Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Τα 15 φεστιβάλ του Οκτώβρη, που πρέπει να ξέρεις

Κι αυτόν τον μήνα παίρνουμε τα χωριά, αλλά και διασκεδάζουμε στην πόλη

Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2022

Σε πολλά χωριά του νησιού μας, με πρωτοβουλία των Κοινοτικών Συμβουλίων, των πολιτιστικών συλλόγων ή μεμονωμένα, διοργανώνονται πανηγύρια και παραδοσιακές γιορτές με αφορμή κυρίως τον τρύγο, αλλά και την προβολή και προώθηση της παραδοσιακής κουλτούρα του τόπου μας.

Επίσης, αρκετές από τις παραδοσιακές αυτές εκδηλώσεις είναι βασισμένες στα τοπικά προϊόντα. Και αυτόν το μήνα λοιπόν, παίρνουμε τα βουνά, για να απολαύσουμε τοπικά εδέσματα, μουσικές και χορούς, αλλά και να περπατήσουμε σε σοκάκια, να καθίσουμε σε γραφικά καφενεδάκια και να αναπνεύοσυμε καθαρό αέρα.

Ωστόσο τον Οκτώβριο γιορτές θα στηθούν και στις πόλεις, προσελκύοντας το ενδιαφέρον μας.

Ας τους ρίξουμε μια ματιά!

54902-sitesdefaultfilespaxna3_VQy.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Γιορτή Ζυμωτού Παλουζέ στην Πάχνα
Η παράδοση του ζυμωτού παλουζέ διατηρείται ακόμη στην Πάχνα, διότι οι Παχνιώτες που γνωρίζουν να τον φτιάχνουν παραδέχονται πως έχει μεγάλη διαφορά από τον ππαλουζέπου φτιάχνεται στην υπόλοιπη Κύπρο.  Ο ζυμωτός παλουζές...έχει πιο ωραία γεύση! Η παρασκευή του παλουζέ αποτελεί και μια αφορμή για να μαζευτεί η ευρύτερη οικογένεια σε ένα σπίτι, κυρίως της γιαγιάς, για να συγκεντρωθούν φίλοι και κουμπάροι σε ένα τυπικό ραντεβού κάθε χρόνο. Μια όμορφη κοινωνική στιγμή, είναι όταν στο τέλος της παρασκευής η οικοκυρά αφήνει λίγη ποσότητα ππαλουζέ στον πάτο του χαρτζιού, ρίχνει διάφορους ξηρούς καρπούς και όλοι οι καλεσμένοι τρώνε από το ίδιο σκεύος με ένα κουτάλι.
>> Σ 1 Οκτωβρίου, Κεντρική Πλατεία Πάχνας (καφενεία), επ. Λεμεσού, 15.30.

λάρνακα.jpg

17ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας
Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας διοργανώνει το ετήσιο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας για 17η χρονιά. Η φετινή διοργάνωση, με σύνθημα "Φέτος κερνάμε παραδοσιακά" γίνεται σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Θεοδώρου. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1η Οκτωβρίου στον Άγιο Θεόδωρο, από τις 15.00 μέχρι και τις 21.00. Εκεί, θα είναι και ο Σεφ Χρίστος Χριστοδούλου μαζί με την τηλεμαγείρισσα Χρύσω Λέφου, για να μας φτιάξουν την καλύτερη συνταγή. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με live link, ενώ θα παρακολουθήσουμε μαγειρικές επιδείξεις, βιωματικά εργαστήρια παραδοσιακών προϊόντων, γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων, θα περιηγηθούμε το χωριό και το πιο ενδιαφέρον... θα πάμε βόλτα με παλιό λεωφορείο στην "καρδιά" του χωριού.
Δες το πρόγραμμα, εδώ.
>> Σάββατο 1η Οκτωβρίου, Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας, 15.00.


