Shopping , News

Εκλεκτά προϊόντα με άρωμα Κρήτης... φτάνουν στην πόρτα σου!

Ξεχωριστές κρητικέςγεύσεις και παραδοσιακά προϊόντα εκλεκτών παραγωγών σε ένα e-shop!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2021

Μπορεί ο Βαγγέλης Φουρναράκης να έφυγε νωρίς από την Κρήτη, αλλά η καρδιά του, όπως και της οικογένειάς του, που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Κύπρο εδώ και αρκετά χρόνια στον τομέα του τουρισμού, δεν έπαψε ποτέ να αναζητά τις μυρωδιές και τις γεύσεις, αυτές που τον μεταφέρουν νοητά στον τόπο του. Εξ ου και φρόντιζαν πάντα να φέρνουν στην Κύπρο προϊόντα του τόπου τους για να τα απολαμβάνουν οι ίδιοι και οι φίλοι τους... 

Η αγάπη σιγά-σιγά γι' αυτά τα προϊόντα μεγάλωσε και το ίδιο συνέβη και με τη ζήτησή τους... ενώ η πανδημία κατέστησε τις μετακινήσεις ακόμα πιο δύσκολες. Έτσι αποφάσισε μαζί με την οικογένειά του να δημιουργήσουν ένα e-shop όπου συγκέντρωσαν όλες τις ξεχωριστές κρητικές γεύσεις και τα παραδοσιακά προϊόντα εκλεκτών παραγωγών της Κρήτης, τα οποία δεν μπορείς να βρεις εύκολα.

Το madeincrete.store, το οποίο συστήθηκε στο κοινό της Κύπρου πριν από λίγους μόνο μήνες, ήρθε για να καλύψει το κενό ανάμεσα στους μικρούς παραγωγούς της Κρήτης και στον τελικό καταναλωτή... στην Κύπρο.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Βαγγέλης, εστιάζει σε μικρές παραλαβές προϊόντων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσει την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους, αλλά και να δώσει μια "πιστοποίηση" σε αυτούς τους εξαιρετικούς παραγωγούς, οι οποίοι καλλιεργούν με πάθος, αφιερώνοντας τη ζωή τους στη γη και όχι μόνο. 

Αξιοποιώντας λοιπόν την πολύχρονη εμπειρία τους, η οποία πηγάζει και από την ενασχόλησή τους με τον τουρισμό, αναζητούν και επιλέγουν ξεχωριστές γεύσεις από όλη την Κρήτη. Τα προϊόντα επιλέγονται με γνώμονα την αγνότητα στα στάδια της παραγωγής, την αυθεντικότητα της γεύσης και την αξιοπιστία του τελικού αποτελέσματος.

Μπορείς να βρεις: ποιοτικά ντόπια τυροκομικά προϊόντα από το ιστορικό χωριό Θέρισσος, αλλαντικά φτιαγμένα με αγνά, ποιοτικά και γευστικά υλικά, όπως τα τρώνε οι Κρητικοί εδώ και χρόνια από το Ρέθυμνο, εξαιρετικά Πολυβραβευμένο παρθένο ελαιόλαδο από το Ηράκλειο, καθώς και ένα από τα φρέσκα χορταρικά της Κρητικής γης, το εξαιρετικό Σταμναγκάθι.

Ακόμα, κρασιά εκλεκτής παραγωγής που διατίθενται σε αριθμημένες φιάλες από το Βραβευμένο Οινοποιείο Στυλιανού, και από το μοναστήρι ΤΟΠΛΟΥ της Ιεράπετρας με εμπειρία αιώνων στην οινοποίηση εκλεκτού Οίνου, Εξαιρετικής ποιότητας κρητικό μέλι, που είναι το μοναδικό από το Φαράγγι της Σαμαριάς, με παγκόσμιες διακρίσεις, Εξαιρετικής Ποϊότητας ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ χωρίς επιπρόσθετη Ζάχαρη από την οικογένεια προϊόντων ΑΡΟΔΑΜΑ, Kρητικά βότανα που διακρίνονται για το πλούσιο άρωμά τους και τις ωφέλιμες ιδιότητές τους, Πεντανόστιμα Κρητικά παξιμάδια σε κάθε μορφή και γεύση και άλλες πολλές ακόμη λιχουδιές της κρητικής γης, όλα προϊόντα μικρών παραγωγών, παραδοσιακά αλλά και πολλά απο αυτά βιολογικής καλλιέργειας από οικοτεχνίες και τοπικά εργαστήρια.

