τελ Αβίβ και τις ευρωπαϊκές πτήσεις προς Αμμάν

Ryanair – προσφορά: Πτήσεις με έκπτωση 15% για φθινοπωρινά ταξίδια σε ευρωπαϊκούς προορισμούς
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι τώρα!

Δύο κυπριακές παραλίες ανάμεσα στις 25 καλύτερες της Ευρώπης - Ελληνική παραλία στην πρώτη θέση
Κάθε χρόνο, το Tripadvisor, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ταξιδιωτικής καθοδήγησης στον κόσμο, δημοσιεύει έναν κατάλογο με τις κορυφαίες παραλίες του κόσμου


Απεβίωσε ο τέως δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του τέως δημάρχου του Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης

Ετοιμάσου και φέτος για βουτιές στην «πισίνα του Λέλλου»
Σύγχρονο και πλήρως ανακαινισμένο πια, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό