Eating News , Εστιατόρια

"Διαλεκτές Συνταγές": Ο σεφ Σάββα Σάββα μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο

Συνταγές δοκιμασμένες, τεχνικές και μυστικά, γεύσεις και υλικά που θα λατρέψετε

Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2023

Ο σεφ Σάββας Σάββας ανακοινώνει την έκδοση του βιβλίου του με τίτλο "Διαλεκτές Συνταγές" το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Fylatos Publishing / Εκδόσεις Φυλάτος.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο ίδιος στις 7-8 Οκτωβρίου στο NICOSIA BOOK FESTIVAL 2023 Nicosia Book Fest 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ακρόπολης με τις εκδόσεις Fylatos.


"Αγαπητοί φίλοι στο πρώτο μου βιβλίο μαγειρικής Διαλεκτές Συνταγές, μοιράζομαι μαζί σας συνταγές δοκιμασμένες, που μαγείρεψα αρκετές φορές για να είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμά τους, πιάτα που έχω παρουσιάσει σε διάφορες εκπομπές και σε live cooking shows, τεχνικές και μυστικά που έχω μοιραστεί σε διάφορα ξενοδοχεία και εστιατόρια που έχω εργαστεί αλλά και με τους φοιτητές μου ως εκπαιδευτής μαγειρικής, γεύσεις και υλικά που δοκίμασα στα ταξίδια μου και που είμαι σίγουρος πως θα λατρέψετε κι εσείς.


Σ' αυτό το βιβλίο, μοιράζομαι μαζί σας το πάθος μου για τη μαγειρική μέσα από 100 συνταγές που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή. Συνταγές που αξίζει να τις γνωρίζουμε όλοι μας, για να μαγειρεύουμε δημιουργικά, πρωτότυπα, με πολύ άρωμα και γεύση. Οργανωμένες έξυπνα σε βασικές κατηγορίες: ορεκτικά-μεζεδάκια, σαλάτες, όσπρια και χορτοφαγικές συνταγές, κοτόπουλο, χοιρινό, αρνί, ψάρια και θαλασσινά, ψωμιά και ζύμες, ζυμαρικά και ρύζι και γλυκά και με πολλές προτάσεις μενού για κάθε περίσταση.


Σεφ Σάββας Σάββα

sef savvas.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close