Eating News , Εστιατόρια

4 Instagrammable νέες αφίξεις της Κύπρου

Οι νέοι χώροι που θα γίνουν viral

Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2023

Στην εποχή των social media, η αλήθεια είναι πως ένα μαγαζί με ιδιαίτερο interior, ή κάποιο στοιχείο στον χώρο που προσελκύει τα βλέμματα, μπορεί πιο εύκολα να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ανάμεσα στις νέες αφίξεις των τελευταίων μηνών, ξεχωρίσαμε 4 που έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στην εσωτερική διακόσμηση και απλά μας ''τραβούν'' να τα φωτογραφίσουμε όσο απολαμβάνουμε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό μας.

Το κομψό dessert shop της Λεμεσού ήρθε για να μας ταξιδέψει σε Ευρωπαϊκές χώρες με τον γεμάτο λουλούδια χώρο του, αφού με την πρόσοψή του και μόνο μπορεί να σε μαγνητίσει. Το Alice, όμως, πέραν της Instagrammable αισθητικής, προσφέρει γλυκά, παγωτά και καφέδες που θα αγαπήσεις.

(25 339930) Τζαμί Κεπήρ 9, Λεμεσός

Με το πράσινο να κυριαρχεί στο τοπίο, το By The Bridge είναι ένα μαγαζί που έχει ανανεωθεί εντελώς, ιδανικό για όλους και για όλες τις ώρες, με νόστιμα, εκλεκτά πιάτα από άριστης ποιότητας υλικά. Ο νέος χώρος είναι κομψός, ως επί το πλείστον μίνιμαλ, με τις φωτισμένες καμάρες να τραβούν τα βλέμματα.

(22338883) Πάρκο Ακρόπολης, Πεντέλης 33, Στρόβολος, Λευκωσία

Το Pink Monkey είναι ένα καφέ ''ντυμένο'' απ' άκρη σ' άκρη με αποχρώσεις του ροζ - όπως άλλωστε θα περίμενες, δεδομένου του ονόματός του - αλλά και με λουλούδια πίσω από τους καναπέδες. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να φέρει τις πιο όμορφες φωτογραφίες. Στο μενού θα συναντήσεις λαχταριστά γλυκά, φρέσκια αλμυρά αλλά και χορταστικό πρόγευμα, και όλα αυτά θα τα συνοδεύσεις με καλό καφέ ή κάποιο άλλο ρόφημα της αρεσκείας σου.

Ανεξαρτησίας 181, Λεμεσός

Η πιο πρόσφατη άφιξη της Λευκωσίας μάς καλεί σε έναν χώρο όπου όλα είναι... tipsy. Στο Tipsy Sticks συναντάς ένα ''to share'' κόνσεπτ στην πιο εναλλακτική εκδοχή του αφού όλα τα πιάτα εμπλουτίζονται με δόση από αλκοόλ και σερβίρονται σε ξυλάκια. Πέραν όμως απ' αυτό, συναντάς μια cozy ατμόσφαιρα με τις neon επιγραφές να πρωταγωνιστούν στα social media.

(22783333) Στασσάνδρου 10Γ, Λευκωσία

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close