Eating News , Εστιατόρια

Εφτά χρόνια προβάδισμα στον καλό, ποιοτικό καφέ…

Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2023

Το Red Sheep δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Άλλωστε, η ιστορία του ως το μοναδικό coffee brand που ξεκίνησε από την Κύπρο και έχει καταφέρει να αναπτυχθεί ως αλυσίδα καφέ, γράφεται καθημερινά, εδώ και 7 χρόνια, μέσα από απλές καθημερινές στιγμές, που μας αφήνουν όμως πάντα μια ευχάριστη αίσθηση. Τον καφέ από τα Red Sheep τον απολαμβάνουμε στο φουλ μιας και πρόκειται για ένα πρωτοποριακό προϊόν, το οποίο δημιουργήθηκε με αγάπη και πάθος για τον καλό, ποιοτικό καφέ, χωρίς να αναγκαστεί να ακολουθήσει πρότυπα του εξωτερικού ή να συνάψει συνεργασίες με γνωστά και δημοφιλή ονόματα. Ο καφές είναι προσωπική υπόθεση – τίποτα δεν συγκρίνεται με το συναίσθημα του να φτάνεις το πρωί στο αγαπημένο σου καφέ και να σου ετοιμάζουν το αγαπημένο σου ρόφημα, ακριβώς όπως σου αρέσει.

Στα Red Sheep δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρασυρθείς από τις επιλογές specialty coffee που θα σου αποκαλύψουν μία εντελώς διαφορετική οπτική για τον καφέ. Η σταθερή ποιότητα όλων των ποικιλιών μεταφέρουν σε κάθε φλιτζάνι μια μοναδική εμπειρία αλλά όχι μόνο! Εδώ θα βρεις την τεχνογνωσία αλλά και το πάθος της ομάδας των Red Sheep, που όχι μόνο γνωρίζει αλλά προσφέρει αυτή την απόλαυση που ξεπερνά τα συνηθισμένα… κάθε στάδιο της διαδικασίας, από την επιλογή του χαρμανιού και την τέχνη της παρασκευής μέχρι το αριστοτεχνικό σερβίρισμα.

Καφέδες από επιλεγμένες καλλιέργειες καβουρδίζονται ακολουθώντας τα standards ποιότητας του Red Sheep, αναδεικνύοντας τα πιο εκλεκτά χαρακτηριστικά τους, ώστε να καταλήξουν σε ένα απολαυστικό φλιτζάνι με ισορροπημένη δομή που θα σε κάνει να καταλάβεις τη διαφορά ενός πραγματικά καλού καφέ. Τα αρώματα και οι γεύσεις από Βραζιλία, Κονγκό, Κολομβία, Αιθιοπία, Κένυα, Λατινική Αμερική… θα σε παρασύρουν σε ένα μοναδικό ταξίδι, ξεσηκώνοντας τις αισθήσεις καθώς απολαμβάνεις τις ιδιαίτερες γεύσεις της κάθε προέλευσης. Η ισορροπία ανάμεσα στη γεύση, το άρωμα και την ένταση είναι εκείνη που θα σε κάνει να νιώθεις πως, ό,τι κι αν επιλέξεις από το μενού, σε περιμένει μια έκπληξη που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο.

redsheep2.jpg

Αν περνάς το πρωί από την Κυριάκου Μάτση, καθώς επίσης και από άλλα σημεία στη Λευκωσία, θα δεις ανθρώπους να μπαίνουν στο αμάξι τους με έναν καφέ στο χέρι, καθώς ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη μέρα τους, αλλά κι άλλους να κάθονται στα τραπεζάκια του Red Sheep, ανταλλάσσοντας κουβέντες, απολαμβάνοντας με την παρέα τους το αγαπημένο τους καπουτσίνο, εσπρέσο, macchiato, latte… Αυτή τη μικρή-μεγάλη απόλαυση που ξεκινά από την πρώτη κιόλας γουλιά…

Εκτός από τους Αγίους Ομολογητές, οι Red Sheep lovers μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους ροφήματα και την αυθεντική προσωπικότητα του brand σε όλα τα καταστήματα, τα οποία βρίσκονται σε Αγλαντζιά, Παλλουριώτισσα, Στρόβολο (Τσερίου), Λακατάμια, Έγκωμη, Κοκινοτριμιθιά και πολύ σύντομα και στην Πάφο.

Ακολουθώντας το μότο του Red Sheep, «“Excellence is not a skill, it’s an attitude”, κάθε επίσκεψη στα speciality shops επιβεβαιώνει ότι ο καφές σου θα παρασκευαστεί με αφοσίωση και τελειότητα. Εξαιρετικός, καλοφτιαγμένος και από επιλεγμένα χαρμάνια. Οι υγιεινές επιλογές σε σνακ και γλυκά θα σε κάνουν να δελεαστείς και να συνοδεύσεις τον καφέ σου με μία από αυτές.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close