Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2024
Σε μια παραγκούπολη λίγο έξω από τη Ρώμη, ο Βρετανός αρχαιολόγος Arthur (Josh O'Connor) λεηλατεί με τη συμμορία του τους αρχαίους τάφους της ετρουσκικής νεκρόπολης της Ταρκυνίας και πουλά το περιεχόμενό τους σε Ευρωπαίους αρχαιοκάπηλους, αναζητώντας παράλληλα τρόπο να συναντηθεί ξανά με τη χαμένη του αγαπημένη.
Σε μια διασκευή του μύθου του Ορφέα, η Ιταλίδα σκηνοθέτρια Alice Rohrwacher παραδίδει μια ατμοσφαιρική ταινία με θέμα το παρελθόν που χάνεται, την ίδια ώρα που παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι του παρόντος.
Η ταινία "La chimera" θα προβληθεί τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 20.15 στο σινεμά Ρίο 3 από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού.
Σχετικά
Un Simple Accident
Η ταινία του Jafar Panahi που βραβεύτηκε με τον Χρυσό Φοίνικα 2025
The Running Man
Ο Edgar Wright επαναφέρει το δυστοπικό σύμπαν του Stephen King με νέα ματιά και πρωταγωνιστή τον Glen Powell
Jujutsu Kaisen: Execution
Γίνετε οι πρώτοι που θα ζήσετε τη μοιραία μάχη του Yuji και του Yuta με την πολυαναμενόμενη έναρξη της 3ης σεζόν.
Heidi: Rescue of the Lynx
Η αγαπημένη ηρωίδα επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μια νέα περιπέτεια κινουμένων σχεδίων
13 Days, 13 Nights
Ένα ρεαλιστικό και συγκινητικό πολιτικό δράμα που φωτίζει μια πρόσφατη σελίδα της παγκόσμιας ιστορίας
Kiss of the Spider Woman
Μια φαντασμαγορική αναβίωση του κλασικού μιούζικαλ με την Jennifer Lopez
Springsteen: Deliver Me from Nowhere
Η νέα ταινία του Scott Cooper ζωντανεύει την πιο προσωπική στιγμή του Bruce Springsteen: τη δημιουργία του “Nebraska”