Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2024
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς διοργανώνουν ο ΠΑΣΥΚΑΦ και η εταιρεία Counsellor, με στόχο την ενίσχυση του σημαντικού έργου που επιτελεί ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων.
Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου γεμίζει εικόνες, σκέψεις, μελωδίες και έντονα συναισθήματα, με μια ξεχωριστή διαδραστική παράσταση που ξεφυλλίζει τις σελίδες του μπεστ-σέλερ βιβλίου, «Δέκα Φανάρια». Ένα συναρπαστικό ταξίδι με το «βαγόνι της αγάπης», που θα καθηλώσει τους θεατές, καθιστώντας τους παράλληλα συμμέτοχους και ζωτικό κομμάτι της παράστασης.
Με καπετάνιο το συγγραφέα του μπεστ-σέλερ βιβλίου «Δέκα Φανάρια» Ευαγόρα Ευαγόρου και συνεπιβάτες τον Καθηγητή Ογκολογίας Δρα Γιώργο Άστρα και μια εκλεκτή ομάδα καλλιτεχνών και μουσικών, το «βαγόνι της αγάπης» θα ανοίξει τις πόρτες του, θα μας επιβιβάσει και θα μας ταξιδέψει σ’ ένα μοναδικό προορισμό…όπου «Το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο» αποκαλύπτεται!
Επι σκηνής σε αυτό το υπέροχο συναπάντημα οι σοπράνο Αύρα Σιάτη και Χαρίκλεια Στρούθου, ο τενόρος Μάριος Σόλωνος Ανδρέου, ο Borislav Alexandrof στο πιάνο, ο Νεόφυτος Ευάγγελου στα πνευστά, ο Ξένιος Παπασωφρονίου στο μπάσο, και ο Jonathan Betito στα ντραμς.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης, σε σκηνοθεσία Μίλτου Χατζούλη, έχει αναλάβει η Γιώτα Κουφαλίδου, ενώ τη μαγική αυτή διαδρομή θα «ντύσει» με τη φωνή της η Voice Artist Ελεάνα Παστελλά.
Τα καθαρά έσοδα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του πολύτιμου έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ, ο οποίος παρέχει δωρεάν Υπηρεσίες Υποστηρικτικής και Ανακουφιστικής Φροντίδας, σε περισσοτέρους από 7000 χιλιάδες συνανθρώπους μας με καρκίνο, καθώς και προγράμματα πρόληψης και έγκαιρης ανίχνευσης του καρκίνου.
Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους εσάς, που συνεχίζετε να αγαπάτε, να ονειρεύεστε και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής. Ελάτε να μοιραστούμε την ξεχωριστή αυτή εμπειρία, και να ανακαλύψουμε μαζί το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο!
Γιατί μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα!
Εισφορά Εισόδου: 20 ευρώ και δώρο ένα αντίτυπο του μπεστ-σέλερ βιβλίου, «Δέκα Φανάρια».
Προπώληση Εισιτηρίων: SoldOut Tickets | Πληροφορίες: 22 345 444
Συνδιοργανώνουν: ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor Limited
Στηρίζει έμπρακτα: Astras Oncology Services
Χρυσός Χορηγός: Cafe Nero | Ασημένιοι Χορηγοί: Hellenic Bank, Universal Life, MIE GROUP
Υποστηρικτές: Kolokotronis NY Recycling Ltd, CyView Developers
Σχετικά
25 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φτιάξαμε την ατζέντα του σαββατοκύριακου, με όλα όσα μπορείς να κάνεις, να δεις και να ακούσεις σε όλο το νησί
Η Λάρνακα διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Νερού
Μία μέρα αφιερωμένη στο πιο πολύτιμο αγαθό
Καράβι στο Βουνό: Ποίηση σε χάρτινα καραβάκια στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η δράση βασίζεται στη συμμετοχή και τη διάδραση: κάθε αναγνώστης μπορεί να κρατήσει το ποίημα ή να το αφήσει ξανά στη θέση του
Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζει και φέτος το Τεχνοδρόμιο με την αφορμή των Ημερών Αφήγησης και Ποίησης
Εορτάζονται κάθε χρόνο στις 20 και 21 Μαρτίου αντίστοιχα
O Απρίλιος στο Θέατρο Ριάλτο
Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον μήνα Απρίλιο.
13 ανοιξιάτικες αυλές σε γουστόζικα καφενεδάκια της Παλιάς Λευκωσίας
Όμορφα πρωινά και απογεύματα παρέα με καφέ, ποτό και καλούς φίλους
25η Μαρτίου στη φάρμα, με πλούσιο μπουφέ!
Μια γιορτινή μέρα γεμάτη παράδοση, γεύσεις και όμορφες στιγμές στη φύση!
Ένα πασχαλινό παζαράκι γεμάτο διασκέδαση και χειροτεχνίες έρχεται στη Λευκωσία
Το Spilia Βazaar προσφέρει μουσική, χορό, φουσκωτά και χειροποίητες δημιουργίες σε ένα αγαπημένο πάρκο της πόλης
Ένα σύγχρονο τσίρκο έστησε την τέντα του στη Λευκωσία (και όλη την πόλη στην ουρά του!)
Η εντυπωσιακή παράσταση τσίρκου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εβδομάδας
Agenda Week: 10 ξεχωριστές προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Μουσική, θέατρο και μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης σε όλη την Κύπρο – οι προτάσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου.
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"