Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2022
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με βροχές και τοπικές καταιγίδες με τα φαινόμενα σε κάποιες περιοχές ενδεχομένως να είναι παρατεταμένα ή και έντονα, ενώ τοπικά πιθανόν να σχηματίζεται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση ή ομίχλη.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού:
Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με βροχές και τοπικές καταιγίδες, με τα φαινόμενα σε κάποιες περιοχές ενδεχομένως να είναι παρατεταμένα ή και έντονα, ενώ τοπικά πιθανόν να σχηματίζεται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση ή ομίχλη. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι.
Από το απόγευμα και μετά, το σύστημα υποχωρεί ανατολικά και τα φαινόμενα σταδιακά εξασθενούν. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στα δυτικά παράλια το απόγευμα μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αρχικά αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα σε ανατολικές περιοχές του νησιού και σταδιακά πιθανόν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και στα νότια παράλια, αλλά στα υπόλοιπα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη και τοπικά στα βόρεια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με μικρό ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής το απόγευμα. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.
Σχετικά

Πάπας Φραγκίσκος: 250.000 αποχαιρέτησαν τον «πάπα των φτωχών»
Στην τελευταία του κατοικία οδηγήγηθηκε ο πάπας Φραγκίσκος - Όλα όσα έγιναν στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου

Sirens: Το trailer της νέας σειράς του Netflix με την Τζούλιαν Μουρ
Η υπόθεση της νέας σειράς του Netflix με την Τζούλια Μουρ, τη Μεχάν Φέιχι και τη Μίλι Άλκοκ

O Πάπας Φραγκίσκος αγκαλιά με την ιστορία - Ο βίος και η πολιτεία του - Από πορτιέρης και επιστάτης, Πάπας
Η Αργεντινή αποχαιρετά τον Πάπα Φραγκίσκο, τον Πάπα που συνδέθηκε με τις φτωχογειτονιές της, ακόμα κι αν αυτός δεν επέστρεψε ποτέ ως ποντίφικας

Τα πιάτα που λάτρευε ο Πάπας Φραγκίσκος -Από αργεντίνικη κουζίνα μέχρι αυθεντική ρωμαϊκή πίτσα
Ο Πάπας Φραγκίσκος πέθανε τη Δευτέρα του Πάσχα σε ηλικία 88 ετών μετά από μάχη με την πνευμονία ενώ σήμερα κηδεύεται στο Βατικανό

Σήμερα κηδεύεται ο Πάπας Φραγκίσκος
Στις 11 το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσει η τελετή - Περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι θα βρεθούν στην κηδεία

Πώς διαμορφώνεται το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο και την επόμενη εβδομάδα
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό Eurovision Cocktail Party με τον Theo Evan
Τον εκπρόσωπο της Κύπρου στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision

Με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες διαμορφώνεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Πρώτες εικόνες από το σπίτι του Big Brother που την Κυριακή επιστρέφει στο Σίγμα
Πρεμιέρα την Κυριακή 27 Απριλίου στις 21.00


Eurovision 2025: Αυτό το τραγούδι θα εκπροσωπούσε την Ουγγαρία στη Βασιλεία
Οι λόγοι απουσίας της χώρας από τον διαγωνισμό

Η αεροπορική εταιρεία που προσφέρει τα καλύτερα γεύματα κατά τη διάρκεια της πτήσης
Δείτε τη κατάταξη με τις κορυφαίες