ελια.jpg

2ο Φεστιβάλ Ελιάς & Αρωμάτων
Το 2019 έλαβε χώρα για πρώτη φορά το διήμερο Φεστιβάλ Ελιάς και Αρωμάτων στην Ευρύχου και κατάφερε να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον με τα βιωματικά εργαστήρια, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα αλλά και την επίσκεψη σε ελαιοτριβείο όπου είδαμε την παραγωγή ελαιόλαδου. Φέτος, μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής αποχής, το Κοινοτικό Συμβούλιο της Ευρύχου ανακοίνωσε και επίσημα πως το φεστιβάλ πρόκειται να επιστρέψει στις 30 Σεπτεμβρίου, 1 και 2 Οκτωβρίου, με ένα τριήμερο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει τη θεατρική παράσταση Μακρικωσταίοι και Κοντογιώργηδες που ανεβαίνει από τον ΘΟΚ (στις 18.30), το Σάββατο τη μουσική βραδιά με τίτλο "Πριγκηπέσσα" (στις 21.00) ενώ την Κυριακή 2 Οκτωβρίου από τις 10.00-20.00 θα απολαύσουμε το φεστιβάλ. Όλες οι εκδηλώσεις θα ππραγματοποιηθούν στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Σολέας.
>> Παρ 3, Σ 1η & Κ 2 Οκτωβρίου, προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Σολέας, Ευρύχου, επ. Λευκωσίας.


παιδι.png

Παιδικό Φεστιβάλ
Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους στο διήμερο παιδικο φεστιβάλ Αγάπης και Χαράς Ταμασού, για να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση ΧΑΝΑ ΖΟΟ από την Ελλάδα και να συμμετάσχουν σε πολλές άλλες φανταστικές δραστηριότητες. Το Σάββατο 1η Οκτώβριου (10:30 – 19:00) και Κυριακή 2 Οκτώβριου (11:00 – 19:00) πάμε στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης στο Επισκοπειό. Η Καμήλα, ο Σκαντζόχοιρος, ο Παπαγάλος, η Κατσίκα, ο Αστακός και όλη η υπόλοιπη τρελοπαρέα έρχονται για να μας παρασύρουν σε ένα πάρτι με ξέφρενο χορό, πλημμυρισμένο από τα αγαπημένα μας τραγούδια! Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα προσφέρονται κεράσματα για τους μικρούς μας φίλους, ενώ εκεί θα βρίσκεται η Μασκότ με αγαπημένους παιδικούς ήρωες, θα υπάρχει facepainting, ταχυδακτυλουργός, ξυλοπόδαροι, μπαλονοκατασκευές, παιχνίδια με στόχους, φουσκωτά παιχνίδια, κάστρο περιπέτειας, baseball, παιχνίδια με βελάκια και άλλα πολλά που υπόσχονται να τους προσφέρουν ξεχωριστή διασκέδαση!
>> Σ 1η & Κ 2 Οκτωβρίου, Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, Επισκοπειό, επ. Λευκωσίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ελια2.jpg

Γιορτή της Τσακιστής Ελιάς
Ο Πολιτιστικός Όμιλος Παλμός Επισκοπής διοργανώνει και πάλι φέτος τη Γιορτή της Τσακιστής Ελιάς. Πρόκειται εξάλλου για μία κοινότητα που έχει τη δική της παράδοση τόσο για τις ελιές όσο και για το παραδοσιακό τσάκισμα. Η 4η γιορτή επιστρέφει φέτος με αναβαθμισμένο πρόγραμμα, στις 2 και 7 Οκτωβρίου, με μουσική με τος Κούλλη Θεοδώρου και Αννίτα Κωνσταντίου, χορευτικό πρόγραμμα με το συγκρότημα Οθέλλος. Στον χώρο θα στηθούν περίπτερα με παραδοσιακά προϊόντα.
>> Παρ 7 Οκτωβρίου, Πλατεία Ελευθερίας, Επισκοπή, 20.00.


YKK_7022.jpg

8ο Φεστιβάλ – Ταξιδεύοντας στα Μονοπάτια της Παράδοση
Το Φικάρδου διοργανώνει και φέτος, μετά από 2 χρόνια απουσίας, το φεστιβάλ «Ταξιδεύοντας στα Μονοπάτια της Παράδοσης». Πιο συγκεκριμένα, μετά τη διακοπή της πανδημίας, το Κοινοτικό Συμβούλιο Φικάρδου επαναφέρει εμπλουτισμένο με πλούσιο πρόγραμμα το ετήσιο φεστιβάλ πολιτιστικής παράδοσης. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου και έχει σκοπό να μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Τα στενά δρομάκια του Φικάρδου γεμίζουν με ζωή και μας υποδέχονται σε ένα μοναδικό πανηγύρι που θα μας συνδέσει με τις ομορφιές του πρόσφατου παρελθόντος μας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακά εδέσματα, κρασί, ζιβανία και μουσική.
>> Κ 2 Οκτωβρίου, Φικάρδου, επ. Λευκωσίας 11.00-17.00. Πληρ. 96674944.

