Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2022
Το αδιαχώρητο έγινε και κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας των εκδηλώσεων του 17ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Αγίας Νάπας αφού την Κυριακή 09 Οκτωβρίου χιλιάδες κόσμου, ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες, κατέκλυσαν τη λεωφόρο Μακαρίου, την κεντρική πλατεία και τους γύρω χώρους της και παρακολούθησαν τη φαντασμαγορική παρέλαση των συγκροτημάτων και ομάδων, τις εντυπωσιακές παραστάσεις που έδωσαν στην εξέδρα μερικά από τα συγκροτήματα και απόλαυσαν τους δύο σπουδαίους Κύπριους Καλλιτέχνες Κούλη Θεοδώρου και Τασούλα Καλλένου στη μεγάλη συναυλία που έδωσαν με τίτλο «Μόνο για την αγάπη».

Οι δύο καλλιτέχνες με τις σπουδαίες φωνές και ερμηνείες τους και τη συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας τραγούδησαν γνωστά και αγαπημένο στο ευρύ κοινό ερωτικά τραγούδια που έγραψαν οι σπουδαίοι ΄Ελληνες συνθέτες Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις και Γιάννης Σπανός.

Το πρόγραμμα απόψε Δευτέρα 10 Οκτωβρίου αρχίζει στις 7.00μ.μ με την παρέλαση των συγκροτημάτων και ομάδων κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου και στις 8.30.μ.μ το Μουσικό Σχήμα «Μακρύδρομος» θα παρουσιάσει την Μουσική Παράσταση «Ο ΄Ηχος μιας Πόλης», η οποία είναι αφιερωμένη στην μουσική/καλλιτεχνική σκηνή της Θεσσαλονίκης. Ερμηνεύουν οι Κατερίνα Παράσχου, Ανδρέας Ελεσνίτσαλης, Δημήτρης Σουρουλλάς και Πάρης Παράσχος.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του 17ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Αγίας Νάπας είναι ελεύθερη για το κοινό.


Σχετικά
Καρναβάλια 2026 στη Λάρνακα: Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση επιστρέφει
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στη γιορτή χρώματος, μουσικής και κεφιού την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Carnival of Hearts: Ένα συναρπαστικό τριήμερο καρναβαλικής διασκέδασης, στο Cap St Georges Hotel & Resort
Κλείστε τώρα τη διαμονή σας και ζήστε την εμπειρία του τριημέρου στο μέγιστο
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" έφτασε στην Κύπρο
Στη Λεμεσό (φώτα Λινόπετρας) – ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!
Week Agenda: 12 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, σινεμά, συναυλίες, γαστρονομία και εμπειρίες που κάνουν τις μέρες (και τις νύχτες) μας πιο ενδιαφέρουσες
Η ανακοίνωση για την Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση της Λεμεσού
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Θέλεις να τρέξεις κι εσύ στον ιστορικότερο μαραθώνιο της Κύπρου;
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων στη Λίμνη Παραλιμνίου
Πάμε για παρατήρηση πουλιών και εξερεύνηση της φύσης στην όμορφη Λίμνη Παραλιμνίου
Καθαρά Δευτέρα στη φάρμα με τα γαϊδουράκια
Μια μέρα γεμάτη παράδοση και χαρά για μικρούς και μεγάλους!
Weekend Agenda: 15 λόγοι να βγεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Η ατζέντα του ΣΚ γεμίζει με παραστάσεις, συναυλίες και στιγμές που αξίζει να ζήσεις
Η Ήρα Κατσούδα επιστρέφει στην Κύπρο με "Όμορφες σκέψεις"
Η πιο ώριμη και η πιο ανώριμη δουλειά της, όπως δηλώνει η ίδια περήφανα.
Η Λευκωσία ετοιμάζεται για τη μεγάλη JOEY Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αγλαντζιάς
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις