Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2024
Το πιο εντυπωσιακό 90s & 00s theme party του νησιού επιστρέφει στις 10 και 17 Αυγούστου. Για άλλη μια χρονιά, ο Dino G θα σας οδηγήσει σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι στο παρελθόν, από το 1990 μέχρι και το 2003.
Ένα ταξίδι με τη μηχανή του χρόνου σε όλα όσα ζήσαμε, αγαπήσαμε και χορέψαμε! Eλάτε να θυμηθούμε τη μουσική, τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, τα παιχνίδια που παίξαμε και φυσικά τη μόδα της χρυσής εποχής! 90s διακόσμηση, props, γλυκά και άλλα πολλά θα μετατρέψουν το Ammos Beach Bar στη Λάρνακα και το Nava Seaside στον Πρωταρά, σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από την εποχή, ενώ το dance floor θα γεμίσει και πάλι από «επίδοξους» χορευτές που θα τα δώσουν όλα στον ρυθμό του “Gettin’ Jiggy with it”!
>> Σάββατο 10 Αυγούστου 2024 στο Ammos Beach Bar στη Λάρνακα και Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 στο Nava Seaside στον Πρωταρά!
Ώρα; Έναρξη στις 21.00 το βράδυ
Προπώληση εισιτηρίων στο ticketbox.com.
Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 310031!

-
Ammos Makenzy beach
10 Αυγούστου 2024
-
NAVA Seaside
17 Αυγούστου 2024
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου