Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2023
Καθώς ο καιρός αρχίζει να αλλάζει και διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, τα ξενοδοχεία του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts στην Πάφο, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους επισκέπτες τους με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εορτασμών για το Πάσχα. Οι γαστρονομικές προτάσεις περιλαμβάνουν από νηστίσιμα πιάτα έως εορταστικό δείπνο με κοκορέτσι και μαγειρίτσα για την Κυριακή του Πάσχα. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν πασχαλινό κυνήγι αυγών, αλλά και μια σειρά από ευφάνταστες δραστηριότητες στις παιδικές λέσχες των ξενοδοχείων, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας του προσωπικού που είναι ειδικά επιφορτισμένη με τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι θεματικές δραστηριότητες, εμπνευσμένες από την τοπική παράδοση και προτάσεις για εξόρμηση στα κοντινά χωριά. Oι πισίνες στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων, αλλά και τα spa, υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης και αναζωογονητικές θεραπείες.

Συγκεκριμένα, το προσωπικό του Annabelle και του Almyra έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή εμπειρία, η οποία περιλαμβάνει γεύμα τη Μεγάλη Παρασκευή, συγκέντρωση στο λόμπι των ξενοδοχείων για συμμετοχή στην Περιφορά του Επιταφίου, ξενάγηση στην Μονή Αγίου Νεοφύτου το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, συνοδεία στην κοντινή εκκλησία της Παναγίας της Θεοσκέπαστης για τη μεταμεσονύκτια λειτουργία και εορταστικό μπουφέ της Κυριακής του Πάσχα με παραδοσιακά τσουρέκια, φλαούνες και τσούγκρισμα αυγών.

Στιγμές κατάνυξης και πασχαλινής διάθεσης θα μπορούν να ζήσουν και οι επισκέπτες του Anassa, ξεκινώντας με γεύμα τη Μεγάλη Παρασκευή, απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα της θάλασσας και συμμετέχοντας στην περιφορά του Επιταφίου στο εκκλησάκι της Αγίας Αθανασίας που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του ξενοδοχείου. Στον ίδιο ναό τελείται και η Πρώτη Ανάσταση το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Ακολουθεί η αναβίωση του εθίμου της λαμπρατζιάς το απόγευμα και η τέλεση της Αναστάσιμης Λειτουργίας τα μεσάνυχτα, με μεταμεσονύκτιο δείπνο που περιλαμβάνει παραδοσιακή μαγειρίτσα και αυγολέμονο, πασχαλινές φλαούνες και τσουρέκια. Η Κυριακή του Πάσχα είναι μέρα χαράς και χαλάρωσης, με πλούσια εδέσματα, όπως παραδοσιακό κοκορέτσι και αρνί και επίσκεψη από τον αγαπημένο χαρακτήρα των παιδιών, τον πασχαλινό λαγό για ένα όμορφο κυνήγι αυγών, γεμάτο περιπέτεια και εκπλήξεις.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, στα ξενοδοχεία θα προσφέρονται μαθήματα μαγειρικής, εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης στα spa και μαθήματα γευσιγνωσίας κρασιού. Επιπλέον, έχει διευθετηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα με ζωντανή μουσική, με τη συμμετοχή γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
26888762 (Almyra), 26885473 (Annabelle) & 26888000 (Anassa) · https://www.annabelle.com.cy/easter-2023 · www.anassa.com/easter-2023 · www.almyra.com/easter-2023

Σχετικά

Αλλάζει το TikTok επί ευρωπαϊκού εδάφους - Δείτε αναλυτικά
Έτοιμο να απολύσει εκατοντάδες υπαλλήλους στο Λονδίνο εμφανίζεται το TikTok, σε μια περίεργη συγκυρία.

Σε κλοιό καύσωνα ξανά η Κύπρος – Στους 42 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Το Μαύρο Φεγγάρι του Αυγούστου - Πότε θα είναι «ορατό»
Tη νύχτα της 23ης Αυγούστου ο ουρανός θα είναι σκοτεινός χωρίς τη λάμψη της σελήνης

Καμίνι και αύριο η Κύπρος: Νέα κίτρινη προειδοποίηση - Πότε τίθεται σε ισχύ
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Η Καπέλα Σιξτίνα κλείνει για την αιωνιότητα
Το Βατικανό ανακοινώνει για το 2026 μια εξαιρετικά ευαίσθητη επέμβαση την Καπέλα Σιξτίνα, το εμβληματικό φρέσκο του Μιχαήλ Άγγελου, με στόχο τη διατήρησή του για τις επόμενες γενιές

Τα 16 καλύτερα Christmas Markets για να επισκεφτείς φέτος τα Χριστούγεννα
Μάθε πότε ανοίγουν, πόσο διαρκούν και τι περιλαμβάνουν 16 μαγευτικές χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης

Η θεία Ανδρούλα: Το κορίτσι που δεν ενηλικιώθηκε ποτέ
Δολοφονήθηκε σαν σήμερα το πρωί της 22ης Αυγούστου 1974 από Τούρκους στρατιώτες σε περίοδο εκεχειρίας

Τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση- Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Η χώρα – έκπληξη που ανακηρύχθηκε ο πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι
Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε ο διαδικτυακός πράκτορας κρατήσεων Thomas Cook, αυτοί είναι οι προορισμοί με τις περισσότερες κρατήσεις πόλεων

Ανοικτές 6 ημέρες την εβδομάδα οι εκκλησίες-μνημεία της ΟΥΝΕΣΚΟ
H ανακοίνωση απο το Υφυπουργείο Πολιτισμού

Έρχεται η Intervision 2025: Οι χώρες που θα λάβουν μέρος στη «ρωσική Eurovision»
Είκοσι μία χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην Intervision 2025.

«Emily in Paris»: Πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος της αγαπημένης σειράς (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Σε εικόνες από τον νέο κύκλο που δημοσίευσε το Netflix βλέπουμε την Emily σε ιταλικές πόλεις