Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

3 γνωστά στέκια της Αγίας Νάπας που μας έλειψαν

Και φυσικά τα περιμένουμε ν’ ανοίξουν για ν’ απολαύσουμε ήρεμα τις στιγμές μας

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2021

Η Αγία Νάπα είναι γνωστή για τις υπέροχες θάλασσές της αλλά και για την καλοκαιρινή της ζωή αφού τα καλοκαίρια κυρίως σφύζει από ζωή λόγω βέβαια τόσο των ντόπιων όσο και των ξένων τουριστών. Αν και πέρσι τα πράγματα δεν ήταν καλά, εξαιτίας του κορωνοϊού, πράγμα που φαίνεται να συνεχίζεται, εντούτοις δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αρνητικά.

Άλλωστε, εμείς ετοιμάσαμε τη λίστα μας και περιμένουμε να βελτιωθεί η επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας, για να κάνουμε όλα όσα στερούμαστε ήδη εδώ και καιρό.

Όταν μας το επιτρέψουν λοιπόν οι συνθήκες θα βολτάρουμε ξανά, όχι μόνο στην Αγία Νάπα αλλά παντού!

Ένα ξεχωριστό, κυρίως, οικογενειακό στέκι που συνήθιζαν να επισκέπτονται τόσο ντόπιοι, όσο ξένοι τουρίστες και επισκέπτες, ήταν το «Jello Cafe-Restaurant». Η διακόσμηση, τα χρώματά του, το σερβίρισμά του, οι χαρακτηριστικές καρέκλες του αλλά και τα γευστικά πιάτα του, είναι λίγα από τα πολλά που σίγουρα θα σε κάνουν να θες να το (ξανά) επισκεφτείς. Προς το παρόν, κάνε ακόμα λίγη υπομονή.  Άλλωστε, οι καλύτερες μέρες πάντα έρχονται.

 

Ακόμα ένα όμορφο στέκι, που προτιμούσαν να πάνε είτε για ποτό, είτε για φαγητό ήταν το γνωστό Liquid Cafe-Bar το οποίο προσέφερε μία αλλιώτικη νότα στην καθημερινότητα των φιλοξενουμένων. Οι ξεκούραστες πολυθρόνες του, η ξεχωριστή μουσική του, αλλά και τα υπέροχα φαγητά του με τις ξεχωριστές του πινελιές, είναι σίγουρα μια επιλογή που θα βάλεις στο πρόγραμμά σου, όταν επανέλθουμε στην κανονικότητά μας.

 

Την ίδια ώρα, πολλές οικογένειες, ζευγάρια ακόμα και περαστικοί προτιμούσαν, πριν να πάνε στον προορισμό τους, να κάνουν μία στάση για ένα ρόφημα, είτε για ένα γευστικό παγωτό, από την παγωταρία «Napolea French Ice Cream». Η τοποθεσία του μαγαζιού, μπροστά ακριβώς σε κύριο δρόμο της Αγίας Νάπας, αλλά και η ζεστή φιλοξενία του, κάνουν πολλούς από εμάς να μετράμε τις μέρες αντίστροφα. Σίγουρα, με την πρώτη ευκαιρία, ένα παγωτό καραμέλα, cheesecake και νουτέλα με παρέα ή χωρίς, θα κάνει την αρχή για (ακόμα) μία βόλτα στην όμορφη Αγία Νάπα!

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close