Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2023
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά παροδικά στα βόρεια και τα ανατολικά παράλια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα βόρεια και τα ανατολικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο για να κυμανθεί λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.
Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 20 εκατοστά.
Μόνο με 4Χ4 ή αντιολισθητικές στο Τρόοδος
Λόγω παγετού όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνησης στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις διακινήσεις τους, καθώς οι καιρικές συνθήκες μεταβάλλονται συνεχώς, όπως και η κατάσταση του οδικού δικτύου.
Για την κατάσταση του οδικού δικτύου μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο
Σχετικά
To Ted Lasso επιστρέφει για τέταρτη σεζόν το καλοκαίρι - Οι πρώτες εικόνες
Η πολυβραβευμένη σειρά του Apple TV+ επανέρχεται παρά τις φήμες για οριστικό τέλος
Η «Πανσέληνος του Χιονιού» την 1η Φεβρουαρίου σημείο καμπής για 4 ζώδια -Γιατί ονομάστηκε έτσι
Μετά την «Πανσέληνο του Λύκου» στις 3 Ιανουαρίου, αναμένεται η δεύτερη πανσέληνος του έτους την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου
Έξι χώρες που πληρώνουν για να μετακομίσετε μόνιμα εκεί
Το κόστος ζωής ωθεί ολοένα και περισσότερους στην αναζήτηση μιας νέας αρχής εκτός συνόρων και ορισμένες χώρες προσφέρουν χρηματικά κίνητρα για να προσελκύσουν νέους μόνιμους κατοίκους
Βροχές, σκόνη και σφοδροί άνεμοι σήμερα - Αναμένεται χιόνι στο Τρόοδος
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Με τη στήριξη της Lidl Κύπρου, το 5ο mind REset παρουσίασε τις «πράσινες» ιδέες των παιδιών
Το εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα επέστρεψε με την καθιερωμένη Εμπορική Έκθεση στο Metropolis Mall στη Λάρνακα, το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιανουαρίου 2026.
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές του φετινού διαγωνισμού!
Οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης της Βιέννης
Η πτήση με τις περισσότερες αναταράξεις στον κόσμο διαρκεί μόλις μία ώρα -Ποια είναι
Η αξιολόγηση των αναταράξεων έγινε μέσω των διαδρομών πτήσης και των αρχείων, χρησιμοποιώντας τον δείκτη EDR
7+1 ρομαντικά χωριά για ερωτευμένους τον Φεβρουάριο στην Κύπρο
Ετοιμάσου να τα ανακαλύψεις τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου μαζί με το ταίρι σου
Βροχές, χιόνια και ισχυροί άνεμοι στο σκηνικό του καιρού
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Τι είναι το μπλε φεγγάρι και πότε θα δούμε το επόμενο;
Και η πανσέληνος που θα δούμε στις 31 Μαΐου 2026 θα είναι ένα τέτοιο, μηνιαίο μπλε φεγγάρι.
Netflix: 10 κρυμμένα «διαμαντάκια» που αξίζουν τον χρόνο σου
Το Netflix έχει κατακλύσει τον κόσμο με αμέτρητες σειρές και ταινίες, αλλά ανάμεσα στους blockbusters και τις δημοφιλείς παραγωγές, υπάρχουν έργα που πέρασαν σχεδόν απαρατήρητα
Δύο ελληνικά νησιά ανάμεσα στους προορισμούς για ποιοτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες
Κατάλογο με τις 20 χώρες του κόσμου που προσφέρουν ποιοτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, με δύο ελληνικά νησιά, δημοσίευσε το moneycontrol.com