Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2023
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια.
Διαβάστε αυτούσια την πρόγνωση:
Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, η οποία αργότερα σταδιακά υποχωρεί.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σε ανατολικές περιοχές νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και σε ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 17 βαθμούς στα παράλια.
Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που την Πέμπτη πιθανόν να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή σε ορεινές και δυτικές περιοχές. Την Πέμπτη θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα την Τετάρτη, αλλά θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να συνεχίσει ωστόσο να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Η Lidl Κύπρου προσφέρει έκπτωση -15% σε όλα τα φρέσκα χοιρινά κρεατικά
Η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την προσβασιμότητα στο ποιοτικό φρέσκο κρέας, προσφέροντας οικονομικές λύσεις για κάθε κυπριακό νοικοκυριό.
Διαγωνισμός Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας, και φέτος στη Λεμεσό
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το ασφαλέστερο μέρος στον κόσμο για ταξίδι το 2026 είναι μια ευρωπαϊκή χώρα
Η χώρα ανέβηκε από την περσινή της θέση στην κατάταξη, ξεπερνώντας την Ισλανδία και την Αυστραλία και βρέθηκε στην πρώτη θέση
Αυτοί ήταν (επίσημα) οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο για ταξίδια το 2025
Οι προορισμοί με τις περισσότερες αναζητήσεις και κρατήσεις αποκαλύφθηκαν σε μια νέα έκθεση από την eDreams ODIGEO
Η Aegean αυτά τα Χριστούγεννα σε ταξιδεύει στην Ευρώπη, με 30% έκπτωση
21 ευρωπαϊκές χώρες σας περιμένουν με έως -30%!
«All's Fair»: Η σειρά, με πρωταγωνίστρια την Κιμ Καρντάσιαν, θεωρείται η «χειρότερη όλων των εποχών»
Αυτή τη στιγμή, το «All's Fair» έχει ποσοστό μηδέν τοις εκατό στο Rotten Tomatoes, τον γνωστό ιστότοπο που συγκεντρώνει αξιολογήσεις κριτικών
Οι καλύτεροι οικονομικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2026
Η Skyscanner, o δημοφιλής ιστότοπος σύγκρισης πτήσεων έχει ερευνήσει τα δεδομένα για να αποκαλύψει τους προορισμούς με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής για το επόμενο έτος
Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά - Πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Google λανσάρει το Street View στην Κύπρο
Ανακαλύψτε την Κύπρο όπως ποτέ άλλοτε: την πολιτιστική της κληρονομιά, τις ακτές και τις πόλεις, μέσα από το Google Maps
Πετάμε με εισιτήριο από €14.99 για υπέροχους πρόορισμούς από Πάφο με την Ryanair
H νέα προσφορά της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας που θα σε ενθουσιάσει