Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2024
Η Ελένη Ράντου επιστρέφει στην Κύπρο μετά τον περσινό θρίαμβο. Η Ελληνική Τράπεζα παρουσιάζει και φέτος το θεατρικό γεγονός της χρονιάς : Το Πάρτυ της ζωής μου … μια ιστορία για όλα μας τα τραύματα… με την Ελένη Ράντου.
Μια συναρπαστική ιστορία μνήμης και «αμνησίας» , ένα γλυκόπικρο «Πάρτυ ζωής» το οποίο ταράζει εδώ και δυο σεζόν τα νερά της θεατρικής Αθήνας, αφού καθημερινά το θέατρο ήταν κατάμεστο με ένα ενθουσιώδες κοινό που αποθέωνε την Ελένη Ράντου σ αυτό το ρεσιτάλ ερμηνείας !!!
Αντλώντας έμπνευση από το «Every Brilliant Thing» των Duncan Macmillan και Jonny Donahoe - η Ελένη Ράντου ξετυλίγει με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια πενήντα χρόνια «τραυμάτων» της ηρωίδας της, με φόντο τα τραύματα της σύγχρονης Ελλάδας, αναζητώντας 5.000 λόγους που τη ζωή αξίζει να τη ζήσεις. Μια απελπισμένη κραυγή ελπίδας στην μετά-covid εποχή μας, μια τρυφερή εξομολόγηση, σε μια άκρως αληθινή ιστορία σε μια παράσταση που ενθουσίασε το κοινό και κριτικούς που την χαρακτήρισαν ως την «παράσταση της χρονιάς».
Η Ελένη Ράντου στο ρόλο της ζωής της γίνεται το επίκεντρο μιας βαθιά συναισθηματικής και επιδραστικής σκηνικής εμπειρίας, που συνυπογράφεται από μια ομάδα εξαιρετικών συντελεστών.
Την Ελένη Ράντου συνοδεύουν ζωντανά επί σκηνής , μελωδικά και όχι μόνο οι String Demons, Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη.
Στη σκηνοθεσία ο ταλαντούχος Ανέστης Αζάς που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για την άρτια και δουλεμένη παράσταση που έστησε, γεμάτη με έξυπνα ευρήματα.
Μετά από 300 sold out παραστάσεις και τα θεατρικά βραβεία που έχει κερδίσει τα δυο τελευταία χρόνια στην Αθήνα , η Νο1 παράσταση έρχεται ξανά στην Κύπρο ΜΟΝΟ για έξι παραστάσεις για όσους δεν πρόλαβαν να την δουν και για όσους θέλουν να ξανανιώσουν τη μαγεία της.
Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας:
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 20.30
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 20.30
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 19.00 (απογευματινή)
Παττίχειο θέατρο Λεμεσού:
Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 20.30
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 20.30
Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 20.30
Σε κάθε θεατή θα δίνεται στην είσοδο του θεάτρου δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ από την ELECTROLINE.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ZONE A: €30
ΖΟΝΕ Β: €25ΖΟΝΕ C: €20
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω: www.ticketmaster.cy & Καταστήματα ACS Courier
-
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
20 Σεπτεμβρίου - 22 Σεπτεμβρίου 2024
-
Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού
24 Σεπτεμβρίου - 26 Σεπτεμβρίου 2024
Σχετικά
Το συγκλονιστικό θεατρικό έργο «Το Γάλα» επιστρέφει με νέο κύκλο παραστάσεων
Το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη συνεχίζεται για μόλις λίγες μέρες ακόμη στο Θέατρο Δέντρο
Το «Panaginip» είναι μια βραδιά δύο μονόπρακτων μπαλέτων από το Ballet Philippines, που αξίζει να δεις
Το «Panaginip» στην Κύπρο παρουσιάζεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του Ballet Philippines 2026
Το νέο ψυχολογικό Θρίλερ Easterman της w(in) the margins έρχεται να ταράξει τα νερά
Εμπνευσμένο από ένα σενάριο του A. Horowitz
Ο Γουίλεμ Νταφόε γράφει το Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2026
Το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, επέλεξε φέτος τον διακεκριμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο Αμερικανό ηθοποιό Willem Dafoe (Γουίλεμ Νταφόε), για τη συγγραφή του Μηνύματος της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου 2026.
Barcelona Flamenco Ballet: Το φημισμένο χορευτικό συγκρότημα από την Ισπανία φέρνει την «Κάρμεν» στην Κύπρο
Για πρώτη φορά στην Κύπρο η τολμηρή ερμηνεία της «Κάρμεν» από το Μπαλέτο Φλαμένκο της Βαρκελώνης
«Το Βουνί»: Θεατρική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Λουΐζας Παπαλοΐζου
Με επίκεντρο ένα βουνό σε μια ακριτική περιοχή της Κύπρου
Δωδέκατη νύχτα: Τρεις τελευταίες παραστάσεις στη Λευκωσία και περιοδεία σε Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο
Η διασκευή του Owen Horsley παντρεύει τη θλίψη και τη χαρά σε μια κωμική και αλλόκοτη δημιουργία
«Οι 12 ένορκοι»: Η μακροβιότερη θεατρική παράσταση της Αθήνας έρχεται στην Κύπρο
Ένα θεατρικό έργο που τα τελευταία 11 χρόνια έχει sold out παραστάσεις
Η μαγική ιστορία της Ραπουνζέλ ζωντανεύει επί σκηνής
Μία θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια
Πέθανε ο Γιώργος Μαρίνος σε ηλικία 87 ετών
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας
«Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού, η Διάφανη»: Ένα έργο με την μορφή μητέρας του Διονύσιου Σολωμού από το Θέατρο Λέξη
Ένα έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη