Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τα pancakes που έχουν ξετρελάνει την πόλη, επιστρέφουν!

Θα τα δοκιμάσεις κι αυτό το weekend στο διάσημο brunchάδικο της Λάρνακας

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2020

Από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στη Λάρνακα... όλοι μιλάνε γι' αυτό!

Πρόκειται για το πολύ γουστόζικο και παραμυθένιο spot της πόλης του Ζήνωνα, το Edem's Yard, το οποίο πολύ σύντομα αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε ιδιαίτερα για το brunch και τα πιάτα του. Είναι μικρό, κουκλίστικο και πολύ γουστόζικο και πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς, για να απολαύσεις κι εσύ τις δημιουργίες του! 

Το μενού περιλαμβάνει αρκετά από τα κλασικά πιάτα που όλοι γνωρίζουμε, όλα φτιαγμένα με ποιοτικά υλικά, όπως αυγά, μπέικον, καπνιστό σολομό, διάφορα τυριά και φυσικά εντυπωσιακά πιάτα με pancake σε ευφάνταστες γεύσεις όπως και french toast.

Ωστόσο κάθε Σαββατοκύριακο υπάρχει το weekend’s entry το οποίο είναι πάντα μια ευχάριστη έκπληξη για τους επισκέπτες και το οποίο αποκαλύπτεται κάθε Πέμπτη στο λογαριασμό του Edem's Yard στο Facebook και στο Instagram.

Ναι, σωστά κατάλαβες! Μόλις ανακοινώθηκε! Και δεν είναι άλλο από τα πεντανόστιμα Ferrero Rocher pancakes, που έχουν ξετρελάνει τους πάντες! 

Eτοιμάσου να απολαύσεις θρυμματισμένο Ferrero Rocher με nutella, φρεσκοτριμμένα φουντούκια, nutella mousse και παγωτό φουντούκι.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close