Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου 2023
Όταν το γέλιο και η μουσική συναντώνται κάτω απ’ τον αυγουστιάτικο ουρανό, δίνουν ελπίδα, φωτίζουν τον κόσμο και αλλάζουν τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, προσφέροντας τους τα απαραίτητα.
Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, για να δώσουν χαρά και ελπίδα, ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης και η ομάδα του Τεύκρος Νεοκλέους, Μαριλένα Χαραλαμπίδου και Γιώργος Κλεάνθους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για το φιλανθρωπικό event «Λούης Πατσαλίδης, Summer Special» που παρουσιάζει η Μαρίνα Αγίας Νάπας.
Πρόκειται για ένα music comedy show για τη στήριξη του ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος στο Παραλίμνι και συγκεκριμένα για την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος της δωρεάν κατ’ οίκον διανομής φαγητού σε άπορες οικογένειες με παιδιά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Από το 1998 η κουζίνα του ΚΕΠΑ μαγειρεύει καθημερινά και συσκευάζει φαγητό το οποίο διανέμεται στα σπίτια συνανθρώπων μας που το χρειάζονται.
Το φιλανθρωπικό event «Λούης Πατσαλίδης, Summer Special», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Αυγούστου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας στις 9.00 μ.μ και ΟΛΑ τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν για τη στήριξη του ΚΕΠΑ.
Κάτω απ’ τα αστέρια, με αγαπημένη μουσική των 80s & 90s και stand up comedy by Louis Patsalides, ο ταλαντούχος παρουσιαστής και η ομάδα του, στήνουν ένα μαγικό καλοκαιρινό πάρτι. Τραγούδια περασμένων δεκαετιών που χορέψαμε και αγαπήσαμε συνδυάζονται αρμονικά με το stand-up comedy του Λούη Πατσαλίδη σε μια παράσταση γεμάτη ενέργεια, αναμνήσεις και νοσταλγία κατάλληλη για όλη την οικογένεια!
Τιμή εισιτηρίου €10
Προπώληση Εισιτηρίων: Τickethour, σε όλα τα ACS Courier, ΚΕΠΑ, Αρτοποιεία Θημωνιά (Δερύνεια & Φρέναρος)
Τηλ: 77 77 70 40, 23 74 16 23
Παρουσιάζει: Η Mαρίνα Αγίας Νάπας
Μέγας χορηγός: Karma Group
Υποστηρικτές: BoConcept, Xenion Education, CYPRUS MILLERS BY Hadjigiorkis – Μύλοι Χατζηγιώρκη, CTP Management, Rocas Experience, Pittakis Building Materials, Jermino Imports Ltd – Παραλίμνι, Τickethour, Αρτοποιεία Θημωνιά
Στηρίζει: Ο Δήμος Δερύνειας
Διοργάνωση: Οut of the Blue Creative Communications

Το ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος και οι δράσεις του
Το ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος, ιδρύθηκε το 1996 και είναι ένα Φιλανθρωπικό Ίδρυμα (εγγεγραμμένο στο μητρώο της Κ.Δ με αριθμό 1912) στο Παραλίμνι που στηρίζει έμπρακτα άπορες οικογένειες και παιδιά σε ολόκληρη την Επαρχία Αμμοχώστου, αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί πρότυπη Στέγη Ηλικιωμένων & Κέντρο Αποκατάστασης.
Το ΚΕΠΑ έχει αναπτύξει μια πολύπλευρη δράση, έχοντας στο επίκεντρο του τον άνθρωπο. Πέραν από το πρόγραμμα της κατ’ οίκον διανομής ζεστού φαγητού σε άπορες οικογένειες και το «Συσσίτιο» που λειτουργεί από 1998, λειτουργεί και Κοινωνικό παντοπωλείο «Καλάθι Αγάπης» από το 2006.
Επίσης από το 2000 λειτουργεί Κέντρο Φροντίδας & Αποκατάστασης ηλικιωμένων και αναπήρων, από το 2014 παρέχει δωρεάν φιλοξενία και ανακουφιστική φροντίδα σε καρκινοπαθείς και φιλοξενεί από το 1998 το ειδικό σχολείο για παιδιά με ειδικές ικανότητες «Φάρος Ζωής».
Επιπλέον, διαθέτει ξενώνα για εμπερίστατες οικογένειες (θύματα οικογενειακής βίας), προσφέρει ρουχισμό και υπόδηση σε άπορες οικογένειες, λειτουργεί κοινωνικό φροντιστήριο (δωρεάν μαθήματα σε άπορους μαθητές), φιλοξενεί συνεδριάσεις εθελοντικών οργανισμών και παρέχει υποτροφίες και βοηθήματα σε άπορους φοιτητές και μαθητές.
Πέραν τούτων, το ΚΕΠΑ προχωρά αυτή την περίοδο στη δημιουργία του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αλάσια» με στόχο να προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα σε καρκινοπαθείς και χρόνιους ασθενείς της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, καθώς πρέπει να μεταβαίνουν εκτός επαρχίας για μια απλή θεραπεία.
-
Δημοτικό Θέατρο Δερύνειας
11 Αυγούστου 2023
Σχετικά

