Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2023
Η TUS Airways ανακοινώνει την απόφασή της να αναστείλει όλες τις πτήσεις της, προς και από το Τελ Αβίβ, με ισχύ από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023. Η απόφαση αυτή επηρεάζει τις πτήσεις μεταξύ Τελ Αβίβ και Λάρνακας, Πάφου, Αθήνας, Ηρακλείου.
Από το περασμένο Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, έως σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, η TUS πραγματοποίησε όλες τις προγραμματισμένες της πτήσεις στα προαναφερθέντα αεροδρόμια και επιπλέον πρόσθεσε περισσότερες από 25 πτήσεις προς και από το Τελ Αβίβ για να στηρίξει τους πελάτες της και να τους βοηθήσει να φτάσουν στον προορισμό τους.
Ο Philip Saunders, Πρώτος Εμπορικός Διευθυντής της TUS Airways, σχολίασε: «Η TUS Airways λυπάται βαθύτατα για την ανάγκη αναστολής των πτήσεων της από και προς το Τελ Αβίβ. Η ασφάλεια παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά μας και αυτή η απόφαση ελήφθη μετά από ενδελεχή ανασκόπηση της εξελισσόμενης κατάστασης στο Ισραήλ. Τις τελευταίες ημέρες, το ιπτάμενο προσωπικό και όλο το προσωπικό της εταιρείας μας έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να ενισχύσει την αεροπορική σύνδεση με το Ισραήλ εκτελώντας πολλές επιπλέον πτήσεις. Παραμένει μέγιστη προτεραιότητα μας η σύνδεση της Κύπρου με το Τελ Αβίβ και στόχος μας είναι να επαναρχίσουμε τις πτήσεις μας μόλις αυτό είναι ασφαλές και εφικτό».
Η TUS Airways θα συνεχίσει να εξετάζει την κατάσταση καθημερινά με στόχο την επανέναρξη των πτήσεων της το συντομότερο δυνατό.
Θα γίνουν επιστροφές χρημάτων
Συνιστούμε στους πελάτες μας των οποίων οι πτήσεις έχουν ακυρωθεί και οι οποίοι έχουν ενημερωθεί ως προς τούτο, όπως αποφεύγουν να καλούν το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης μας, καθώς ο μεγάλος όγκος κλήσεων, μας εμποδίζει να απαντήσουμε εντός των κανονικών χρόνων αναμονής, σημειώνει η αεροπορική εταιρεία.
Σε σχέση με αυτό, η TUS Airways διαβεβαιώνει ότι θα προβεί σε επιστροφή χρημάτων σε όσους επιβάτες το επιθυμούν και των οποίων οι πτήσεις έχουν ακυρωθεί, το συντομότερο δυνατό, γι’ αυτό και τους καλεί να μην επικοινωνούν με την εταιρεία γι’ αυτό το θέμα.
Η αεροπορική εταιρεία θα κρατά το επιβατικό της κοινό ενήμερο για τυχόν περαιτέρω εξελίξεις.
Σχετικά

Αρχίζουν οι κατασκευαστικές εργασίες στη δυτική λωρίδα της οδού Τσερίου
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Τσερίου

Time Out: Οι 15 τοπ προορισμοί στον κόσμο για διακοπές τον Μάιο
Nα γιατί πρέπει να πάτε στην Αθήνα, εξηγεί

Εκεί που το αύριο αγκαλιάζει το χθες
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, ετοιμάζεται να αφηγηθεί ιστορίες πολυτελούς φιλοξενίας και απαράμιλλης κομψότητας στην καρδιά της Λευκωσίας

H Telegraph προτείνει άλλους καλοκαιρινούς προορισμούς αντί για Μύκονο και Βενετία
Οι προτάσεις του πρακτορείου για καλοκαιρινές διακοπές μακριά από τα μέρη που πλήττει ο υπερτουρισμός

Αγίου Πνεύματος 2025: Πότε πέφτει το τριήμερο του Κατακλυσμού φέτος;
Η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι κινητή, εορτάζεται πάντα ημέρα Δευτέρα, 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα

Οι καλοκαιρινοί προορισμοί που προτείνει η Telegraph «αντί για Μύκονο και Βενετία»
Οι προτάσεις του πρακτορείου για καλοκαιρινές διακοπές μακριά από τα μέρη που πλήττει ο υπερτουρισμός


Δωρεάν είσοδος για μία ολόκληρη μέρα στο Fasouri Watermania Waterpark
Στο διάσημο υδροπάρκο της Λεμεσού οι μαμάδες μπαίνουν δωρεάν!

Morea Coastal Villas: Ένα πολυτελές παραθαλάσσιο έργο σε μια από τις δημοφιλέστερες ακτές
Επιτάχυνση της ατασκευής καθώς οι πωλήσεις απογειώνονται


Ανοιξιάτικος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας, σκόνη αλλά και βροχές
«Αγγίζει» τους 27 βαθμούς ο υδράργυρος

Κυπριακή πόλη, η πιο ηλιόλουστη της Ευρώπης
Η Λευκωσία είναι η πιο ηλιόλουστη πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ η Αθήνα βρίσκεται στην 4η θέση, σύμφωνα με την ταξιδιωτική πλατφόρμα Omio