Bars & Clubs , News & Events

3 υπέροχα στέκια μάς σερβίρουν ξανά καφέ και κοκτέιλ

Επιστροφή σε αγαπημένα μέρη, γιαall day απόλαυση

Δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου 2021

Να έχουν καλό καφέ, εύγευστα κοκτέιλ, ωραία ατμόσφαιρα και να είναι για κάθε στιγμή της ημέρας. Αυτές τις προϋποθέσεις θέσαμε για να αποφασίσουμε σε ποια café στη Λευκωσία θα την βγάλουμε την άνοιξη, μόνο που… τα αποτελέσματα που μας επέστρεψε η αναζήτηση της λίστας ήταν αρκετά και πολύ… εντυπωσιακά.

Είπαμε λοιπόν να περιορίσουμε τα αποτελέσματα και να απομονώσουμε στην παρακάτω λίστα τα 3 αγαπημένα μας μέρη που μας έλειψαν πολύ... κι ευτυχώς επέστρεψαν! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by swimmingbirds (@swimming_birds)

Swimming Birds
Το όμορφο και χαριτωμένο καφέ που άνοιξε πριν από μερικούς μήνες στο πιο γραφικό σημείο της πρωτεύουσας, στην οδό Παλιάς Ηλεκτρικής 5 επέστρεψε, έβγαλε τραπεζάκια εκτός και μας περιμένει. Το Swimming Birds λοιπόν, με το εμπνευσμένο από τα στοιχεία της φύσης (όπως ο αέρας και το νερό) όνομα, θα το εντοπίσεις στην περιοχή πίσω από το καινούριο Δημαρχείο Λευκωσίας, σε ένα κτίριο που έχει υποστεί ένα σχετικό "λίφτινγκ". Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα όμορφα στημένο χώρο που θα σε κερδίσει αμέσως. Ένας χώρος που επιτρέπει στο φως να μπαίνει από τις μεγάλες τζαμαρίες, με πολύ προσεκτικά επιμελημένη διακόσμηση και διαλεκτά μικροαντικείμενα διάσπαρτα παντού στο χώρο. Πόλος όμως έλξης είναι η μπάρα, με τα κόκκινα τουβλάκια στον διπλανό τοίχο, να προσδίδουν ακόμα περισσότερα στην ατμόσφαιρα, αλλά και η πολύ ατμοσφαιρική πίσω αυλή του, με τα λιγοστά τραπεζάκια και τις αναπαυτικές καρέκλες. Στα συν, βάλε ότι έβγαλαν και ταπεζάκια στον πεζόδρομο. Εδώ λοιπόν θα σου φτιάξουν φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ, τον οποίο θα συνοδεύσεις με φρέσκα σνακ, όπως και γλυκά που σε προ(σ)καλούν να τα δοκιμάσεις. Ωστόσο, εδώ θα πιεις και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, υπό το μελωδικό ήχο των "Swimming Birds".
(22019257) Παλιάς Ηλεκτρικής 5.

High and Wet Σούβενιρ Bar
To High and wet Σουβενίρ bar το περασμένο καλοκαίρι μας υποδεχόταν στην ταράτσα του 10.10Hall. Φέτος, όμως μετακόμισε σε ένα παλιό αρχοντικό στον πυρήνα του Παλιού Στροβόλου, σε ένα χώρο πολύ ιδιαίτερο θα λέγαμε! Ένα ψώρο που μπορεί απ' έξω να παραπεμπει σε ένα ξεχωριστό καφενεδάκι, με το που θα περάσει όμως το κατώφλι του, θα ξετυλιχθεί μπροστά σου ένας μεγάλος χώρος, με χαρακτηριστικό ροζ φωτισμό και kitsch αγάλματα. Τα ηχεία θα σε ταξιδέψουν με την ηλεκτρονική μουσική τους, ενώ οι bartenders θα βάλουν φωτιά στα shakers.
(99 758578) Προδρόμου 2, Στρόβολος.

 

 


Kollaborative Coffee Roasters
Είναι καλοστημένο και πολύ ατμοσφαιρικό, φτιάχνουν εξαιρετικό καφέ και εκπληκτικά κοκτέιλ και το πιο σημαντικό ήρθε για να βάλει ξανά χρώμα στις μέρες και τα βράδια μας! Ο λόγος για το Kollaborative Coffee Roasters, το νέο all day roastery και bar, που άνοιξε πέρσι τις πόρτες του στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλίσσης Φρειδερίκης 4, ακριβώς δίπλα στο New Division. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό χώρο, με απαράμιλλη αισθητική και καλαίσθητη αυλή, και μεγάλη προσοχή στις... λεπτομέρειες. Η ίδια προσοχή έχει δοθεί και στις ποικιλίες καφέ οι οποίες φρεσκοκαβουρδίζονται στο χώρο και στην cocktail list. Εξάλλου, αυτό είναι και το μότο τους "fine coffee and drinks all day". Ξεκίνα λοιπόν τη μέρα σου (από τις 07.30) με έναν καλοφτιαγμένο καφέ και ολοκλήρωσέ την με ένα μοναδικό κοκτέιλ (22.30)
Βασιλίσσης Φρειδερίκης 4. 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close