Πρόκειται δηλαδή για προϊόντα που ταιριάζουν στις μαγειρικές συνήθειες και αξίες κάθε οικογένειας: το ελαιόλαδο, η βάση της καλής μαγειρικής, ο συνδετικός κρίκος των γεύσεων και της ισορροπίας σε ένα φαγητό, τα αποξηραμένα βότανα και τα αφεψήματα, που μοσχομυρίζουν ελληνική φύση, οι μοναδικές ποικιλίες από σπάνια μέλια που παράγονται στην Κρήτη.

Αυτά τα προϊόντα, με σεβασμό στην παράδοση και στη θρεπτική αξία της Κρητικής διατροφής, τα προσφέρουν καθημερινά στο τραπέζι σας.  

Τα παραδοσιακά Καλτσούνια και τις πασίγνωστες Σφακιανές Πίτες από το Κρητικό Εργαστήρι, τσικουδιά, κεφαλοτύρι, ντάκος... όλα σε ένα e-shop που τα στέλνει κατευθείαν στο σπίτι σου, αλλά δεν μένει εκεί. Σου δίνει και πεντανόστιμες συνταγές για να τις φτιάξεις όπως το κάνουν και στην Κρήτη! 

Και πλούσια καλάθια-δώρα!
Αυτό το Πάσχα δεν χρειάζεται να προβληματιστείτε για το δώρο που θα κάνετε σε φίλους και συγγενείς, αφού το madeincrete.store φροντίζει για σας! 

Άλλωστε η γιορτή του Πάσχα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με όμορφες στιγμές δίπλα σε αγαπημένα πρόσωπα, υπέροχες μυρωδιές, νόστιμες, παραδοσιακές λιχουδιές και κεράσματα, καλό ποτό και δώρα. Αν θέλετε να προσφέρετε μια σύνθεση που να περιέχει όλα τα παραπάνω σε φίλους, συγγενείς ή συνεργάτες επιλέξτε από τους συνδυασμούς των εκλεκτών Κρητικών προϊόντων του madeincrete.store ή εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε μια δική σας σύνθεση διαλέγοντας τα είδη που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σας. Τα προΐόντα τοποθετούνται σε όμορφα κουτιά δώρων με γιορτινή διακόσμηση συσκευασμένα κατάλληλα για να σταλούν όπου επιθυμείτε. Βρείτε τους συνδυασμούς δώρων, ΕΔΩ.

*Δωρεάν παράδοση σε Λευκωσία, ενώ παραδίδονται προϊόντα και στη Λεμεσό, δύο φορές την εβδομάδα και σύντομα σε όλη την Κύπρο.

**Πολύ σύντομα, αρκετές από τις γεύσεις του  madeincrete.store (Σταμναγκάθι, Στάκα, Λουκάνικο Καλογερικό, Πίτες Σφακιανές με Θυμαρίσιο Μέλι, Λυχναράκια, Στριφτάρια με εκχύλισμα Κρητικών Βοτάνων, Απάκι, Σύγκλινο, Ντάκο, Πηχτόγαλο, Τυρί Αιγοπρόβειο,  Κρασί και Τσικουδιά) θα μπορείτε να τα απολαύσετε σε επιλεγμένα εστιατόρια σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.

Πληροφορίες:
Τηλέφωνο παραγγελιών: 99331141 
on line store: madeinCrete.store
Facebook: Made in Crete Store 
e-mail: sales@kelowell.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close