Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου 2024
Οι φίλοι του καλού και σπιτικού μπέργκερ πρέπει να ετοιμάζονται για να υποδεχθούν το... αφεντικό. Μία νέα άφιξη που ανοίγει το δικό της εστιατόριο το φθινόπωρο στη Λευκωσία και ετοιμάζεται να μας μάθει από αληθινό, αυθεντικό μπέργκερ που θα έφτιχνες στο σπίτι για την παρέα σου.
Ο λόγος για το Meat the Boss το οποίο αρχικά θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να γευτούμε στο μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρα του νησιού, το Septemberfest στο Πάρκο Ακαδημίας από τις 30 Αυγούστου μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, μετά το Φεστιβάλ Μπίρας το Meat the Boss θα βρεθεί στο Comic Con Cyprus στην Κρατική Έκθεση Κύπρου το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου για να μας σερβίρει τα λαχταριστά του μπέργκερ.
Το νέο μπεργκεράδικο της πρωτεύουσας χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή επιλογή κρέατος (όπως λέει και το όνομα τους), το σωστό ψήσιμο και την νοστιμιά με σκοπό να μας παρουσιάσουν την δική του εκδοχή του σπιτικού Burger!
Όπως θα το έφτιαχναν στην παρέα τους, θέλουν να μας προσφέρουν ένα αυθεντικό burger με καραμελωμένα κρεμμύδια, τυρί cheddar, μπέικον και την signature σάλτσα του. Φυσικά θα μπορείς να το συνοδέψεις με τηγανιτές πατάτες και λιωμένο τυρί.
Το νέο μαγαζί του Meat the Boss αναμένεται να ανοίξει επίσημα αρχές Νοεμβρίου στον Στρόβολο. Μέχρι τότε το Check In θα μαθαίνει όλες τις λεπτομέρειες και θα σου τις μεταφέρει!
@meat_theboss See you tomorrow at Septemberfest 2024 🍔 ••This is our premiere•• #meettheboss #thebosspremiere#homemadeburgers #premiere #frenchfries ♬ πρωτότυπος ήχος - Meat_The_Boss
Σχετικά
RESERVA 52 LOUNGE: Μια all-day γαστρονομική εμπειρία στο κέντρο της Λευκωσίας
Iδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας -από τον πρωινό καφέ και το lunch, μέχρι το δείπνο, τα after-work drinks και τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις
O σεφ Σταυρής ετοιμάζει ένα "δυνατό" steak night
Η βραδιά για τους λάτρεις του καλού κρέατος επιστρέφει στο Stavris Kitchen
Τις Κυριακές πάμε για steak, pasta και κρασί στο βουνό
Στο ALMA στην Κυπερούντα, οι Κυριακές αποκτούν νέο γαστρονομικό ενδιαφέρον
Αυτή η πιτσαρία αναδείχθηκε η καλύτερη στον κόσμο - Και δεν βρίσκεται στην Ιταλία
Δεν βρίσκεται ούτε στη Νάπολη ούτε στη Νέα Υόρκη, αλλά στο Λονδίνο, και αναδείχθηκε η καλύτερη πιτσαρία στον κόσμο
Το Tocayo παρουσιάζει τη νέα σειρά «Experimental Cocktails»
Καινοτομία, Σύγχρονη Μιξολογία και Culinary Ακρίβεια
Σεπτέμβριος στο Λατσί: χαλαρές μέρες, θάλασσα και ηλιοβασιλέματα στο Island Beach Bar
Το ημερολόγιο μπορεί να λέει ότι το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, αλλά στο Λατσί υπάρχουν ακόμη πολλές μέρες που μοιάζουν ακριβώς με καλοκαίρι
Γνωστό ταβερνάκι στις 25 του μήνα θα σερβίρει το τελευταίο οφτό της σεζόν
Ωστόσο αφήνουν ένα μικρό teaser για τον χειμώνα, προαναγγέλλοντας πως κάτι καινούργιο «μαγειρεύεται»
Δεν έχεις ΙΔΕΑ τι έρχεται στο κέντρο της Λευκωσίας
Ένα νέο all-day spot ετοιμάζεται να δώσει διαφορετικό ρυθμό στις εξόδους μας, μεταφέροντάς μας από το χαλαρό brunch μέχρι τα βραδινά drinks και τα DJ sets
27 ξεχωριστά μέρη για να βγεις στη Λευκωσία
Μια λίστα με εστιατόρια που ξεχώρισαν και είναι ανάμεσα στα υποψήφια των 22ων Cyprus Eating Awards.
Πάμε για "Brandy Sour" και πορτοκαλόπιτα στο καφενείο
Ένα απόγευμα στο καφενείο που θα θυμίζει Κυριακάτικο τραπέζι
Tripadvisor: Τα 25 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026 – Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό
Η φετινή κατάταξη ταξιδεύει τον επισκέπτη γαστρονομικά από τη Νότια Αμερική και την Ασία έως την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.