Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2024
Η βίαιη εκστρατεία εκδίκησης ενός άνδρα αποκτά εθνικές διαστάσεις όταν αποκαλύπτεται ότι είναι ένας πρώην πράκτορας μίας πανίσχυρης και μυστικής οργάνωσης, γνωστή ως "Οι Μελισσοκόμοι".
Τα μέλη όμως της εγκληματικής οργάνωσης με την οποία έρχεται αντιμέτωπος προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον εξοντώσουν κι εκείνος αμύνεται, όχι με όπλα, αλλά με την γρήγορη σκέψη του και κυρίως με τα χέρια του τα οποία κάνει φαίνονται σαν να έχουν μαγικές ιδιότητες.
Ο Jason Statham επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το "The Beekeeper", το νέο θρίλερ δράσης του David Ayer ("Fury", "Suicide Squad").
"Διάβασα κάπου πως οι μέλισσες δεν αντιλαμβάνονται τον μελισσοκόμο. Όταν εμφανίζεται εκείνος, δεν τον βλέπουν, οπότε είναι σαν μια δύναμη της φύσης που οργανώνει και καθορίζει την πραγματικότητά τους και αυτή ήταν μια καταπληκτική ιδέα για τις κυβερνήσεις και για το ποιος διορθώνει καταστάσεις, ποιος έχει όραμα για την κοινωνία και πως βοηθάει τους ανθρώπους" δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας.
Ο David Ayer δήλωσε επίσης εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες και τις κινηματογραφικές γνώσεις του πρωταγωνιστή του: "Γνώριζε τις γωνίες λήψης, τους φακούς, τον φωτισμό, όλες αυτές τις περίπλοκες κινήσεις του σώματος. Αυτά δεν διδάσκονται. Είναι κάτι που το έχουν οι αστέρες των ταινιών. Βλέπεις παλιές ταινίες και αντιλαμβάνεσαι πως κατανοούν τον τρόπο λειτουργίας της κάμερας. Όταν δουλεύεις με έναν τέτοιον ηθοποιό, είναι απόλυτη ευχαρίστηση, διότι σε εκείνο το σημείο αποτυπώνεις την κινηματογραφική μαγεία".
Συμμετέχουν οι: Josh Hutcherson, Minnie Driver και Jeremy Irons.
Πρεμιέρα: 11 Ιανουαρίου. Διάρκεια: 120'.
Σχετικά

Πάμε για θερινό σινεμά σε ένα ειδυλλιακό χωριό της Μαραθάσας
Μία μοναδική βραδιά για μικρούς και μεγάλους για ταινίες κάτω από τ' αστέρια

Αύγουστος στον θερινό κινηματογράφο του «Κωνστάντια»
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή τη βδομάδα στον Μαραθωνιο Θερινών Προβολών 2025

Together
Dave Franco και Alison Brie ενώνουν σώματα και ψυχές σε μία από τις καλύτερες ταινίες horror της χρονιάς

Τόσο Κοντά, Τόσο Μακριά
Μια ταινία της Αλίκης Δανέζη Knutsen με τους Αγγελική Παπούλια και Ανδρέα Κωνσταντίνου

The Big Blue: Μία μοναδική προβολή στον Κινηματογράφο Pantheon
Η ταινία-σταθμός του Γάλλου σκηνοθέτη Luc Besson

I Know What You Did Last Summer
Το εμβληματικό slasher των ‘90s επιστρέφει με παλιούς και νέους ήρωες

To A Land Unknown
Ένα σύγχρονο δράμα προσφυγιάς του Παλαιστίνιου δημιουργού Mahdi Fleifel γυρισμένο στην καρδιά της Αθήνας


The Ritual
Ο Al Pacino πρωταγωνιστεί σε μία ταινία τρόμου βασισμένη σε αληθινό εξορκισμό!

Boonie Bears: Future Reborn
Τα αγαπημένα αρκουδάκια ταξιδεύουν στο μέλλον και ο πλανήτης δεν είναι όπως τον θυμόντουσαν

"Jaws": 50th Anniversary Screening στον κινηματογράφο Πάνθεον
Eπετειακή προβολή της θρυλικής ταινίας του Steven Spielberg, για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την κυκλοφορία της