αφαμια.jpg

Αφάμια
Ένα από τα πιο όμορφα Κρασοχώρια της Λεμεσού, το Κοιλάνι, ετοιμάζεται φέτος να γιορτάσει τη γνωστή και πολυαγαπημένη γιορτή του αμπελιού και του παλουζέ. Εξ ου λοιπόν και την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη (2 του μήνα), ο Όμιλος Κοιλανιωτών και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κοιλανίου μας προσκαλούν για γιορτάσουμε τα Αφάμια, μία γιορτή που σχετίζεται με τον τρύγο και την παραγωγή του κρασιού, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επισκεφθούμε το χωριό, να δοκιμάσουμε το ντόπιο κρασί και τις νοστιμιές και να γνωρίσουμε την ιστορία και την παράδοση του τόπου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Κοιλάνι προσκαλεί ντόπιους και ξένους να έρθουν στο χωριό να γευτούν ζεστό παλουζέ, να χορέψουν και να τραγουδήσουν, να επισκεφτούν τα οινοποιεία του χωριού και να περάσουν μία όμορφη μέρα.
Δες όλο το πρόγραμμα, εδώ
>> Κ 2 Οκτωβρίου, Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κοιλανίου, επ. Λεμεσού, 11.00-18.00.

παλουζες.jpg

Φεστιβάλ Παλουζέ-Σουτζιούκκου
Το χωριό Μηλικούρι βρίσκεται κτισμένο σε υψόμετρο 800 περίπου μέτρων της ορεινής περιοχής του Τροόδους και ανήκει στην επαρχία Λευκωσίας. Είναι το πιο κοντινό χωριό στο Μοναστήρι της Παναγίας του Κύκκου. Υπάρχει παράδοση η οποία επίσης θέλει το χωριό να δημιουργήθηκε από συνένωση των δύο χωριών Μήλον και Κούριον. Σύμφωνα με αυτή το χωριό Μήλον που βρισκόταν στην περιοχή της κοιλάδας Πλατύ πλήγηκε από θανατικό, ενώ το χωριό Κούριον που βρισκόταν κοντά στο αρχαίο θέατρο του Κουρείου πλήγηκε από σεισμούς. Τότε με παρότρυνση του μοναχού Κυλίνδρου οι κάτοικοι τους συνεννοήθηκαν και έφτιαξαν το Μηλικούρι. Σ' αυτό το χωριό τον Οκτώβριο θα αναβιώσει για δεύτερη χρονιά η παράδοση παρασκευής του παλουζέ και του σουτζούκκου, μέσα από ένα μάλιστα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα που έφτιαξαν οι διοργανωτές. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα γίνει αναπαράσταση της διαδικασίας παρασκευής του παλουζέ, δηλαδή μεταφορά των σταφυλιών στο πατητήρι, πάτημα σταφυλιών και μάζεμα χυμού, μεταφορά του χυμου στον χώρο παρασκευής του παλουζέ και βούτημα του σουτζούκου. Στο φεστιβάλ πέρα από δωρεάν παλουζέ, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις και να αγοράσεις κι άλλα παραδοσιακά προϊόντα από το παζαράκι που θα στηθεί.
Δες όλο το πρόγραμμα, εδώ.
>> Κ 9 Οκτωβρίου, Μηλικούρι, επ. Λευκωσίας, 10.00-αργά το απόγευμα.

μηλο.jpg

Φεστιβάλ Μήλου
Το Φεστιβάλ Μήλου είναι ένα από τα πιο γνωστά και πιο δημοφιλή φεστιβάλ της Κύπρου και φέτος επιστρέφει (ξανά) στην Κυπερούντα, μετά από δυο χρόνια απουσίας. Το χωριό Κυπερούντα ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί το δεύτερο σαββατοκύριακο Οκτωβρίου, στις 8 και 9 Οκτωβρίου, στην πλατεία του χωριού, και αυτή τη φορά με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα που περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα αλλά και πολλές δραστηριότητες, όπως έκθεση ποικιλιών του μήλου, παρασκευή παλουζέ από χυμό μήλου, απόσταξη ζιβανίας από μήλα, διάφορες προβολές για μικρούς και μεγάλους, παρουσίαση εδεσμάτων και ποτών με κύριο συστατικό το μήλο, παιδική γωνιά με παιχνίδια λούνα παρκ και άλλα πολλά!
Δες όλο το πρόγραμμα, εδώ.
>> Σ 8 & Κ 9 Οκτωβρίου, Κυπερούντα, επ. Λεμεσού.


