Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαΐου 2023
Ο Πεδουλάς, το πανέμορφο και καταπράσινο χωριό στην κοιλάδα της Μαραθάσας μάς προσκαλεί και φέτος να τον επισκεφθούμε, με αφορμή το 5ο ετήσιο Φεστιβάλ Κερασιού που διοργανώνει τον Ιούνιο.
Το φεστιβάλ θα είναι και φέτος διήμερο και θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου, και το πρόγραμμα αναμένεται και φέτος να περιλαμβάνει μουσική, τραγούδι, χορό, κεράσματα, φαγητό, ποτό, παραδοσιακά προϊόντα και φυσικά, άφθονα κεράσια για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το απόλυτα καλοκαιρινό φρούτο, στην καλύτερή του εκδοχή!
Σάββατο 10 Ιουνίου, 10.00-αργά το βράδυ & Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, 10.00-19.00, Πεδουλάς, επ. Λευκωσίας.
Σχετικά
H (δημοφιλής) Οδός Χριστουγέννων ετοιμάζεται και φέτος να επιστρέψει
Έρχεται ανανεωμένη και έτοιμη να μας χαρίσει ακόμη περισσότερες όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές
Η Χριστουγεννιάτικη Λυμπιανούπολη ανακοίνωσε ημερομηνίες
Eτοιμάσου για ένα διήμερο γεμάτο αστερόσκονη!
Rainbow Mermaids: Ένα φαντασμαγορικό drag show έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Οι Rainbow Mermaids παρουσιάζουν το «True Colours» σε Λεμεσό και Λευκωσία, συνδυάζοντας ζωντανό podcast, μουσική, χιούμορ, λάμψη και ελεύθερη έκφραση.
Πέντε φθινοπωρινές εκδηλώσεις στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς
Από την παράδοση και το θέατρο μέχρι το Φεστιβάλ Αβοκάντο και τη μουσική, η περιοχή υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα πλούσιο πρόγραμμα.
30 σπουδαίες διεθνείς παραγωγές και δημιουργοί έρχονται το φθινόπωρο στην Κύπρο
Σημαντικοί καλλιτέχνες, διεθνείς παραγωγές, θέατρο, μουσική, όπερα και χορός συνθέτουν μια από τις πλουσιότερες πολιτιστικές ατζέντες της χρονιάς.
Ο «Δον Κιχώτης» ζωντανεύει σε ένα μεγαλειώδες μπαλέτο κάτω από τα αστέρια της Πάφου
Το Εθνικό Μπαλέτο της Σλοβενίας παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο την ολοκληρωμένη παραγωγή του διάσημου έργου, με φόντο το επιβλητικό Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.
Οι εκρηκτικοί Los Vivancos έρχονται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Επτά αδέλφια ενώνουν το φλαμένκο με τον σύγχρονο χορό, τα ακροβατικά, τις πολεμικές τέχνες και τη ζωντανή μουσική, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα σε Λευκωσία και Λεμεσό.
Ο John Cleese των Monty Python για πρώτη φορά ζωντανά στην Κύπρο
Ο θρυλικός δημιουργός των Monty Python και του Fawlty Towers παρουσιάζει στις 10 Νοεμβρίου 2026, στο Στάδιο Ελευθερία, το «Last Time To See Me Before I Die» για μία και μοναδική βραδιά!
Το Cyberness επιστρέφει στη Λεμεσό με μια δημιουργική «όαση»
Περισσότεροι από 150 δημιουργοί και τοπικά καταστήματα συναντούν μουσική, street food, εργαστήρια και οικογενειακές δραστηριότητες σε ένα διήμερο με ελεύθερη είσοδο
Μια νυχτερινή ποδηλατική διαδρομή για καλό σκοπό στο Φικάρδου
Το «Ποδηλατικός Περίπατος – Νυχτερινό Ride» μάς προσκαλεί να γνωρίσουμε το χωριό πάνω σε δύο τροχούς, στηρίζοντας το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Πεζοπορία στο μονοπάτι της Περσεφόνης, μέσα στην καρδιά του Τροόδους
Μια φθινοπωρινή εξόρμηση που συνδυάζει άσκηση, γνωριμία με την κυπριακή φύση και στήριξη του έργου της Terra Cypria
Μια retro βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ’70s και ’80s στο χωριό
Το Vasa Square γεμίζει disco, funk, pop και rock ρυθμούς, με τον DJ Panic στα decks και ελεύθερη είσοδο