Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2024
Με αρκετές εκδηλώσεις θα μας δροσίσει τον φετινό Αύγουστο ο Δήμος Πάφου.

2/08/2024 Προβολή Ταινίας «OldBoy» του Park Chan-wook
Αφού απήχθη και φυλακίστηκε για δεκαπέντε χρόνια, ο Oh Dae-Su απελευθερώνεται, μόνο για να διαπιστώσει ότι πρέπει να εντοπίσει τον απαγωγέα του μέσα σε πέντε ημέρες.
Θερινό Αττικόν στις 9.00 μ.μ. Είσοδος €5.00
Διοργανωτής: Κέντρο Τεχνών Κιμωνος

7/08/2024 Προβολή Ταινίας «American Psycho» της Mary Harron
Ένας πλούσιος εκτελεστικός διευθυντής επενδυτικής τραπεζικής στη Νέα Υόρκη, ο Patrick Bateman, κρύβει το εναλλακτικό ψυχοπαθητικό εγώ του από τους συναδέλφους και τους φίλους του καθώς βυθίζεται όλο και περισσότερο στις βίαιες, ηδονιστικές φαντασιώσεις του.
Θερινό Αττικόν στις 9.00 μ.μ. Είσοδος €5.00
Διοργανωτής: Κέντρο Τεχνών Κιμωνος

9/08/2024 Προβολή Ταινίας «Αντίο, κοπρόσκυλα!»του Αντρέα Κυριάκου
Έξι ηθοποιοί που αγωνίζονται να επιβιώσουν θα έρθουν αντιμέτωποι με τις ταινίες εγκλήματος με τις οποίες μεγάλωσαν κατά τη διάρκεια μιας αποτυχημένης ληστείας τράπεζας.
Θερινό Αττικόν στις 9.00 μ.μ. Είσοδος €5.00
Διοργανωτής: Κέντρο Τεχνών Κιμωνος

11/08/2024 Καλοκαιρινό Πάρτυ … με σκοπό!
Παραλία ΣΟΔΑΠ από τις 11.00π.μ. μέχρι την 1.00 μ.μ.
Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει:
- Διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, που σίγουρα θα κρατήσουν το ενδιαφέρον όλων.
- Παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.
- Υποβρύχιος καθαρισμός με το Cydive, για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές μας για τη μείωση της πλαστικής ρύπανσης στις θάλασσες και τις παραλίες μας.
Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, προωθώντας την προστασία των θαλασσών μας από τα πλαστικά απόβλητα.
Σας προσκαλούμε να φορέσετε το μαγιό σας, να φέρετε την καλή σας διάθεση και να ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία.

16/08/2024 Μουσικό Street Party
Simpsons Street Party με τους:
louw_dj
djmrcause
stev_dj_
Για κρατήσεις στο 97646569
Χάνι του Ιμπραήμ στις 6.00 μ.μ.

22 – 25/08/2024 BEER FESTIVAL
Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου
Ετοιμαστείτε για μια γευστική εμπειρία! Από τις 22 Αυγούστου έως τις 25 Αυγούστου, η καρδιά της Πάφου θα ζωντανέψει με το ακαταμάχητο άρωμα του λυκίσκου και το τσούγκρισμα των ποτηριών.
Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε στο φετινό φεστιβάλ:
- Δωρεάν Είσοδος: Δεν απαιτούνται εισιτήρια! Απλώς φέρτε τον ενθουσιασμό σας για μπύρα και καλές στιγμές.
- Τοπικές μικροζυθοποιίες: Ανακαλύψτε μοναδικές και γευστικές ζυθοποιίες φτιαγμένες από ταλαντούχους ντόπιους ζυθοποιούς.
- Street Food: Ικανοποιήστε τις λιγούρες σας με μια ποικιλία από νόστιμες επιλογές street food.
- Ζωντανά συγκροτήματα: Αυλάξτε στους ρυθμούς της ζωντανής μουσικής, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για την περιπέτειά σας στη γεύση μπύρας.
- Επίδειξη φωτιάς: Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από ένα μαγευτικό σόου με φωτιά που θα φωτίσει τη νύχτα.
- Παιχνίδια μπύρας: Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στα διασκεδαστικά παιχνίδια και προκλήσεις που σχετίζονται με την μπύρα.
Θυμηθείτε να σημειώσετε το ημερολόγιό σας, να συγκεντρώσετε τους φίλους σας και να έρθετε μαζί μας στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου για μια αξέχαστη γιορτή της μπύρας!

26/08/2024 μέχρι 1/09/2024 Διεθνές Φεστιβάλ Δρόμου
Η Πάφος ζωντανεύει!
Εμπνευσμένο από τα δημοφιλή και σεβαστά ευρωπαϊκά φεστιβάλ δρόμου, το First Pafos International Street Festival θα είναι μια εβδομαδιαία εκδήλωση ψυχαγωγίας, οικογενειακής διασκέδασης και γέλιου για Κύπριους και τουρίστες.
Από τις 26 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2024, ξεκινώντας στις 7:00 κάθε απόγευμα, θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία παραστάσεων από διαφορετικούς διεθνείς καλλιτέχνες σε επτά διαφορετικές τοποθεσίες στον παραλιακό δρόμο στην Κάτω Πάφο και στο Κτήμα (πόλη της Πάφου). Έχουν προγραμματιστεί έως και 24 παραστάσεις κάθε απόγευμα για επτά συνεχόμενες ημέρες, καθιστώντας το το μεγαλύτερο φεστιβάλ του είδους του που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Κύπρο! Οι παραστάσεις θα καλύπτουν ποικίλα είδη, όπως ακροβατικά, δεξιότητες τσίρκου, κωμωδία, κλόουν, μουσική, χορό και άλλα.
Αυτό το φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό για όλους (δεν απαιτούνται εισιτήρια). Θα είναι μια πολυήμερη εκδήλωση όπου θα αποφασίσετε τι θα πληρώσετε κάθε καλλιτέχνη στο τέλος της παράστασης. Παραστάσεις σε δημόσιους χώρους για φιλοδωρήματα, η παράδοση του καπέλου (ή busking), χρονολογείται από την αρχαιότητα. Η συνεισφορά των μελών του κοινού παραδοσιακά τοποθετούνταν σε ένα καπέλο που κυκλοφόρησε. Σήμερα, η παράσταση στο δρόμο ασκείται σε όλο τον κόσμο και οι περαστικοί, που απολαμβάνουν την παράσταση, βάζουν ομοίως χρήματα σε ένα καπέλο για τους καλλιτέχνες – αυτή είναι η κύρια πληρωμή για τους καλλιτέχνες.
Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ!
Ελάτε μαζί μας στο πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Δρόμου στην Πάφο.
Σχετικά

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του

Το πιο νεανικό beach party επιστρέφει για 2η χρονιά!
Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πάνω στην χρυσή άμμο
Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε στο τριήμερο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού, από τις 6 μέχρι και τις 8 Ιουνίου 2025


14 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Ο Ιούνης φέρνει αγαπημένους καλλιτέχνες, φεστιβάλ, θέατρο και γέλιο

Η αγαπημένη τετράδα του κυπριακού stand-up comedy επιστρέφει
Με μία από τις τέσσερις παραστάσεις να είναι ήδη sold out

Κατακλυσμός 2025: Oδηγός με όλες τις εκδηλώσεις στην Κύπρο
Το τριήμερο με τις περισσότερες εκδηλώσεις είναι εδώ και εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε καμία!

Tα παγωτατζίδικα της Αγλαντζιάς το Σάββατο βγαίνουν στους δρόμους
... και κερνούν παγωτό!