πεδουλας.jpg

4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πεδουλά και ο Σύνδεσμος Αποδήμων και φίλων Πεδουλα μας προσκαλούν στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό. Στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων πρωταγωνιστές θα είναι ο παλουζές και ο σιουσιούκος. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 16 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα δούμε τη διαδικασία παρασκευής του παλουζέ και το πώς γίνεται το βούτημα του σουτζούκου. Ακόμα θα περπατήσουμε στο μονοπάτι της φύσης, θα χορέψουμε,και θα τραγουδήσουμε. Στο φεστιβάλ θα προσφέρονται παλουζές, ζιβανία και κρασί.
Δες όλο το πρόγραμμα, εδώ.
>> Κ 16 Οκτωβρίου, Πεδουλάς, επ. Λευκωσίας, 10.00.

μελι.jpg

2ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Μελιού
Το 2ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Μελιού επιστρέφει δριμύτερο στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2022 στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού Λεμεσού. Το φεστιβάλ θα είναι τριήμερο και θα περιλαμβάνει περίπτερα στα οποία ο επισκέπτης θα μπορεί να δοκιμάσει , να ενημερωθεί και να αγοράσει προϊόντα κυψελης (μέλι, γύρη, πρόπολη, βασιλικό πολτό, κερί μέλισσας) όπως και καλλυντικά από προϊόντα μέλισσας. Θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με εκλεκτούς Κύπριους καλλιτέχνες, όπως επισης συγκροτήματα Κυπριακής μουσικής και χορών. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν άμεσα επιτόπου διάφορα προϊόντα κυψελης. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με στολές μελισσοκόμων σε αναμνηστικές φωτογραφίες. Στην κλειστή αίθουσα θα διοργανωθεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα τη μέλισσα την κυψέλη και το μέλι με φωτογραφίες από τον διαγωνισμό φωτογραφίας του ΠΑΣΥΜΕ που θα εξαγγελθεί εντός ημερών. Στο χώρο θα λειτουργεί περίπτερο ενημέρωσης για τη μέλισσα με έντυπο ενημερωτικό υλικό. Θα υπάρχουν επίσης δραστηριότητες για παιδιά.
>> Παρ 14, Σ 15 & Κ 16 Οκτ, Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα είναι δωρεάν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η Λευκωσία τον Οκτώβριο τεστάρει μπίρες (για 3 ημέρες)

book.jpg

Nicosia Book Fest
Το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας ανακοινώνει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του 7oυ Nicosia Book Fest. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 13, 14, 15 & 16 Οκτωβρίου 2022 στο Πάρκο Ακρόπολης. Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν, όπως κάθε χρόνο, εκδοτικοί οίκοι, βιβλιοπωλεία, ενώσεις συγγραφέων, πανεπιστήμια, βιβλιοθήκες, ξένα πολιτιστικά ιδρύματα και πρεσβείες, θα παρουσιαστούν δεκάδες συγγραφείς από Κύπρο και εξωτερικό στις διάφορες σκηνές παρουσιάσεων – λογοτεχνική και παιδική – θα γίνουν εκπαιδευτικά εργαστήρια, ενώ στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν μουσικές και θεατρικές παραστάσεις. Το Φεστιβάλ θα λειτουργήσει στις 13-14 Οκτωβρίου 2022 με Παράλληλες Δράσεις – Εργαστήρια, ενώ στις 15-16 Οκτωβρίου 2022 από τις 10:00 π.μ. μέχρι και τις 10:00 μ.μ με το σύνολο των δράσεων του διημέρου και την ταυτόχρονη λειτουργία των περιπτέρων των συμμετεχόντων οργανισμών, εκδοτικών οίκων και βιβλιοπωλείων. Στο φετινό Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν πολλές καινοτόμες δράσεις με βασικότερη την καθιέρωση του θεσμού της «Τιμώμενης Χώρας» ένα νέο θεματικό αφιέρωμα στη λογοτεχνία συγκεκριμένης χώρας που θα τιμάται κάθε χρόνο μέσω της ένταξής της στο πρόγραμμα του φεστιβάλ. Για το έτος 2022, έχει επιλεγεί ως τιμώμενη η πορτογαλική λογοτεχνία με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου Πορτογάλου Νομπελίστα συγγραφέα, Ζοζε Σαραμάγκου.
Μάθε περισσότερα, εδώ.
>> Πεμ 13, Παρ 14, Σ 15 & Κ 16 Οκτωβρίου, Πάρκο Ακρόπολης, Λευκωσία.

