Eating News , Εστιατόρια

Οι πρώτες εικόνες από το νέο εστιατόριο της Columbia στη Λευκωσία

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του πολυαναμενόμενου Henry's

Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2022

Η Columbia Restaurants συνεχίζει να ηγείται στον χώρο της εστίασης, προσφέροντας ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες με κάθε νέο έργο. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιό της είναι το Henry’s, ένα κομψό νέο εστιατόριο, εμπνευσμένο από φημισμένες μπρασερί.

Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση, στην καρδιά της πρωτεύουσας, που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των εργαζομένων της γύρω περιοχής και όχι μόνο. Με προσεγμένα κλασικά και signature πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, θα σερβίρει εξαιρετικές all-day επιλογές για πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο, business meetings και work breaks σ’ ένα χαλαρό και ευέλικτο περιβάλλον.

henrys3.jpg

Το Henry’s θα διαφοροποιηθεί σημαντικά από τον ανταγωνισμό με καθημερινό brunch σέρβις, δημιουργικό all-day drinks menu και δυναμικό delivery service που θα μεταφέρει όλη την ποιότητα της dine-in εμπειρίας, απευθείας στον χώρο των πελατών.

henrys (1).jpg

Εστιάζοντας βέβαια στη γνωστή εξαιρετική εξυπηρέτηση που χαρακτηρίζει κάθε brand της Columbia Restaurants, το Henry’s στοχεύει να προσφέρει μια εμπειρία υψηλής ποιότητας, ενώ αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του έως το τέλος του 2022, στην ανανεωμένη Λεωφόρο Μακαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.columbia-restaurants.com/
https://henrys.com.cy/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close