Δημοσιεύτηκε στις 08 Φεβρουαρίου 2024
Όταν η έφηβη Priscilla Beaulieu συναντά τον Elvis Presley σε ένα πάρτι, ο άνδρας που είναι ήδη ένας σούπερ σταρ της ροκ εν ρολ γίνεται κάποιος εντελώς απροσδόκητος σε ιδιωτικές στιγμές: ένας συναρπαστικός έρωτας, ένας σύμμαχος στη μοναξιά, ένας ευάλωτος καλύτερος φίλος.
Βασισμένο στο memoir της ίδιας της Priscilla Presley, "Elvis and Me", το φιλμ που φέρει την σκηνοθετική και σεναριακή υπογραφή της Sofia Coppola, κοιτάζει με τόλμη και αποφασιστικότητα τη σχέση της Priscilla με τον Elvis, όταν εκείνος ήταν ήδη παγκόσμιο φαινόμενο και εκείνη μια έφηβη κοπέλα.
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Priscilla Presley, ενσαρκώνει η ανερχόμενη ηθοποιός Cailee Spaeny, η οποία απέσπασε το βραβείο Volpi Culpi Γυναικείας Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βενετίας, αλλά και μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, ενώ τον "βασιλιά του ροκ εν ρολ", ο πολλά υποσχόμενος σταρ του "Euphoria", Jacob Elordi.
Διάρκεια: 113'.
Σχετικά
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο με 9 επιλεγμένες ταινίες
Το Φεστιβάλ ταξιδεύει για άλλη μια χρονιά στο νησί μας, προσφέροντας στους κύπριους σινεφίλ την ευκαιρία να απολαύσουν αξιόλογες ταινίες μικρού μήκους.
Προβολή της ταινίας "It Was Just an Accident"
Το φιλμ που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών 2025 και διεκδικεί μεταξύ άλλων το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας
Mercy
Ο Chris Pratt έχει 90 λεπτά για να αποδείξει την αθωότητά του σε μια AI-δικαστή που ο ίδιος δημιούργησε!
Father Mother Sister Brother
Η ταινία του Jim Jarmusch με ένα all-star cast που απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας
The Love That Remains
Η επίσημη υποψηφιότητα της Ισλανδίας για τα φετινά βραβεία Όσκαρ
28 Years Later: The Bone Temple
Το δεύτερο μέρος της δυστοπικής τριλογίας του horror franchise είναι ακόμα πιο συναρπαστικό!
Greenland 2: Migration
Ένα έντονο post‑apocalyptic σίκουελ, σε έναν κόσμο που μάχεται να ξαναγεννηθεί!
Mission Santa: Yoyo to the Rescue
Τα Χριστούγεννα απειλούνται από έναν... χάκερ! Θα καταφέρει ένα ξωτικό να σώσει την κατάσταση;