Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2023
Ένα podcast που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022 με στόχο να δώσει ουσιώδεις πληροφορίες και insights στους ακροατές. Απευθείνεται σε όλους και εστιάζει στις ζωές και στις ιστορίες ανθρώπων που συνδέονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο χάρη στα ξενοδοχεία.
Στην πραγματικότητα, η ζωές όλων συνδέονται από ξενοδοχεία αφού τα ξενοδοχεία λειτουργούν σαν hubs για τόσες ζωές, τόσες πόλεις και τόσες κουλτούρες, κυρίως στην Κύπρο.
Μέσα από μια σειρά από συνεντεύξεις, η Farah συναντά συναρπαστικούς ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο, με όλα τα επεισόδια να ηχογραφούνται στο υπέροχο στούντιο του St Raphael Resort and Marina με επαγγελματική ομάδα. Εξαίρεση αυτών είναι συγκεκριμένα επεισόδια που ηχογραφόντια μέσω Zoom.
Το σλόγκαν ''φιλικές συζητήσεις ανάμεσα σε ανθρώπους συνδεδεμένους από τη ζωή σε ξενοδοχεία'' δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλος αφού οι περισσότεροι γκεστ υπήρξαν είτε φιλοξενούμενοι του St Raphael Resort and Marina, είτε γνωρίστηκαν με τη Farah σε διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Φιλοξενήθηκαν ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και Γενικοί Διευθυντές, όπως επίσης και η Mrs Globe Lithuania, η Miss Serbia, πολλοί επιχειρηματίες, influencers, συγγραφείς, καθηγητές και πολλοί άλλοι.
Το podcast είναι μια συλλογή από διαφορετικές ζωές και ιστορίες, όλες συνδεδεμένες από τα ταξίδια και τον τουρισμό, σαν μαρτυρίες του πόσο ενδιαφέρον έχει το να είσαι ξενοδόχος.
Συντονίσου και συναρπαστικές ιστορίες που θα σε εμπνεύσουν.
Μπορείς να κατεβάσεις το Hotel Talk with Farah Shammas σε κάθε πλατφόρμα για podcast ή να το βρεις εύκολα κάνοντας κλικ στο πιο κάτω link. Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο κανάλι και να αφήσεις το review σου.
Σχετικά
To Ted Lasso επιστρέφει για τέταρτη σεζόν το καλοκαίρι - Οι πρώτες εικόνες
Η πολυβραβευμένη σειρά του Apple TV+ επανέρχεται παρά τις φήμες για οριστικό τέλος
Η «Πανσέληνος του Χιονιού» την 1η Φεβρουαρίου σημείο καμπής για 4 ζώδια -Γιατί ονομάστηκε έτσι
Μετά την «Πανσέληνο του Λύκου» στις 3 Ιανουαρίου, αναμένεται η δεύτερη πανσέληνος του έτους την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου
Έξι χώρες που πληρώνουν για να μετακομίσετε μόνιμα εκεί
Το κόστος ζωής ωθεί ολοένα και περισσότερους στην αναζήτηση μιας νέας αρχής εκτός συνόρων και ορισμένες χώρες προσφέρουν χρηματικά κίνητρα για να προσελκύσουν νέους μόνιμους κατοίκους
Βροχές, σκόνη και σφοδροί άνεμοι σήμερα - Αναμένεται χιόνι στο Τρόοδος
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Με τη στήριξη της Lidl Κύπρου, το 5ο mind REset παρουσίασε τις «πράσινες» ιδέες των παιδιών
Το εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα επέστρεψε με την καθιερωμένη Εμπορική Έκθεση στο Metropolis Mall στη Λάρνακα, το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιανουαρίου 2026.
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές του φετινού διαγωνισμού!
Οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης της Βιέννης
Η πτήση με τις περισσότερες αναταράξεις στον κόσμο διαρκεί μόλις μία ώρα -Ποια είναι
Η αξιολόγηση των αναταράξεων έγινε μέσω των διαδρομών πτήσης και των αρχείων, χρησιμοποιώντας τον δείκτη EDR
7+1 ρομαντικά χωριά για ερωτευμένους τον Φεβρουάριο στην Κύπρο
Ετοιμάσου να τα ανακαλύψεις τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου μαζί με το ταίρι σου
Βροχές, χιόνια και ισχυροί άνεμοι στο σκηνικό του καιρού
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Τι είναι το μπλε φεγγάρι και πότε θα δούμε το επόμενο;
Και η πανσέληνος που θα δούμε στις 31 Μαΐου 2026 θα είναι ένα τέτοιο, μηνιαίο μπλε φεγγάρι.
Netflix: 10 κρυμμένα «διαμαντάκια» που αξίζουν τον χρόνο σου
Το Netflix έχει κατακλύσει τον κόσμο με αμέτρητες σειρές και ταινίες, αλλά ανάμεσα στους blockbusters και τις δημοφιλείς παραγωγές, υπάρχουν έργα που πέρασαν σχεδόν απαρατήρητα
Δύο ελληνικά νησιά ανάμεσα στους προορισμούς για ποιοτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες
Κατάλογο με τις 20 χώρες του κόσμου που προσφέρουν ποιοτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, με δύο ελληνικά νησιά, δημοσίευσε το moneycontrol.com