Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2014
Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ιδρυμα της Τράπεζας Κύπρου και το Δήμο Λευκωσίας, διοργανώνουν τη 2η ανοιξιάτικη φιέστα στην περιοχή Φανερωμένης και μας προσκαλούν ενόψει και των γιορτών του Πάσχα να περάσουμε μια δημιουργική μέρα με γεύση παράδοσης, στηρίζοντας ταυτόχρονα τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσική από χορωδίες σχολείων, τη Φιλαρμονική Αστυνομίας, τη Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού Ιεράς Μητρόπολης Μόρφου κ.ά., χορό, έκθεση και πώληση έργων τέχνης, ζωγραφικής, γλυπτικής, κοσμημάτων, λουλουδιών και πασχαλινών αντικειμένων. Ακόμα θα πραγματοποιηθεί παρασκευή πασχαλινών αρτοποιημάτων, κατασκευή λαμπάδων και πασχαλινών διακοσμήσεων καθώς και ξεναγήσεις στα μουσεία του Πολιτιστικού Ιδρύματος. Επίσης θα στηθεί παζαράκι με εκδόσεις και αντικείμενα από το πωλητήριο του Πολιτιστικού Ιδρύματος, αλλά και παραδοσιακά προϊόντα από την Ομάδα Γυναικών Κυπερούντας. Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο της Πορείας Χριστοδούλας. Το Σάββατο 12 Απριλίου, κατεβαίνουμε στην καρδιά της Λευκωσίας για το συνάνθρωπό μας! Γιατί έτσι στηρίζουμε 5.000 ασθενείς κάθε χρόνο. Γιατί μέσα από την προσφορά μας, η "Αροδαφνούσα", το "Ευαγόρειο", οι υπηρεσίες κατ' οίκον φροντίδας και ψυχολογικής στήριξης θα συνεχίσουν να φροντίζουν κάθε ασθενή που ζει την εμπειρία του καρκίνου, προσφέροντας πολλαπλές υπηρεσίες εντελώς δωρεάν!
-
Γυμνάσιο Φανερωμένης
12 Απριλίου 2014
Σχετικά
Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζει και φέτος το Τεχνοδρόμιο με την αφορμή των Ημερών Αφήγησης και Ποίησης
Εορτάζονται κάθε χρόνο στις 20 και 21 Μαρτίου αντίστοιχα
O Απρίλιος στο Θέατρο Ριάλτο
Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον μήνα Απρίλιο.
13 ανοιξιάτικες αυλές σε γουστόζικα καφενεδάκια της Παλιάς Λευκωσίας
Όμορφα πρωινά και απογεύματα παρέα με καφέ, ποτό και καλούς φίλους
25η Μαρτίου στη φάρμα, με πλούσιο μπουφέ!
Μια γιορτινή μέρα γεμάτη παράδοση, γεύσεις και όμορφες στιγμές στη φύση!
Ένα σύγχρονο τσίρκο έστησε την τέντα του στη Λευκωσία (και όλη την πόλη στην ουρά του!)
Η εντυπωσιακή παράσταση τσίρκου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εβδομάδας
Agenda Week: 10 ξεχωριστές προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Μουσική, θέατρο και μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης σε όλη την Κύπρο – οι προτάσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου.
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"
Εκδήλωση με θεμα την παγκόσμια ημέρα νερού
Ένα ξεχωριστό Fun Day για όλη την οικογένεια
Η Κύπρος στο Επίκεντρο της Παγκόσμιας Καινοτομίας για τη Μακροζωία: Έρχεται το Cyprus EMEA Healthspan Summit 2026
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης επιστήμονες, πρωτοπόροι της βιοτεχνολογίας, επενδυτές και φορείς χάραξης πολιτικής
Weekend Agenda: 30 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, συναυλίες, stand-up, εκθέσεις, οικογενειακές βόλτες και ξεχωριστές εμπειρίες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αγία Νάπα για ένα γεμάτο και απολαυστικό weekend
Στις 4 του Απρίλη (μιτσιοί τζιαι μηάλοι) θα βρεθούμε στην αυλή του Άη Γιώρκη
Σε μία γιορτή που δίνει πνοή στες ρίζες και είναι αφιερωμένη στην παράδοση