Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2024
Οι πολυαναμενόμενες παιδικές παραστάσεις μας επιτέλους ξεκινούν και σας προσκαλούμε να ζήσετε μαζί μας μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεμάτη φαντασία, γέλιο και μαγικές στιγμές!
Τα λατρεμένα μανιτάρια Κυριακίδης μετατρέπονται σε αξιαγάπητες κούκλες και έρχονται στα νηπιαγωγεία σε όλη την Κύπρο, για να κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά στα παιδιά, μοιράζοντας ατελείωτες στιγμές χαράς και διασκέδασης.
Από τις 7 Νοεμβρίου ταξιδεύουμε μαζί στην πολύχρωμη και γεμάτη εκπλήξεις "Μανιταρούπολη", έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο χρώματα, εκπλήξεις και δράση. Εκεί, οι αγαπημένοι μας ήρωες, τα μανιτάρια, σας καλούν σε μια αξέχαστη περιπέτεια που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. Οι μικροί μας φίλοι, αλλά και όσοι αισθάνονται παιδιά, θα ενθουσιαστούν παρακολουθώντας τις περιπέτειες των μανιταριών στους πιο πρωτότυπους Ολυμπιακούς αγώνες!
Πρωταγωνιστές σε αυτόν τον ξεχωριστό κόσμο είναι ο αποφασιστικός Γουάιτ, η πανέξυπνη Σιτάκε, ο σοφός γιατρός Μέιν και ο καλοκάγαθος κύριος Πορτομπέλο. Κάθε ένας από αυτούς έχει τη δική του μοναδική προσωπικότητα και ιστορία, και μαζί θα μας μάθουν πολύτιμα μαθήματα για τη ζωή.
Η παράσταση είναι προσεκτικά σχεδιασμένη ώστε να συνδυάζει την ψυχαγωγία με τη μάθηση, προσφέροντας στα παιδιά μια εμπειρία γεμάτη δράση και γνώση. Μέσα από χιούμορ και ευχάριστες στιγμές, οι μικροί μας θεατές θα μάθουν σημαντικές αξίες όπως η υγιεινή διατροφή, η σημασία ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής, καθώς και για τη δύναμη της φιλίας και της συνεργασίας. Το συναρπαστικότερο στοιχείο της παράστασης είναι ότι τα παιδιά δεν θα είναι απλά θεατές, αλλά θα γίνουν μέρος της δράσης, συμβάλλοντας στην εξέλιξη της ιστορίας νιώθοντας ότι αλληλεπιδρούν με τους αγαπημένους τους ήρωες!
Αυτή η παράσταση υπόσχεται να ενθουσιάσει όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους εκπαιδευτικούς που θα παρακολουθήσουν μαζί τους, χαρίζοντας σε όλους ένα αξέχαστο ταξίδι στον μαγικό κόσμο της "Μανιταρούπολης".
Οι πρώτες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα νηπιαγωγεία της Κύπρου, ξεκινώντας στις 7 Νοεμβρίου στο Νηπιαγωγείο Πολεμίου και Έ Αγ. Δημητρίου στην Πάφο, ενώ στις 11 Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν στα Νηπιαγωγεία Ακρωτηρίου και Πάχνας της Λεμεσού. Αυτές οι παραστάσεις είναι μόνο η αρχή, καθώς θα συνεχιστούν για όλο τον Νοέμβριο και καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους μέχρι το καλοκαίρι.
Μοιραστείτε και εσείς μαζί μας μια μοναδική εμπειρία γεμάτη φαντασία και δημιουργικότητα! Αν θέλετε η παράσταση της Μανιταρούπολης να επισκεφθεί το δικό σας νηπιαγωγείο ή εκδήλωση καλέστε στο 70088544 ή στα τηλέφωνα +357 94 089977 (Τερέζα Κοτσώνη) και στο +357 94 044974 (Έλενα Παναγή).
Για περισσότερες πληροφορίες:
Αντιγόνη Αντωνοπούλου andy@giraffes.kitchen
Φοίβη Μιλτιάδους phoebe@giraffes.kitchen
Σχετικά
«Furry Tails: Ταξιδεύοντας με τα Ζώα του Κόσμου»: Μια πρωτότυπη μουσικο-αφηγηματική παράσταση από τον οργανισμό «Αθέρας»
Αυτές τις γιορτές, ετοιμαστείτε για το πιο τρελό, μουσικό ταξίδι!
Πέθανε ο Έλληνας ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ
Έφυγε ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και σταθερά παρόντες ηθοποιούς της ελληνικής σκηνής, σε ηλικία 73 ετών, έπειτα από μάχη με σοβαρή ασθένεια.
Η αθηναϊκή παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου» με την Άννα Βαγενά έρχεται Κύπρο
Η παράσταση βασίζεται στις μνήμες της σπουδαίας Μικρασιάτισσας, της Αγγελικής Παπάζογλου
“Η Μέρα που η Νίνα Σιμόν Σταμάτησε να Τραγουδά” από τη Θεατρική Ομάδα Persona
Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της Συριο-λιβανέζας ηθοποιού Νταρίνα Αλ Τζουντί
Τελευταία παράσταση του «Τρελαντώνη» την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Πρόκειται για μια φρέσκια, τρυφερή και γεμάτη ενέργεια θεατρική παραγωγή που μιλά στην καρδιά μικρών και μεγάλων
Σ’ εσάς που με ακούτε της Λούλας Αναγνωστάκη, στον ΘΟΚ τον Ιανουάριο
Η Νέα Σκηνή «Νίκος Χαραλάμπους» ανεβάζει το έργο σε σκηνοθεσία Θανάση Γεωργίου
Βραβείο «Κάρολος Κουν» στον Κύπριο ηθοποιό Χάρη Χαραλάμπους-Καζέπη: Βραβείο Θεάτρου στην Δ. Μπεμπεδέλη -Αναλυτικά οι νικητές
Ενας περιπλανώμενος αφηγητής, χαμένος μέσα στη δίνη της σύγχρονης πόλης που αναζητά τη δική του αλήθεια. Ο Χάρης Χαραλάμπους-Καζέπης, με τον Οιδίποδα, είναι ο νικητής των βραβείων Κουν
10 θεατρικές παραστάσεις για τον Δεκέμβριο
Από κλασικά αριστουργήματα έως σύγχρονες δημιουργίες, ο Δεκέμβριος προσφέρει ένα πολυφωνικό, απαιτητικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον θεατρικό τοπίο για όλους τους φίλους του θεάτρου.
Κριτική: Η σκηνική αναγέννηση του «Εγκλήματος στο Όριεντ Εξπρές» από τον ΘΟΚ
Μια βαθιά θεατρική προσέγγιση που μετατρέπει το κλασικό αστυνομικό αφήγημα σε ολοκληρωμένο σκηνικό γεγονός
38ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου: Βραβευμένες παραστάσεις ανεβαίνουν στη Νέα Σκηνή «Νίκος Χαραλάμπους»
Πρόκειται για τα έργα που κέρδισα το πρώτο, δεύτερο και τρίτο βραβείο
«Ο Πολυέλαιος» της Μαρίνας Μακρή, η 184η παραγωγή της ΕΘΑΛ, σε συνεργασία με την ομάδα enact
Ένα σύγχρονο κυπριακό έργο που απαθανατίζει την επεισοδιακή συνεύρεση μιας τυπικής κυπριακής οικογένειας
"Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα" στο Θέατρο Δέντρο
Ένα έργο που εξερευνά την αγάπη και τη διαρκή διαπραγμάτευση γύρω από αυτήν