Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2026
Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που η μπάντα ξεκίνησε την περιοδεία τoυ 2025 στο Κάρντιφ της Ουαλίας – σηματοδοτώντας την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά από 16 χρόνια.
Το ντοκιμαντέρ των Magna Studios και Sony Music Vision, από τον υποψήφιο για BAFTA και Όσκαρ σεναριογράφο, παραγωγό και σκηνοθέτη Steven Knight (“Peaky Blinders”, “A Thousand Blows”) σε σκηνοθεσία των Dylan Southern και Will Lovelace, καταγράφει τη θριαμβευτική περιοδεία επανένωσης των Liam και Noel Gallagher, Oasis Live ‘25, μία από τις πιο αναμενόμενες επιστροφές του ροκ ‘ν’ ρολ της εποχής μας.
Μια ανεπιφύλακτα ενθουσιώδης καταγραφή του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος του 2025, αποτυπώνει την εμπειρία και τα συναισθήματα του συγκροτήματος και των οπαδών του σε όλο τον κόσμο.
Η μοναδική αυτή ματιά περιλαμβάνει πρόσβαση στις πρόβες, στα παρασκήνια και επί σκηνής, καθώς και τις πρώτες κοινές συνεντεύξεις του Noel και του Liam μετά από πάνω από 20 χρόνια.
Παράλληλα με την παγκόσμια περιοδεία της μπάντας, η οποία ξεπούλησε αμέσως, το ντοκιμαντέρ διερευνά και τον βαθύ συναισθηματικό αντίκτυπο αυτής της παγκόσμιας πολιτιστικής στιγμής - φαινόμενο και το τι σημαίνει η μουσική των Oasis για το κοινό και τις γενιές σε όλο τον κόσμο.
Πρεμιέρα: 10 Σεπτεμβρίου. Διάρκεια: 107’.
Rio Premier: Καθ και ΣΚ 22.05
Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 22.00
K-Cineplex Nicosia, Larnaka: Καθ και ΣΚ 21.30
K-Cineplex Limassol: Καθ και ΣΚ 21.15
K-Cineplex Paphos: Καθ και ΣΚ 19.00
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
10 Σεπτεμβρίου - 16 Σεπτεμβρίου 2026
-
Κ-Cineplex 1-5 Λεμεσός
10 Σεπτεμβρίου - 16 Σεπτεμβρίου 2026
-
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα
10 Σεπτεμβρίου - 16 Σεπτεμβρίου 2026
-
K-Cineplex @ Kings Avenue Mall
10 Σεπτεμβρίου - 16 Σεπτεμβρίου 2026
-
Premier Cinemas
10 Σεπτεμβρίου - 16 Σεπτεμβρίου 2026
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
10 Σεπτεμβρίου - 16 Σεπτεμβρίου 2026
Σχετικά
Πρεμιέρα για την ταινία «Ράλλυ από το Παρίσι στις Πυραμίδες»
Προσδεθείτε, η περιπέτεια ξεκινά!
Πρεμιέρα για την ταινία "Onslaught"
Δράση, τρόμος και γενετικά τροποποιημένοι υπερστρατιώτες!
Πρεμιέρα για την ταινία «Κράτα με» της Μυρσίνης Αριστείδου
Η κυπριακή ταινία που γράφει ιστορία και διεκδικεί μια θέση στα Όσκαρ
Προβολή της ταινίας "Jack Strong"
Ειδική προβολή της αναγνωρισμένης πολωνικής ταινίας στο Pantheon στη Λευκωσία
Practical Magic 2
Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, Sandra Bullock και Nicole Kidman επιστρέφουν ως οι αγαπημένες μάγισσες αδελφές Owens
Runner
Μια φαινομενικά απλή αποστολή μετατρέπεται σε έναν επικίνδυνο αγώνα δρόμου με τον χρόνο
By Any Means
Μια σκοτεινή ιστορία από την Αμερική του ’60, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα
Η ταινία “L'Étranger” επιστρέφει με νέες προβολές
Το κλασικό αριστούργημα «Ο Ξένος» του Αλμπέρ Καμύ από τον François Ozon, ξανά στο Pantheon
The End of Oak Street
Anne Hathaway και Ewan McGregor τα βάζουν με... δεινοσαύρους, στη μεγαλύτερη έκπληξη του καλοκαιριού!
Minions & Monsters
Τα πιο αγαπημένα κίτρινα πλασματάκια επιστρέφουν με μια ολοκαίνουρια περιπέτεια, γεμάτη γέλιο, χάος και… τέρατα!