Η απίστευτη και θλιβερή ιστορία της αθώας Ερέντιρα από τη Θεατρική Ομάδα Persona
Με τεχνικές του αφηγηματικού θεάτρου και ζωντανή μουσική επί σκηνής εκτελεσμένη από τους ίδιους τους ηθοποιούς της παράστασης

Το ΘΕ.ΠΑ.Κ παρουσιάζει την κωνσταντινουπολίτικη κωμωδία του Δημοσθένη Κ. Μισιτζή, Ο Φιάκας
Η κωμωδία παρουσιάζεται ξανά, μετά από 26 χρόνια, αναβιώνοντας μία παράσταση που αποτέλεσε, το 1999, τη δεύτερη θεατρική παραγωγή του Θ.Ε.ΠΑ.Κ

Πέθανε ο σπουδαίος θεατράνθρωπος Βασίλης Παπαβασιλείου
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο σπουδαίος σκηνοθέτης, μεταφραστής, ηθοποιός και δάσκαλος Βασίλης Παπαβασιλείου, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον κόσμο του ελληνικού θεάτρου.

Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος: Νέα ημερομηνία για την παράσταση Ιφιγένεια εν Ταύροις του Ευριπίδη
Αλλαγή ημερομηνίας παραστάσεων στο Αρχαίο Ωδείο Πάφου

Ακροάσεις για την παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής «Δωδέκατη νύχτα ή ό,τι προτιμάτε» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ
Η επιλογή των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη

Το Θέατρο Πορεία παρουσιάζει στην Κύπρο την "Ηλέκτρα" του Σοφοκλή
Με τη σκηνοθετική υπογραφή του Δημήτρη Τάρλοου και με μια εξαιρετική διανομή πρωταγωνιστών

Ζήσε τη διαχρονική τραγωδία "Αντώνιος και Κλεοπάτρα" στο Κούριον
Στο συναρπαστικό σκηνικό του αρχαίου αμφιθεάτρου

Ο Φιλοκτήτης του Σοφοκλή στην Κύπρο με τον Γιώργο Κιμούλη στον ομώνυμο ρόλο
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος 2025

Οι "Βάκχες" του Ευριπίδη μιλούν ιταλικά και εμφανίζονται σε Λευκωσία και Λεμεσό
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος 2025

Ακροάσεις για την παραγωγή της Νέας Σκηνής «Μεταφράσεις» του Μπράιν Φρίελ
Η επιλογή των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη Patrick Myles και τον συνεργάτη σκηνοθέτη της παραγωγής Ανδρέα Τσέλεπο, με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα

Ανδρέας Αργυρίδης: Δύσκολες ώρες για τον δημοφιλή Κύπριο ηθοποιό
Υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο

Το θεατρικό έργο WIN-WIN επιστρέφει με δύο επιπλέον παραστάσεις στο Κτήριον 53
Ένα ψυχολογικό δράμα των Στέλιου Θεοχάρους και Χριστίνας Βραχίμη