23579-sitesdefaultfilesmoustalevr.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Φεστιβάλ Τρύγου
Το πανέμορφο χωριό Παναγιά της επαρχίας Πάφου ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί φέτος στο 4ο Φεστιβάλ Τρύγου, όπου θα ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία του τρύγου, με πολλές δραστηριότητες. Το 4ο Φεστιβάλ Τρύγου Παναγιάς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16 Οκτωμβρίου στην Πλατεία του Χωριού, στις 11.00.
Θα έχουμε την ευκαιρία να συλλέξουμε σταφύλια από τον αμπελώνα μαζί με τα γαϊδουράκια, να πατήσουμε μαζί σταφύλια, να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία απόσταξης ζιβανίας, ενώ θα προσφέρεται δωρεάν φρέσκος παλουζές και κρασί. Στον χώρο θα υπάρχουν περίπτερα με παραδοσιακά προϊόντα, ενώ θα υπάρχει και παραδοσιακή μουσική και χοροί.
>> K 16 Οκτωβρίου, Παναγιά, Πάφος, 11.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

hwrio.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Φεστιβάλ παράδοσης «Τ’ Άη Δημητριού»
Ο Σύνδεσμος Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου Μαραθάσας διοργανώνει και φέτος το φεστιβάλ παράδοσης «Τ’ Άη Δημητριού». Το φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στο κέντρο του χωριού, έχει στο επίκεντρο του την παραδοσιακή αγγειοπλαστική του κόκκινου πηλού η οποία περιλαμβάνεται στον Εθνικό Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Παράλληλα θα αναδειχθούν και παραδοσιακά προϊόντα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν την παραδοσιακή αγγειοπλαστική του κόκκινου πηλού και να συμμετέχουν σε μια βιωματική διαδικασία με το πλάσιμο του πηλού και την κατασκευή αγγείων. Παράλληλα οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν το παραδοσιακό βούτημα του σουτζιούκου, την παρασκευή παλουζέ και τραχανά. Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα παραδοσιακά εδέσματα ενώ στο φεστιβάλ θα πωλούνται παραδοσιακά προϊόντα, κυρίως της περιοχής Μαραθάσας. Στο φεστιβάλ θα υπάρχει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τον Λαογραφικό Όμιλο «Χρυσοσπηλιώτισσα Δευτεράς», πλούσιο φαγητό και ποτό. Το φεστιβάλ είναι υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστα Καδή.
>> Κ 23 Οκτωβρίου, Άγιος Δημήτριος Μαραθάσας,επ. Λευκωσίας, 10.00.


54761-sitesdefaultfileslofou_6.2e.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Γιορτή του Παλουζέ στα Σπήλια
Η καθιερωμένη Γιορτή του Παλουζέ, επανέρχεται στο χωριό Σπήλια, με πλούσια παραδοσιακά εδέσματα και διασκέδαση. Τη γιορτή διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αποδήμων και Φίλων Σπηλιών - Κουρδάλων την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, ο οποίος μας προσκαλεί στις 11:00 π.μ. μέχρι τις 15.00 στην Κρύα Βρύση, είναι κοντά στην είσοδο του χωριού, κάτω από το εστιατόριο "Σαμα". Εκεί θα υπάρχει φρέσκος ζεστός παλουζες, πίττες με μέλι και με ζάχαρη και όχι μόνο. Φυσικά, θα μπορείς να αγοράσεις διάφορα κυπριακά προϊόντα, φρούτα κ.ά.
>> Κ 30 Οκτωβρίου, Σπήλια, επ. Λευκωσίας, 11.00-15.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close