Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2024
Αγαπάμε τους χώρους που έχουν τη δυναντότητα να σου παρέχουν all day εξυπηρέτηση προσφέροντάς σου μία γκάμα επιλογών από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Ένας όμορφος χώρος, με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα όπου θα περάσεις χαλαρές στιγμές και θα απολαύσεις νόστιμα πιάτα, ροφήματα και ό,τι άλλο τραβά η ψυχή σου.

Ένας τέτοιο μαγαζί γνωρίσαμε καλύτερα πρόσφατα και το αγαπήσαμε με τις επιλογές που έχει να προσφέρει. Ο λόγος για το cafe bar-restaurant The Temple of Coffee που δεν έχει απλά το όνομα αλλά και την χάρη αφού σερβίρει εξαιρετικό χαρμάνι καφέ που φτιάχνεται με μεράκι.
Το The Temple of Coffee ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2019 από τον κ. Γιώργο Γαβριήλ ο οποίος με μεράκι και αγάπη έστησε αυτό τον χώρο που σύντομα έγινε hot spot σε αυτό το μικρό χωριό της ελ. επ. Αμμοχώστου, το Δασάκι Άχνας.

Αργότερα, το μαγαζί με αρκετή προσπάθεια και κόπο ανακαινίστηκε πλήρως προσφέροντας σήμερα ποιοτικό φαγητό, ωαγμένα cocktails, εξαιρετικές κρέπες και βάφλες οι οποίες πραγματικά είναι απίστευτες και μπορείς να τις συνδυάσεις με τον τέλειο καφέ που σερβίρει ο... Ναός του Καφέ.

Εδώ, θα βρεθείς από νωρίς το πρωί για το εκλεκτό καφεδάκι σου, κάποιο σνακ ενώ τα μεσημέρια θα απολαύσεις κάποιο από τα πιάτα του μενού. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από δροσερές σαλάτες, φρέσκα σάντουιτς, ζουμερά μπέργκερς, σολομό, χοιρινή μπριζόλα ή στήθος κοτόπουλο, κάποιο πιάτο με ζυμαρικά είτε ακόμα κάποιο wrap. Ένα μενού με πολλές επιλογές για όλα τα γούστα.




Στο συγκεκριμένο μαγαζί πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τις κρέπες και τις βάφλες του ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες πρέπει να απολαύσεις το δροσερό και μυρωδάτο μαχαλεπί που σερβίρει με παγωτό τριαντάφυλλο.
Μία καλή πρόταση για έξοδο, χαλαρή φάση με την παρέα σε ένα χώρο με καλό φαγητό, γλυκά και εξυπηρέτηση.
Το The Temple of Coffee αποτελεί ένα χώρο για όλες τις ώρες της ημέρας τόσο με την παρέα όσο και με την οικογένεια. Ένας ιδανικός χώρος για να απολαύσεις το απόγευμα ή το βράδυ ένα ευφάνταστο κοκτέιλ από το μενού του μπαρ του μαγαζιού που θα λατρέψεις.



(24722540) Γεώργιου Γρίβα Διγενή 159, Δασάκι Άχνας. Δ-Παρ 06.00-00.00 & Σ-Κ 06.30-23.00.
Facebook: The temple of coffee
Instagram: thetemple.ofcoffee
Σχετικά
22 νόστιμες διευθύνσεις για απολαυστική ταχινόπιτα
Εδώ θα βρεις τις πιο νόστιμες ταχινόπιτες
25 στάσεις για καλό φαγητό με θέα το βουνό και τις ανοιξιάτικες εικόνες
Αυθεντικοί μεζέδες, ζεστή φιλοξενία και τοπικές νοστιμιές αναδεικνύουν τις ορεινές γωνιές του νησιού
Μεσογειακές γεύσεις σε ένα σύγχρονο all-day spot στην καρδιά της Λευκωσίας
Ένα μοντέρνο all-day spot στο κέντρο της πόλης που μετατρέπει το μεσημεριανό διάλειμμα σε μια μικρή γαστρονομική απόδραση
Μία από τις καλύτερες γαστρομπυραρίες της Κύπρου, ανοίγει και πάλι τις πόρτες της
Ένα από τα πιο διάσημα μαγαζιά του Πρωταρά, ανακοίνωσε την επιστροφή του για τη σεζόν
Σπιτικές γεύσεις στην καρδιά της Λευκωσίας
Ένα αγαπημένο μαγειρείο που σερβίρει αυθεντική κυπριακή κουζίνα, θυμίζοντας το οικογενειακό τραπέζι της παιδικής μας ηλικίας
Ένα διαχρονικό lunch spot που αποτελεί πλέον θεσμό στη Λευκωσία
Ένας κλασικός γαστρονομικός προορισμός για επαγγελματικά ραντεβού και εκλεκτές γεύσεις ψαριού και κρέατος στην καρδιά της πόλης
Μεσογειακές γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι σε ένα αγαπημένο μας στέκι
Δημιουργική ελληνική και κυπριακή κουζίνα με εποχιακά υλικά, αργομαγειρεμένα πιάτα και αυθεντικές γεύσεις στο μεσημεριανό τραπέζι της Λεμεσού
O σεφ Σταυρής μάς δίνει τη συνταγή για την πιο νόστιμη ταχινόπιτα
Ετοιμάσου να την φτιάξεις στο σπίτι
Εκλεπτυσμένο brunch, lunch και δείπνο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με θέα τη θάλασσα
Το The Gallery μπορεί να περηφανεύεται για την κομψή του σάλα, την εμβληματική του βεράντα αλλά και πολυτελή ταυτόχρονα, την κουζίνα του που τιμά τις διεθνείς γεύσεις, αλλά και τη μοναδική του θέα στη θάλασσα
Η B2B Έκθεση που ενώνει τα μεγάλα brands spirits και κρασιών της αγοράς, επιστρέφει
Μία διήμερη έκθεση αποκλειστικά για επαγγελματίες του κλάδου Ho.Re.Ca., ιδιοκτήτες και στελέχη εστιατορίων, bars, ξενοδοχείων και χώρων φιλοξενίας
Η Ντίνα Νικολάου φέρνει το Dinas, με opening το Πάσχα
Η εξαίρετη γευσιπλάστρια ετοιμάζει πυρετωδώς το πρώτο της φυσικό εστιατόριο στην Αθήνα, με ένα ιδιαίτερο concept
Τα αγαπημένα cinnamon rolls της πόλης, μόλις απέκτησαν νέο μαγαζί στo κέντρο
Η αφράτη ζυμαρένια λιχουδιά που μυρίζει βούτυρο και κανέλα, βρήκε το νέο της σπίτι