Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2024
Η καθιερωμένη Πανήγυρις του Κατακλυσμού θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην Πάφο κατά το διάστημα 20 – 24 Ιουνίου.
Η Πανήγυρις θα πραγματοποιηθεί στο παραλιακό τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος από τη συμβολή της με τη Λεω-φόρο Αποστόλου Παύλου μέχρι τα Δημοτικά Μπάνια. Όσοι ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν χώρο για τους σκοπούς της Πανηγύρεως, μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες στο τηλ. 26932049 μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. και 2.00 μ.μ.
Τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης έχει οριστεί η 14η Ιουνίου. Η ενοικίαση των χώρων θα καλύπτει το διάστημα 20 – 24 Ιουνίου. Το σχετικό έντυπο αίτησης βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.pafos.org.cy και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης town.hall@pafos.org.cy ή στο τηλεομοιότυπο 26931900.
Προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι να αποταθούν έγκαιρα στον αρμόδιο λειτουργό του Δήμου. Οι αιτητές που θα εγκρι-θούν, θα ενημερωθούν γραπτώς για το χώρο, το ποσό του δικαιώματος και τους άλλους όρους της άδειας χρήσης. Το-νίζεται ότι δεν θα επιτραπεί η χρήση χώρου σε όσους δεν εξασφαλίσουν εκ των προτέρων σχετική έγκριση.
Με την ευκαιρία της Εορτής του Αγίου Πνεύματος, ο Δήμος Πάφου θα οργανώσει κατά το τριήμερο Σάββατο 22 – Δευτέρα 24 Ιουνίου τις καθιερωμένες εκδηλώσεις "Γιορτή Κατακλυσμού" στην Πλατεία του Κάστρου και το Λιμανά-κι της Κάτω Πάφου.
Σχετικά
Πόσο θα κοστίσει φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι-Οι τιμές για κρέατα και εδέσματα
Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή ολοκλήρωσε και έδωσε στη δημοσιότητα το Παρατηρητήριο Τιμών Χριστουγέννων
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Ο απόλυτος προορισμός για να αλλάξεις τον χρόνο
Πώς θα σου φαινόταν να περάσεις την αλλαγή του έτους σε κάποιο εστιατόριο ξενοδοχείου; Αν μας είπες το ναι, τότε σου έχουμε την πιο κομψή πρόταση!
Αυτό η όμορφη ευρωπαϊκή χώρα ανακηρύχθηκε για άλλη μια φορά η ασφαλέστερη στον κόσμο
Επιστρέφοντας στην 19η έκδοσή του, ο Παγκόσμιος Δείκτης Ειρήνης 2025 στέφει την ίδια χώρα πρωταθλήτρια για 17η συνεχόμενη χρονιά!
Έξι πολυτελή καταλύματα στο βουνό, για αξέχαστη διαμονή!
Αν ετοιμάζεσαι για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Κύπρο, αυτά είναι τα καταλύματα που πρέπει να τσεκάρεις!
Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι το τέλος του 2025 - Πότε θα δούμε «Λευκό» Τροόδος
Χριστούγεννα με συννεφιά - Με τον ερχομό του 2026 θα υπάρξει πιο έντονη χιονόπτωση και πιο αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Το Mediterranean Beach Hotel γεμίζει με γιορτινή μαγεία
Ο Δεκέμβριος στο Mediterranean έχει κάτι από την ατμόσφαιρα των παιδικών μας γιορτών με εκείνη την ήρεμη, γλυκιά προσμονή
Η μαγεία των γιορτών ζωντανεύει στο Annabelle
Στην Πάφο, το ξενοδοχείο Annabelle υποδέχεται τις γιορτές με μια ατμόσφαιρα ζεστής κομψότητας, προσφέροντας ένα ιδανικό σκηνικό για όσους επιθυμούν λάμψη, ζεστασιά και φιλοξενία
Τα 20 καλύτερα μέρη για ταξίδια το 2026 σύμφωνα με το BBC
Καταπράσινα τροπικά δάση, ρωμαϊκά ερείπια, πολυνησιακές παραλίες και ποικίλη άγρια ζωή, όλα περιλαμβάνονται στη λίστα του ταξιδιωτικού οδηγού για το επόμενο έτος.
Χριστούγεννα στα βουνά της Κύπρου: 80 cozy καταλύματα δίπλα στα Χριστουγεννιάτικα Χωριά
Από τον Καλοπαναγιώτη, την ορεινή Λεμεσό και τα Λεύκαρα μέχρι την ορεινή Πάφο, ανακάλυψε αγροτουριστικά, boutique hotels και παραδοσιακά σπίτια για γιορτινές αποδράσεις με κρασί, φύση και αυθεντικές εμπειρίες
Ένα πιάνο προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας
Μία πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού Avantgarde σε συνεργασία με την Hermes Airports
«Φεγγάρι του Λύκου»: Πότε θα κάνει την εμφάνισή της η πρώτη πανσέληνος του 2026
Όλες οι ημερομηνίες που θα έχουμε πανσέληνο το 2026