Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2023
Κορυφαίους καλλιτέχνες, διεθνούς βεληνεκούς, Έλληνες και ξένους, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο, η Kapopoulos Fine Arts, σ’ ένα λαμπρό εικαστικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο AMARA στη Λεμεσό, στις 25 και 26 Μαρτίου.
Το φιλότεχνο κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το έργο σημαντικών καλλιτεχνών παγκοσμίου κύρους, των οποίων η δημιουργία βρίσκεται σε επιφανείς αίθουσες τέχνης και μουσεία του κόσμου, τα οποία διαμορφώνουν τις τάσεις της σύγχρονης τέχνης σε διεθνές επίπεδο. Είναι η πρώτη φορά που μια τόσο σημαντική συλλογή θα παρουσιαστεί στο νησί της Αφροδίτης, με την φροντίδα της Kapopoulos Fine Arts, η οποία εκπροσωπεί αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο διάσημους καλλιτέχνες από το εξωτερικό.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με όλη την απαιτούμενη λαμπρότητα στο Amara: Five Star Luxury Hotel (amarahotel.com) στη Λεμεσό και θα είναι ανοικτή στο κοινό στις 25 Μαρτίου 12:00 - 21:00 και 26 Μαρτίου 10:00 -21:00.
Θα παρουσιαστούν περί τα 35 έργα, τόσο ζωγραφικής, όσο και γλυπτικής, εξαιρετικής αισθητικής, σύγχρονης τέχνης με την υπογραφή των: Mr. Brainwash, Jeff Koons, Fred Allard, Marco Grassi, Richard Orlinski, Carole Feuerman, Laurence Jenkell, Benjamin Spark, Cedric Bouteiller, Frederic Avella, Sonke, Γιάννη Τσαρούχη, Pavlos (Διονυσόπουλος), Σπύρου Βασιλείου, Αλέκου Φασιανού, Δημήτρη Μυταρά, Γιώργου Λάππα, Βασίλη Σπεράντζα, Γιώργου Σταθόπουλου, Κωστή Γεωργίου, Δημήτρη Γέρου, Απόστολου Λάβδα.
Info: Ομαδική έκθεση διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών. Ξενοδοχείο Amara Λεμεσός. Ballroom A.
Grand Opening: 25 Μαρτίου 18:00 - 21:00
Διάρκεια: 25 Μαρτίου: 12:00 - 21:00, 26 Μαρτίου: 10:00 - 21:00
Διοργάνωση: Kapopoulos Fine Arts Ελλάδας, σε συνεργασία με την Kapopoulos Fine Arts Λεμεσού και Λευκωσίας.
Τηλ. +30 2108974441 (για την Ελλάδα)
+357 25360066 (για την Κύπρο)
Εmail: mainstore@kapopoulosart.gr
limassol@kapopouloscy.com

Σχετικά

Κλείνει σήμερα η έκθεση με τις σπάνιες φωτογραφίες των Κυπρίων στην Αίγυπτο
«Το Ταξίδι για την Ιθάκη» – Φωτογραφική Έκθεση και Αναμνήσεις των Κυπρίων της Αιγύπτου (1920–1970)

The Unframed 70s: Έκθεση έργων του Γκλυν Χιουζ ως βιωματική εμπειρία
Αυτή η έκθεση δεν παρουσιάζει ένα αρχείο· ανασυστήνει ένα είδος βιωματικής μαρτυρίας που ακόμη δεν έχει ειπωθεί πλήρως.

Η Cypria Auctions επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με μια ξεχωριστή δημοπρασία
Μια δημοπρασία που δεν αναδεικνύει απλώς έργα τέχνης, αλλά ανοίγει περάσματα σε κόσμους πνευματικούς, συμβολικούς και εσωτερικούς.

Art Drops for Love Drops: Η νέα έκθεση ζωγραφικής της Έλενας Παπαριστοτέλους
Μία έκθεση αφιερωμένη στην αγάπη, τη μνήμη και τη θεραπευτική δύναμη της τέχνης.

Η Κύπρος φιλοξενεί έργα περισσότερων από 150 καλλιτεχνών από κάθε γωνιά του κόσμου
Μια πολύ σημαντική έκθεση, με θέμα "Τεχνικές Χαρακτικής"

"Unseen Gaze": Μια εικαστική αποκάλυψη που εντυπωσίασε τον επιστημονικό και καλλιτεχνικό κόσμο
Το Ινστιτούτο Κύπρου προσκαλεί το κοινό σε ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο και την τέχνη

«CUTS 2025»: Η έκθεση των τελειόφοιτων από το Τμήμα Καλών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ
Μία ομαδική έκθεση από νέα ταλέντα

Έκθεση φωτογραφίας «Ένας χρόνος στην Ινδία του 1960» μέσα από τον φακό της Nomi Rowe
Κέντρο Φωτογραφίας 6x6, Λεμεσός
The Icons: 10 εικόνες από τα εγκαίνια της έκθεσης της Αντωνίας Ηρωίδου στη Λεμεσό
H έκθεση που δεν πρέπει να χάσεις

Chroma: Η πρώτη ατομική έκθεση στην Κύπρο της Βρετανίδας εικαστικού Jessie Woodward
Έργα γεμάτα έντονα χρώματα και αφαιρετική διάθεση

Δημοπρασία Έργων Τέχνης από τον Οίκο Δημοπρασιών Καπόπουλος
Ο Οίκος Δημοπρασιών Καπόπουλος, διοργανώνει ζωντανή δημοπρασία Έργων Τέχνης στην γκαλερί Kapopoulos fine arts, στην Λευκωσία, την Τετάρτη 28 Μαΐου και ώρα 19.00 μ.μ.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Κύπρο έκθεση από τη διεθνή φωτογραφική πλατφόρμα GuruShots
Κέντρο Φωτογραφίας 6x6, στη Λεμεσό