Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2023
Η ΤUS Airways σύντομα θα μας ταξιδεύει σε έναν νέο προορισμό, αφού πρόκειται να ξεκινήσει απ'ευθείας πτήσεις στο Ντουμπάι, για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η ανακοίνωση:
Το νέο δρομολόγιο μεταξύ Λάρνακας και Ντουμπάι θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή από την 1η Οκτωβρίου 2023, με τιμές που ξεκινούν από €134 για μονή διαδρομή.
Ως ένας από τους πιο πολυτελείς και συναρπαστικούς προορισμούς χειμερινών διακοπών στον κόσμο, το Ντουμπάι είναι γνωστό για το υπερσύγχρονο αστικό τοπίο, τις χρυσές παραλίες, τα πολυτελή ξενοδοχεία, τις όμορφες εκδρομές στην έρημο και τα εντυπωσιακά μοναδικά αξιοθέατά του. Είτε δοκιμάζετε την αυθεντική αραβική φιλοξενία, κάνετε μια βόλτα στα πολλά αστραφτερά εμπορικά κέντρα και παζάρια της πόλης, είτε απολαμβάνετε τις πολλές οικογενειακές δραστηριότητες… είναι τόσα πολλά αυτά που σας περιμένουν. Με περισσότερα από 300 Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες που κατέχει το Ντουμπάι, η επίσκεψή σας θα σας μείνει αξέχαστη είτε πρόκειται για επίσκεψη στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου είτε στο μεγαλύτερο σιντριβάνι ή το ψηλότερο κτίριο οπουδήποτε στη γη, το Ντουμπάι δεν θα πάψει ποτέ να εκπλήσσει ή να μαγεύει!
Ο Chief Executive Officer της TUS Airways, κ. Ahmed Aly, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη πτήσεων στο Ντουμπάι, τη σύγχρονη μητρόπολη της Μέσης Ανατολής όπου η αραβική γοητεία συνδυάζεται με τη φουτουριστική φαντασία. Το νέο δρομολόγιο ενισχύει τη συνδεσιμότητα μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ένα ποιοτικό προϊόν με ελκυστικό πρόγραμμα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Υψώνοντας με περηφάνια την κυπριακή σημαία σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, στοχεύουμε να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία τόσο για τους Κύπριους όσο και για τους ξένους επισκέπτες, προσφέροντας ισχυρή περιφερειακή συνδεσιμότητα σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο».
Εκτός από το Ντουμπάι, φέτος τον χειμώνα η TUS Airways θα συνδέει την Κύπρο με προορισμούς όπως το Παρίσι (Charles de Gaulle), το Ηράκλειο και το Τελ Αβίβ.
Ο Aly πρόσθεσε: «Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινώσουμε το χειμερινό μας πλάνο 2023/24, με συναρπαστικούς νέους προορισμούς και ακόμα περισσότερες πτήσεις στο τρέχον δίκτυο δρομολογίων μας, ενισχύοντας την αεροπορική συνδεσιμότητα προς/από την Κύπρο.
Για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες τιμές, οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους εύκολα και απλά στο tusairways.com, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της TUS Airways (δωρεάν εντός Κύπρου στο 8000 2626 ή από το εξωτερικό στο +357 24200400).
Για το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το tusairways.com.
Σχετικά

Αυτό είναι το πιο βρώμικο σημείο σε ένα αεροπλάνο – και δεν είναι η τουαλέτα
Μπορεί να «φιλοξενεί» από χαρτομάντηλα και τσίχλες μέχρι μισοφαγωμένα φαγητά – Θα το χρησιμοποιήσετε ξανά;

Eurovision: Αντιδράσεις για το νέο λογότυπο με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων
Το χειρόγραφο σχέδιο απλοποιήθηκε σε ένα ενιαίο σήμα, διατηρώντας την χαρακτηριστική «καρδιά» στο κέντρο

Ιδανικοί προορισμοί για solo travelers
Εξερευνήσετε τον κόσμο με τους δικούς σας ρυθμούς και να δοκιμάσετε πράγματα

10 κορυφαίες βιώσιμες ταξιδιωτικές εμπειρίες
Το Lonely Planet προτείνει 10 περιπέτειες σε όλο τον κόσμο για τους λάτρεις της βιωσιμότητας

15% έκπτωση για ταξίδια με την Ryanair σε υπέροχους ευρωπαϊκούς προορισμούς
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι σήμερα, άμεσα και οικονομικά

20+1 γνωστά-άγνωστα εξωκκλήσια της Κύπρου αφιερωμένα σε αγίους με σπάνια ονόματα
Ένα ταξίδι στο νησί με στάσεις σε μικρούς ναούς αφιερωμένους σε αγίους με παράξενα ονόματα

Η «Βασίλισσα της Κεταμίνης» δηλώνει ένοχη για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
Η Σάνγκα είναι αντιμέτωπη με βαρύτατες ποινές

Στους 36 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία - Πότε αναμένεται άνοδος
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

10 από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία στην Κύπρο
Η μαγεία της Κύπρου μέσα από βίντεο και εικόνες

Aύγουστος στο βουνό: Last minute διακοπές, σε 20 μοναδικά καταλύματα!
Καλοκαιρινή εξόρμηση και διαμονή στα ορεινά της Κύπρου για δροσερές διακοπές

Καιρός: Στους 36°C σήμερα η θερμοκρασία – Σταδιακή άνοδος μέχρι την Πέμπτη
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ανηφορίζει και πάλι ο υδράργυρος: Ετοιμαστείτε για 40άρια την ερχόμενη εβδομάδα
Ο καιρός μέχρι τέλος Αυγούστου