Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2023
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα βόρεια, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, στους 31 στα νοτιοδυτικά και στα δυτικά παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις βραδινές ώρες στα παράλια, ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά.
Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση:
Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Παροδικά ωστόσο στα νοτιοδυτικά, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα, στα βόρεια, στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά, παροδικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα βόρεια, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, στους 31 στα νοτιοδυτικά και στα δυτικά παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, αλλά και αργότερα και στα ανατολικά παράλια, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, κυρίως σε νοτιοανατολικές και ανατολικές περιοχές του νησιού, ενδέχεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, ενώ σύντομα θα στραφούν σε κυρίως βορειοδυτικούς και τοπικά μεταβλητούς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα βόρεια, στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά, παροδικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις βραδινές ώρες στα παράλια, ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά.
Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει έτσι, κοντά στις κλιματολογικές μέσες τιμές για την εποχή.
Σχετικά

Κώστας Λυχναράς: Πέθανε ο σπουδαίος σκηνοθέτης του «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Η ανακοίνωση της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών


Αυτό το ελληνικό νησί συνδυάζει χαλάρωση και δράση — ήρθε η στιγμή να το προσθέσεις στη travel list σου
Ανακάλυψε την ήρεμη πλευρά της περιπέτειας

Σε εκκρεμότητα η νέα ΜΕΝΝ
Ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» ζητά ξεκάθαρες απαντήσεις από τον ΟΚΥπΥ και την ακριβή ημερομηνία παράδοσης του Έργου

Ένας «υποτιμημένος» μεσογειακός προορισμός ανακηρύχθηκε το καλύτερο μέρος για φέτος το καλοκαίρι
Το HelloSafe , μια ιστοσελίδα σύγκρισης ασφαλειών, έκανε την έρευνα και κατέληξε σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα

Η καρδιά του καλοκαιριού, χτυπά φέτος στο (φωτισμένο) Fig Tree Bay
Το νέο instagrammable spot στο νησί του Fig Tree Bay φωτίστηκε

Ανεβαίνουν στους 30 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία σήμερα – Έρχεται άνοδος τις επόμενες ημέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Το Elysium ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης
Η μοναδική κυπριακή παρουσία στη λίστα “Best of the Best - Top Europe” του Tripadvisor

Η "εικόνα" των κατασκηνωτικών χώρων της Κύπρου που πρέπει να προβληματίσει
Θα πάμε φέτος για camping;

Η Wizz Air μόλις ανακοίνωσε έναν νέο προορισμό για απευθείας πτήσεις από Λάρνακα
Η Wizz Air επεκτείνει το δίκτυο της στη Λάρνακα με νέο δρομολόγιο και τιμές από €19,99 από αυτόν τον Οκτώβριο

Lady’s Mile και Κούριο: Οι δύο υπέροχες παραλίες της Λεμεσού που αλλάζουν
Στόχος, η ενίσχυση της προσβασιμότητας, της υγιεινής, της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης των λουομένων, αλλά και η σταδιακή αποκατάσταση της λαϊκότητας της δημοφιλούς παραλίας Lady’s Mile

Αγία Σοφία: Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη αποκατάσταση στα 1.500 χρόνια ιστορίας της
Οι εργασίες δεν εντατικοποιήθηκαν μόνο για τη σεισμική θωράκιση του μνημείο