Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2023
Το μεγαλύτερο street music festival της Κύπρου και φέτος στον Παραλιακό πεζόδρομο Περνέρας - Πρωταρά, με περισσότερες μουσικές σκηνές από κάθε άλλη φορά.
Με 29 μουσικές σκηνές, τις περισσότερες από κάθε άλλη φορά, η Νεολαία Δήμου Παραλιμνίου, διοργανώνει και φέτος το Moonwalk στον Παραλιακό Πεζόδρομο Περνέρας – Πρωταρά.
Ο πιο ρομαντικός και μελωδικός περίπατος της Κύπρου, κάτω από το φως της τελευταίας Πανσελήνου του καλοκαιριού επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά και αναμένεται να ξεπεράσει το ρεκόρ των 15 χιλιάδων επισκεπτών.
Το μεγαλύτερο street music festival της Κύπρου, που διεξάγετε μια φορά τον χρόνο, μόνο για μια νύκτα για τρεις ώρες, έρχεται να μας μας χαρίσει και πάλι τις ξεχωριστές του μελωδίες, την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, από η ώρα 20:00 μέχρι η ώρα 23:00. Η πανσέληνος θα ανατείλει μέσα από την πανέμορφη θάλασσα του Πρωταρά η ώρα 19:46, χαρίζοντας μαγικές εικόνες στους παρευρισκόμενους.
Περισσότεροι από 132 επαγγελματίες μουσικοί, θα τοποθετηθούν σε 29 μουσικές σκηνές κατά μήκος των 5+ χιλιομέτρων του παραλιακού πεζοδρόμου Περνέρας – Πρωταρά. Η πρώτη μουσική σκηνή θα βρίσκεται στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου δίπλα από την Μαρίνα Παραλιμνίου στην Περνέρα. Η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων ολοκληρώνεται στην διάσημη παραλία «Fig Tree Bay».
Φέτος η Νεολαία Παραλιμνίου αποφάσισε να αφιερώσει το μεγαλύτερο Street Music Festival της Κύπρου στην μνήμη της «Μαστόρισσας» του Κυπριακού Παραδοσιακού τραγουδιού, Κυριακούς Πελαγίας. Η Νεολαία Παραλιμνίου θεωρεί καθήκον της να τιμήσει την φωνή της Κυπριακής παράδοσης που κατάφερε να φέρει τους νέους στην αυλή του κυπριακού τραγουδιού.
Στην διαδρομή του MoonWalk οι επισκέπτες θα συναντήσουν και τον Κυπριακό Οργανισμό Αστρονομίας, με τα τηλεσκόπια του, για να δούμε την πανσέληνο με άλλο μάτι. Επιπρόσθετα η διαδρομή είναι προσβάσιμη για όλα τα άτομα με αναπηρίες τα οποία μπορούν να κινηθούν χωρίς εμπόδια κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου. Τέλος, όλοι οι χώροι εστίασης, εστιατόρια, μπαράκια και περίπτερα, θα είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες.
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Νεολαίας Παραλιμνίου και του MoonWalk με τα ονόματα των μουσικών, τις τοποθεσίες των μπαντών και των προτεινόμενων χώρων εστίασης.

Σχετικά

Η Ευρυδίκη τραγουδά τον Δεκαπενταύγουστο στην Κύπρο
Ένα μουσικό live με τις επιτυχίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας

Duo Immersio: Ρεσιτάλ πιάνου για τέσσερα χέρια
Μια ιδιαίτερη βραδιά μουσικής δωματίου με τους Mujie Yan και Δαυίδ Αναστασίου

14 συναυλίες που θα απολαύσουμε τον Δεκαπενταύγουστο στο νησί
Μουσικές στάσεις που θα γεμίσουν τις μέρες μας με ρυθμό, κέφι και αξέχαστες στιγμές σε όλη την Κύπρο

Γιώργος Τσαλίκης και Σάσα Μπάστα σε μια μοναδική μουσικοχορευτική βραδιά
Μαζί τους ο Αλέξης Πρεβενάς, η Αντριανέλα Νικολάου και η Άννα Ηρακλέους

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου ζωντανεύει τον κήπο της πρωτεύουσας
Τρεις εκρηκτικές Πέμπτες τον Σεπτέμβριο με special act την Κλεοπάτρα Τομπάζου

Moonwalk 2025 - Eclipse edition: Έρχεται το μεγαλύτερο street music festival του νησιού
Φέτος θα περπατήσουμε κάτω από την πανσέληνο και μια σεληνιακή έκλειψη.

Παραδοσιακή βραδιά με την Αρετή Κετιμέ και τον Στέφανο Πελεκάνη στην πλατεία του χωριού
Μουσική, γεύσεις και ζεστή ατμόσφαιρα σε μια καλοκαιρινή γιορτή με ελεύθερη είσοδο

Οι 3 κορυφαίοι καλλιτέχνες που θα μαγέψουν την Κύπρο τον Σεπτέμβριο
Έλληνες τραγουδιστές που έρχονται στο νησί για να μας ξεσηκώσουν


Θοδωρής Φέρρης: Ο πιο ερωτικός καλλιτέχνης επιστρέφει στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο
Κάνε την κράτησή σου έγκαιρα

«Πολλά Τραγούδια Ακόμα» από τον Γιώργο Θεοφάνους
Με τους Άκη Δείξιμο, Όλγα Βενετσιάνου, Νικόλα Ντίμα και Μικαέλλα Χατζηεφραίμ

Ένα ξεχωριστό μουσικό φεστιβάλ, στο λατομείο, με την Πέγκυ Ζήνα, DJ set, street food και ποτό
Για πρώτη φορά στην Κύπρο, ένας χώρος εξόρυξης μετατρέπεται σε χώρο πολιτισμού