Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2023
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται από την Παρασκευή το βράδυ.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
Την Πέμπτη, αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως μέσες, νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, ωστόσο θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Εκεί που το αύριο αγκαλιάζει το χθες
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, ετοιμάζεται να αφηγηθεί ιστορίες πολυτελούς φιλοξενίας και απαράμιλλης κομψότητας στην καρδιά της Λευκωσίας

H Telegraph προτείνει άλλους καλοκαιρινούς προορισμούς αντί για Μύκονο και Βενετία
Οι προτάσεις του πρακτορείου για καλοκαιρινές διακοπές μακριά από τα μέρη που πλήττει ο υπερτουρισμός

Αγίου Πνεύματος 2025: Πότε πέφτει το τριήμερο του Κατακλυσμού φέτος;
Η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι κινητή, εορτάζεται πάντα ημέρα Δευτέρα, 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα

Οι καλοκαιρινοί προορισμοί που προτείνει η Telegraph «αντί για Μύκονο και Βενετία»
Οι προτάσεις του πρακτορείου για καλοκαιρινές διακοπές μακριά από τα μέρη που πλήττει ο υπερτουρισμός


Δωρεάν είσοδος για μία ολόκληρη μέρα στο Fasouri Watermania Waterpark
Στο διάσημο υδροπάρκο της Λεμεσού οι μαμάδες μπαίνουν δωρεάν!

Morea Coastal Villas: Ένα πολυτελές παραθαλάσσιο έργο σε μια από τις δημοφιλέστερες ακτές
Επιτάχυνση της ατασκευής καθώς οι πωλήσεις απογειώνονται


Ανοιξιάτικος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας, σκόνη αλλά και βροχές
«Αγγίζει» τους 27 βαθμούς ο υδράργυρος

Κυπριακή πόλη, η πιο ηλιόλουστη της Ευρώπης
Η Λευκωσία είναι η πιο ηλιόλουστη πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ η Αθήνα βρίσκεται στην 4η θέση, σύμφωνα με την ταξιδιωτική πλατφόρμα Omio

Οι νέες κυκλοφορίες που θα δούμε στο Netflix τον Μάιο 2025
Ανακαλύψτε τις ταινίες, τις σειρές και τα ντοκιμαντέρ που έρχονται στο Netflix τον Μάιο του 2025. Κυκλοφορίες, ημερομηνίες, τρέιλερ: ο πλήρης οδηγός

Τα 18 κορυφαία ελληνικά νησιά για διακοπές το καλοκαίρι του 2025
Ονειρευόμαστε ήδη τις φετινές μας καλοκαιρινές διακοπές