Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2023
H παράσταση "Φοβάσαι το σκοτάδι" είναι η συναρπαστική ιστορία της μικρής κουκουβάγιας που αν και νυχτοπούλι φοβάται το σκοτάδι και κυκλοφορεί παντού με λαμπάκια γύρω της σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Είναι μια μαγική και πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη ιστορία με την κουκουβάγια μας να φοβάται το σκοτάδι και να ψάχνει το αστέρι που θα την οδηγήσει απο τον φόβο και το σκοτάδι... από το σκοτεινό και πυκνό δάσος στο ξέφωτο στο φως εκεί που βρίσκεις την δύναμη να κάνεις τις σωστές ευχές, αυτές που δεν μετανιώνεις ποτέ. Ο Δρ. Τρελλονοβόνσκι, η αλεπού η γιαγιά, η Σκότη, η νεράιδα και ένας μάγκας γάτος παίρνουν την φοβισμένη κουκουβάγια απο το χεράκι και την οδηγούν στο φως και στην μαγεία των Χριστουγέννων! Μια μοναδική διαδραστική παράσταση με ζωντανή μουσική και τραγούδια με υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Μια πρωτότυπη ιστορία με χιούμορ και ξεχωριστούς χαρακτήρες και πλοκή που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών από την αρχή μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Την κουκουβάγια υποδύεται με εξαιρετική μαεστρία ο ηθοποιός Αντρέι Κρουπά, ο οποίος ξεδιπλώνει τα ταλέντα του στην υποκριτική, τη μουσική και στο τραγούδι. Οι επιπρόσθετοι χαρακτήρες δίνουν μια άλλη διάσταση στη πλοκή της κάθε ιστορίας, ξαφνιάζουν ευχάριστα τους θεατές και ξεχωρίζουν με την ερμηνεία, το σπιρτόζικο χιούμορ, την αμεσότητα, την φωνή και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της ηθοποιού Νικολέττας Χριστοφόρου. Η παράσταση συνδυάζει ψηφιακή τέχνη και έτσι τα παιδιά μέσα από το animation μεταφέρονται σε ένα εικονικό μαγικό κόσμο, φτιαγμένο από την έμπειρη Ακαδημαϊκό και καλλιτέχνη Μαρία Χριστοφόρου που βάζει την προσωπική της σφραγίδα σε ένα άψογο αποτέλεσμα που δημιουργεί στο κοινό νέες εμπειρίες.
Η κουκουβάγια είναι σύμβολο σοφίας αλλά ταυτόχρονα και ένας χαριτωμένος χαρακτήρας που οι περιπέτειες της ταξιδεύουν παιδιά και γονείς στο μαγικό κόσμο της φαντασίας και της δημιουργικότητας. Η παράσταση έχει ξεκάθαρο στόχο τις παιδικές φοβίες και πως να βοηθήσει τα παιδιά μέσα από μια υπέροχη ιστορία να απαλλαγούν από αυτές.
Ημερ.: Κυριακή & 17 Δεκεμβρίου 2023
Ώρα: 11.00 π.μ.
Χώρος: The little worry people art and drama studio, Ορφέως 2, 2413 Έγκωμη-Λ/σία
Διάρκεια παράστασης : 1 ώρα | Τιμή εισιτηρίου: €8 | Τηλέφωνο κρατήσεων και αγοράς εισιτηρίων: 99358663, 99621669, 22590197 | Περιορισμένος αριθμός θέσεων, απαραίτητη προ-κράτηση και πώληση εισιτηρίων. Τα εισηγήτρια δεν εξαργυρώνονται.
Προσέλευση:15 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης
Επικοινωνία: christoforoumaria@yahoo.com
-
The Little Worry People Art and Drama Studio
17 Δεκεμβρίου 2023
Σχετικά
SWEETOPIA Chocolate & Candy Fun: Μια πολύχρωμη, σοκολατένια εμπειρία για όλη την οικογένεια
Η πιο γλυκιά οικογενειακή εμπειρία έρχεται στη Λευκωσία
Μια φορά και… μια χώρα για μια μοναδική παράσταση στη Λαρνακα
Μη χάσετε την οικογενειακή παράσταση του θέατρο Piccolo «Μια φορά και… μια χώρα» σε μια μοναδική παράσταση στη Λάρνακα
"Peppa σ’ αγαπώ": Η Πέππα το γουρουνάκι και η οικογένειά της, σε μία υπέροχη παράσταση
Η νέα παραγωγή από το Θέατρο Βεστιάριο έρχεται να μαγέψει και να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους και να τους παρασύρει σε νέες περιπέτειες.
Γέλα Παλιάτσε: Η νέα παραγωγή από το Θέατρο Βεστιάριο
Μια παιδική παράσταση γεμάτη κέφι, μαγεία, διασκέδαση και πολλή – πολλή περιπέτεια, που θα παρασύρει κάθε παιδί μα και μεγάλο που νιώθει παιδί, στις περιπέτειες των μικρών μας ηρώων, που δεν είναι άλλοι από τους υπέροχους – γλυκύτατους παλιάτσους!
«Οι Περιπέτειες του Μίκυ Μάους» έρχονται Κύπρο για να ξετρελάνουν τα παιδιά
Μια νέα παιδική θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από τον θρυλικό ποντικό του κινηματογράφου
Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος παιχνιδιού ανοίγει στη Λευκωσία και υπόσχεται ατελείωτη χαρά
Ένας εντυπωσιακός, πολύχρωμος χώρος 600 τ.μ έρχεται για να γίνει το νέο αγαπημένο στέκι παιδιών και οικογενειών, συνδυάζοντας παιχνίδι, φαντασία και ξεγνοιασιά σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
Χακούνα Ματάτα: Η παράσταση που θα λατρέψει όλη η οικογένεια έρχεται από την Ελλάδα στην Κύπρο
Μία ιστορία για το να ζεις χωρίς φόβο
H «Επιλογή» παρουσιάζει την παιδική όπερα «Η Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι»
Η παράσταση, πλαισιωμένη από άριες της κλασικής μουσικής, είναι κατάλληλη για παιδιά από 4 ετών
Τελευταία παράσταση του «Τρελαντώνη» την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Πρόκειται για μια φρέσκια, τρυφερή και γεμάτη ενέργεια θεατρική παραγωγή που μιλά στην καρδιά μικρών και μεγάλων
Η παράσταση «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη» έρχεται Κύπρο τις γιορτές
Το Θέατρο του Βορρά φέρνει την πιο γλυκιά μάχη των Χριστουγέννων στη σκηνή!
Το παιδικό μιούζικαλ "Παγομπερδέματα" ανεβαίνει στη σκηνή
Βσισμένο σε ένα κλασικό παραμύθι, το έργο έχει πολύ συναίσθημα, δράση, περιπέτεια, μαγεία και αξέχαστους χαρακτήρες
H μαγεία των Χριστουγέννων στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Η Λεβέντειος Πινακοθήκη σας προσκαλεί σε μια γιορτινή χριστουγεννιάτικη εμπειρία το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου