5-7 April 2024
Νέες Εκθέσεις

«Vandalize»: Έκθεση του γνωστού καλλιτέχνη της τέχνης του δρόμου Paparazzi

Θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό από τις 5 έως τις 7 Απριλίου στο The Warehouse by ITQuarter

Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2024

Μια έκθεση με τίτλο «Vandalize», με το έργο του καλλιτέχνη της τέχνης του δρόμου Paparazzi, θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό από τις 5 έως τις 7 Απριλίου στο The Warehouse by ITQuarter, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Το «Vandalize» στοχεύει να ανατρέψει την έννοια του βανδαλισμού, υπερβαίνοντας τα όρια και πυροδοτώντας τη δημιουργικότητα. Αυτή η εκδήλωση τέχνης του δρόμου είναι κάτι περισσότερο από απλή παρατήρηση ζωγραφικής – είναι μια τριήμερη γιορτή της αστικής ζωής, της μόδας και της μουσικής. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν διάσημα έργα τέχνης που μεταμορφώνονται σε τολμηρή τέχνη του δρόμου, προκαλώντας προβληματισμό για το τι πραγματικά έχει σημασία στην κυπριακή κοινότητα.

IMAGE 2024-04-03 17_42_09.jpg

Παράλληλα με την τέχνη, θα υπάρχει ψυχαγωγία, όπως χορευτικά χιπ χοπ, μάχες με DJ, συνεδρίες Graffiti Jam και διαδραστικές εμπειρίες τέχνης. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τηλέφωνά τους για να δουν την τέχνη σε 3D – θα είναι σαν να μπαίνουν σε πίνακα.

Διεθνής καλεσμένος στο «Vandalize» είναι ο Dan Kitchener, γνωστός και ως «DANK». Με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ζωγράφος τοιχογραφίας και εικονογράφος που έχει παρουσιάσει τη δουλειά του παγκοσμίως. Η τέχνη του DANK είναι ποικίλη και ξεχωριστή, κερδίζοντας του μια αυξανόμενη βάση θαυμαστών. Εντυπωσιάζει το κοινό με τεράστιες τοιχογραφίες, σαγηνευτικές εκθέσεις σε καμβά και ζωντανά θεάματα ζωγραφικής. Σε όλη την καριέρα του, ο DANK έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως ο Paul McCartney, ο Lenny Kravitz, η Kylie και ο The Prodigy, αγγίζοντας εκατομμύρια με την εξαιρετική δουλειά του.

IMAGE 2024-04-03 17_42_16.jpg

Ποιος είναι ο Paparazzi;

Ο Αχιλλέας Μιχαηλίδης, γνωστός και ως Paparazzi, γεννήθηκε το 1982 στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Ξεκινώντας από τις μέρες του στο σχολείο τέχνης στην Τιφλίδα, κάνει πάταγο στην Κύπρο από το 2002. Ο Paparazzi είναι βασικός παίκτης στη σκηνή της τέχνης του δρόμου. Από το γκράφιτι στη Θεσσαλονίκη έφτασε στη δημιουργία εμβληματικών τοιχογραφιών σε όλη την Κύπρο. Η τέχνη του έχει παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις παγκοσμίως, από την Κύπρο σε μέρη όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και άλλα. Οι συνεργασίες του με παγκοσμίως αναγνωρισμένους καλλιτέχνες και επωνυμίες, συμπεριλαμβανομένων των Bates, Tats Crew και εταιρειών όπως η Yamaha και η Carlsberg, επιδεικνύουν την ευέλικτη και εντυπωσιακή τέχνη του.

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Ημερομηνίες: 5-7 Απριλίου

Ελεύθερη είσοδος

Παιδιά: Παρόλο που δεν είναι παιδική εκδήλωση και δεν θα υπάρχει συγκεκριμένη παιδική ψυχαγωγία, είναι ευπρόσδεκτοι να ζήσουν και αυτοί την εμπειρία της τέχνης.

Τόπος: The Warehouse by ITQuarter

ΗΜΕΡΑ 1: 18:00 - 22:00 (Βραδιά εγκαινίων έκθεσης)

ΗΜΕΡΑ 2: 11 π.μ. - 22.00 (18.00 Χορευτικές παραστάσεις Hip Hop, Graffitti Jam)

ΗΜΕΡΑ 3: 11 π.μ. - 7 μ.μ. (πάρτι λήξης, Open Mic, Graffiti Jam)

Διοργάνωση: Alpha C.K. Εκθεσιακός χώρος

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close