Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2023
Το μεγαλύτερο street music festival της Κύπρου και φέτος στον Παραλιακό πεζόδρομο Περνέρας - Πρωταρά, με περισσότερες μουσικές σκηνές από κάθε άλλη φορά.
Με 29 μουσικές σκηνές, τις περισσότερες από κάθε άλλη φορά, η Νεολαία Δήμου Παραλιμνίου, διοργανώνει και φέτος το Moonwalk στον Παραλιακό Πεζόδρομο Περνέρας – Πρωταρά.
Ο πιο ρομαντικός και μελωδικός περίπατος της Κύπρου, κάτω από το φως της τελευταίας Πανσελήνου του καλοκαιριού επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά και αναμένεται να ξεπεράσει το ρεκόρ των 15 χιλιάδων επισκεπτών.
Το μεγαλύτερο street music festival της Κύπρου, που διεξάγετε μια φορά τον χρόνο, μόνο για μια νύκτα για τρεις ώρες, έρχεται να μας μας χαρίσει και πάλι τις ξεχωριστές του μελωδίες, την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, από η ώρα 20:00 μέχρι η ώρα 23:00. Η πανσέληνος θα ανατείλει μέσα από την πανέμορφη θάλασσα του Πρωταρά η ώρα 19:46, χαρίζοντας μαγικές εικόνες στους παρευρισκόμενους.
Περισσότεροι από 132 επαγγελματίες μουσικοί, θα τοποθετηθούν σε 29 μουσικές σκηνές κατά μήκος των 5+ χιλιομέτρων του παραλιακού πεζοδρόμου Περνέρας – Πρωταρά. Η πρώτη μουσική σκηνή θα βρίσκεται στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου δίπλα από την Μαρίνα Παραλιμνίου στην Περνέρα. Η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων ολοκληρώνεται στην διάσημη παραλία «Fig Tree Bay».
Φέτος η Νεολαία Παραλιμνίου αποφάσισε να αφιερώσει το μεγαλύτερο Street Music Festival της Κύπρου στην μνήμη της «Μαστόρισσας» του Κυπριακού Παραδοσιακού τραγουδιού, Κυριακούς Πελαγίας. Η Νεολαία Παραλιμνίου θεωρεί καθήκον της να τιμήσει την φωνή της Κυπριακής παράδοσης που κατάφερε να φέρει τους νέους στην αυλή του κυπριακού τραγουδιού.
Στην διαδρομή του MoonWalk οι επισκέπτες θα συναντήσουν και τον Κυπριακό Οργανισμό Αστρονομίας, με τα τηλεσκόπια του, για να δούμε την πανσέληνο με άλλο μάτι. Επιπρόσθετα η διαδρομή είναι προσβάσιμη για όλα τα άτομα με αναπηρίες τα οποία μπορούν να κινηθούν χωρίς εμπόδια κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου. Τέλος, όλοι οι χώροι εστίασης, εστιατόρια, μπαράκια και περίπτερα, θα είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες.
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Νεολαίας Παραλιμνίου και του MoonWalk με τα ονόματα των μουσικών, τις τοποθεσίες των μπαντών και των προτεινόμενων χώρων εστίασης.
Σχετικά
Τα «Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών» συνεχίζουν με τον Χρήστο Νικολόπουλο στο Παλλάς στη Λευκωσία
Ένα πρωτοποριακό ραδιοφωνικό–μουσικό live με πρωταγωνιστή έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της ελληνικής μουσικής.
Eurovision 2026 - Ελλάδα: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για την εκπροσώπηση της χώρας, ποιο τραγούδι προηγείται
28 καλλιτέχνες διεκδικούν μία θέση για την εκπροσώπηση της χώρας μέσω του «Sing for Greece - Εθνικός Τελικός 2026» στον μουσικό διαγωνισμό
Μια κατανυκτική συναυλία βυζαντινής μουσικής στη Λευκωσία
Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Καβαρνός σε μία μοναδική εμφάνιση στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, την παραμονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
«Tούτες ένει» η νέα πρόταση στη μουσική σκηνή Downtown Live
Τρεις γυναίκες, για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή.
O Kωνσταντίνος Αργυρός έρχεται Κύπρο για μία μεγάλη συναυλία
Μία ακόμα μεγαλειώδης συναυλία, γεμάτη με τις δεκάδες επιτυχίες του κι άλλα αγαπημένα τραγούδια
Θοδωρής Φέρρης: Και δεύτερη εμφάνιση στην Κύπρο, μετά το sold out της πρώτης
O Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει τις σερί επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις
Two for the Road Trio: Μία βραδιά με jazz classics και διαχρονικά κομμάτια musical theatre
Η jazz τραγουδίστρια Katherine Petrou συναντά τους Alexis Kasinos (κιθάρα) και Rodrigo Caceres (μπάσο)
Η μεγαλύτερη καρναβαλίστικη βραδιά της Λεμεσού επιστρέφει!
H συνέχεια του απόλυτου Carnival Party, έρχεται στη Λεμεσό
Ο διεθνούς εμβέλειας μαέστρος και συνθέτης Nimrod Borenstein με την Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Η Ορχήστρα θα παρουσιάσει υπό την διεύθυνσή του, την παγκόσμια πρεμιέρα του έργου του «Θρύλοι της Κύπρου».
Eurovision 2026: Το “Ferto” του Ακύλα ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube!
Η πορεία του Ακύλα στο Sing for Greece 2026 αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική.