Δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2024
Η Ελένα Σολέα και οι Χορωδίες των Ονείρων παρουσιάζουν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, την παράσταση «ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΣ…».
Ένα αφιέρωμα στα τραγούδια που έγραψε ο μεγάλος συνθέτης ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ από όλο το φάσμα της δισκογραφίας του στη σαραντάχρονη πορεία του. Τραγούδια που τραγούδησε τόσο ο ίδιος ο συνθέτης, όσο και μερικοί από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της Ελλάδας, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Χάρις Αλεξίου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Διονύσης Θεοδόσης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, οι αδερφοί Κατσιμίχα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Μίλβα.
Στην παράσταση θα ακουστούν μεταξύ άλλων τα τραγούδια: «Ερωτικό», «Θεατρο σκιών», «Η αγάπη είναι ζάλη», «Ελένη», «Όσο κρατάει ένας καφές», «Κοίτα μια νύχτα», «Πίστα -ο φώσφορο», «Ατομική μου ενέργεια», «Ένα μαχαίρι», «Το καραντί», «Ο ¨Αμλετ της σελήνης» , «Ρόζα», «Σαν πλανόδιο τσίρκο», «Δεν είμαι άλλος» κ.α.
Στην παράσταση θα λάβουν μέρος η σολίστ Ελένα Σολέα, η Γυναικεία Χορωδία των Ονείρων, η Παιδική Χορωδία των Ονείρων, και ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Πολυκάρπου, με 8 εξαίρετους επαγγελματίες μουσικούς στα όργανα πιάνο, κιθαρες, ντραμς, κρουστά, κοντραμπάσο, σαξόφωνο, και βιολί.
Εισιτήρια / Πληροφορίες: ΕΔΩ & στο ταμείο του Παττίχειου Θεάτρου.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
€ 20
>> Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20:30.

Σχετικά

Ο Πάνος Κιάμος συναντά τη Ρία Ελληνίδου στην Κύπρο, για το απόλυτο λαϊκό πάρτι
Οι δύο καλλιτέχνες έρχονται προκαλώντας μας να χορέψουμε μαζί του μέχρι τελικής πτώσης.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Γιάννης Κότσιρας επιστρέφουν Κύπρο για μία μεγάλη συναυλία
Αυτή τη φορά οι δύο από τους σημαντικότερους και πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, συναντιούνται στην Πάφο

Πέθανε ο ράπερ 3D - Το αντίο του ΛΕΞ
Οι αναρτήσεις των Τζαμάλ, Στίχοιμα, Ζήνων για τον θάνατο του 3D


Αντώνης Ρέμος & Δέσποινα Βανδή: Ανακοινώθηκε και δεύτερη συναυλία στην Κύπρο
Μία μοναδική μουσική συνάντηση στην Κύπρο

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος και η Κατερίνα Κακοσαίου ετοιμάζονται για μία μεγάλη συναυλία στο Όμοδος
Η νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Όμοδος



Το SeptemberFest ανακοίνωσε μία ακόμα συναυλία
To Φεστιβάλ Μπύρας SEPTEMBERFEST Nicosia Beer Fun Festival ετοιμάζεται να επιστρέψει



Mente Fuerte: Δύο live σε μία μέρα στην Κύπρο
Δύο live που φέρνουν τον ρυθμό στις παραθαλάσσιες αποδράσεις σου