Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2023
Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία σε Κύπρο και Ελλάδα με πορτφόλιο 50 ξενοδοχειακών μονάδων, ξεκινά μια 4ετή συνεργασία με το Be Free Football και το Real Madrid Foundation, για τη φιλοξενία των διάσημων προπονητικών camp, ξεκινώντας το καλοκαίρι του 2023, στο Aphrodite Hills Resort.
Από τις 3 Ιουλίου μέχρι τις 11 Αυγούστου, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-17 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο ειδικό πρόγραμμα ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης από τους προπονητές του Real Madrid Foundation.
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά σε 3 ξεχωριστά χρονικά περιθώρια για τις 3 διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, με τη συμμετοχή συνολικά 75 παιδιών ανά ημέρα, στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν το ειδικά σχεδιασμένο προπονητικό κιτ, καθώς και την επίσημη στολή του Real Madrid Foundation.

Train with the Real Best: μια εμπειρία ζωής
Η συνεργασία αυτή, προσφέρει στους νεαρούς επισκέπτες του Aphrodite Hills Resort, των Atlantica Hotels & Resorts αλλά και στο ευρύτερο κοινό της Κύπρου, την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες μέσα από μια εξειδικευμένη εκπαίδευση διεθνών προδιαγραφών.
Προπονητές του Real Madrid Foundation, θα αναλάβουν τις προπονήσεις των νεαρών αθλητών, δίνοντας τους την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρό τους, να παίξουν, να εκφράσουν την πλήρη αθλητική δυναμική τους, να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους και να δημιουργήσουν νέες φιλίες μέσα από μια ενεργή και διασκεδαστική εμπειρία, πάντοτε υπό τις οδηγίες των καλύτερων του είδους.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://bit.ly/3OQpDDx ή επικοινωνήστε με το Aphrodite Hills Resort στο sports@aphroditehills.com.
Σχετικά
Πέντε χειμωνιάτικα ταξίδια σε μικρές και όμορφες πόλεις της Ευρώπης
Κάστρα, κανάλια, παγωμένες λίμνες και πλακόστρωτα δρομάκια δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουμε τη γοητεία του χειμώνα.
City of Dreams Mediterranean: Ο Απόλυτος Εορταστικός Προορισμός
Το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης μεταμορφώνεται στον πιο θεαματικό εορταστικό προορισμό στο νησί
Αναβαθμίζεται σε πορτοκαλί η προειδοποίηση - Έρχονται χιόνια στο Τρόοδος
Οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν ήδη ευνοήσει τα φράγματα, με εντυπωσιακή αύξηση των ποσοστών.
Η Λευκωσία υποδέχθηκε το πολυαναμενόμενο The Landmark Nicosia, Autograph Collection
Η πιο σημαντική ξενοδοχειακή άφιξη της χρονιάς είναι πλέον γεγονός, αφού το The Landmark Nicosia, Autograph Collection, άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της πρωτεύουσας
Περπατώντας ξανά έναν θρύλο: Η πρώτη μας εμπειρία στο The Landmark Nicosia, Autograph Collection
Από το παλιό Hilton Cyprus στη σύγχρονη του λαμπερή αναγέννηση, μια βιωματική περιήγηση γεμάτη ιστορία, αισθήσεις και νέα ξεκίνηματα
Λάρνακα ή Λεμεσός θα είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2030
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2025, στις 12:30 μ.μ. στο Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο για ταξίδια
Τους πιο ασφαλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς για το δεύτερο εξάμηνο του 2025 παρουσιάζει ο Δείκτης Ασφάλειας της HelloSafe
O Byron στην Κύπρο: Νέα κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες
Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, με ισχύ από τις 5 το πρωί σήμερα Τρίτη μέχρι και τις 5 το πρωί της Τετάρτης
Τα πιο πολυσύχναστα χριστουγεννιάτικα αξιοθέατα παγκοσμίως
Το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων είναι πραγματικά μεταδοτικό.
Μαγική πρεμιέρα στο νέο στολίδι της Κύπρου!
Το ZAZZA έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο με Βρεττό, Γρόση και Μπανδέλη!
Έρχεται η μεγαλύτερη ολική έκλειψη ηλίου του αιώνα το 2027 - Πόσο θα διαρκέσει
Ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο που θα διαρκέσει 6 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα
Η Lidl Κύπρου στηρίζει και φέτος τα Χριστούγεννα τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Τα φετινά Χριστούγεννα, η Lidl Κύπρου ενώνει τις δυνάμεις της με τον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου», εξασφαλίζοντας ουσιαστική στήριξη, ανακούφιση και ελπίδα