Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2022
Υπό το σύνθημα Join the cause, τα Costa Coffee και η οικογένεια της Symeonides Coffee Cyprus Ltd γίνονται και φέτος μια τεράστια αγκαλιά για τα παιδιά της Παιδονευρολογικής Πτέρυγας του Μακάρειου Νοσοκομείου που νοσηλεύονται εκεί με νευρολογικές παθήσεις και σοβαρές αναπηρίες, ενισχύοντας εμπράκτως τις ανάγκες που προκύπτουν.
Παραμένοντας συνεπής στη στήριξη της κοινωνίας και των ανθρώπων της, η αγαπημένη αλυσίδα καφέ, δίνει συνέχεια σε εκείνο που ξεκίνησε πέρσι για ενίσχυση της εν λόγω πτέρυγας. Έτσι και φέτος θα διαθέτει προς πώληση ένα μοναδικό συλλεκτικό, limited edition cup που φιλοτέχνησε η Κύπρια καλλιτέχνης Άννας Μιλτιάδου, το οποίο προβλέπεται να γίνει ανάρπαστο. Όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για να στηρίξουν τις ανάγκες αυτών των παιδιών.
Αντίστοιχο εγχείρημα που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία πέρσι, ήταν και πάλι η διάθεση ενός limited editon cup, το οποίο είχε φιλοτεχνήσει τότε η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Έφη Παπαϊωάννου. Το στοίχημα που έχει τεθεί και αυτή τη φορά από τους ανθρώπους των Costa Coffee είναι να εξαντληθούν ξανά όλα τα συλλεκτικά cups. Γι’ αυτό και δίνουν το σύνθημα… Let’s do this guys!
Θέλοντας μάλιστα να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και να το ευαισθητοποιήσουν για να στηρίξει με τη σειρά του αυτό τον ιερό σκοπό, τα Costa Coffee προϊδεάζουν ότι με το που αντικρύζει κάποιος το limited edition cup θα καταλάβει ακριβώς πώς μοιάζει η αγάπη. Μιλάνε μάλιστα για τρεις υπέροχους χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν με την αποστολή να κάνουν τον κόσμο να χαμογελάει κάθε φορά που τους κοιτάει. Σ’ ό,τι αφορά το design, περιγράφεται ως εναλλακτικό για τους λάτρεις των διαφορετικών πραγμάτων!
Επειδή λοιπόν η αγάπη έχει υπέροχη γεύση όταν παίρνεις και όταν δίνεις, όπως ακριβώς και ο καφές των Costa Coffee, το επόμενο φλυτζάνι ας το απολαύσουμε σε ένα limited edition cup για τα παιδιά της παιδονευρολογικής πτέρυγας του Μακάρειου Νοσοκομείου και της υγείας τους!
Τα ποτήρια είναι διαθέσιμα σε όλα τα Costa Coffee παγκύπρια και μέσω του Costa Coffee Club Cyprus App και διατίθενται στην τιμή των 22.95 ευρώ.
Γι’ αυτό… Let’s do this guys!
Σχετικά
Μια τελευταία Κυριακή στο Columbia Sun, μέχρι το καλοκαίρι του 2027
Κάθε καλοκαίρι έχει το δικό του τέλος.
Cyprus Wine Expo – Oenognosia 2026: Άνοιξε η προπώληση εισιτηρίων σε ειδική τιμή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου!
Η έκθεση, που πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά, έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιού στην Κύπρο
Βάφτιση κάτω από τα αστέρια, στον μαγευτικό κήπο του Garden Day & Night
Λουλούδια, λαμπερά fairy lights και μια γιορτή που συνεχίζεται μέχρι το βράδυ. Στην καρδιά της Λευκωσίας, το Garden Day & Night ανοίγει τις κρατήσεις για τις βαφτίσεις της σεζόν 2027
ÓRIS X THE CLUMSIES: Μια μοναδική συνεργασία συνεχίζεται στο Trilogy
Τρία cocktails, δύο βραδιές, μία σταθερή συνεργασία
Νέα μουσική εποχή ξεκινά στο Καμπαναρκό στη Δερύνεια
Μουσική, παρέες, μεζές και κρασί για τη νέα σεζόν στη Δερύνεια
22 χρόνια Πυξίδα: Μια γιορτή με έναν μεγαλύτερο σκοπό
Μια ημέρα που συνδυάζει την αγάπη για το καλό φαγητό με την έμπρακτη στήριξη ενός σημαντικού σκοπού.
Ένα pasta pop-up με άγρια μανιτάρια, φρέσκια τρούφα και ιταλικά κρασιά
Η Winecase συναντά το Wild Earth – Fine Kitchen για ένα βράδυ
Νέα άφιξη στη Λευκωσία: Το Clubhouse SPE Strovolou είναι το νέο gastro pub που συνδυάζει φαγητό, ποτό και sports
Ο νέος χώρος για να μαζεύεσαι... στην πρωτεύουσα
Τα αθηενίτικα πάνε Ευρώπη: Δύο κυπριακά προϊόντα αποκτούν Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη
Το αθηενίτικο ψωμί και το λουκούμι του γάμου, έχουν ήδη εξεταστεί σε εθνικό επίπεδο και έχουν τύχει ευνοϊκής απόφασης
Νέο μενού, live και DJs: Το OLIO επιστρέφει στη Στασικράτους
OLIO: More than a restaurant!
Το Chivas Regal Crystalgold έφτασε και στην Κύπρο
Μια πρωτοποριακή νέα δημιουργία που επαναπροσδιορίζει την παράδοση και συστήνεται στο κοινό μέσα από μια ξεχωριστή καμπάνια
Επιστρέφει το αγαπημένο brunch στο The Barn
Από τις 28 Οκτωβρίου, το The Barn της Royal Goat Farm επιστρέφει με το αγαπημένο του Royal Brunch, αυτή τη φορά μαζί με τη νέα The Greenhouse Experience