Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα από τα πιο όμορφα (και νόστιμα) εστιατόρια με θέα στην πόλη!

Εκεί που τα κοκτέιλ και η γεύση έχουν άλλη χάρη!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2022

Στο κέντρο της Πάφου, πάνω στην κορυφή ενός βράχου, κοντά στο Δημαρχείο, με ανεμπόδιστη θέα στην ονειρώδη, φωτισμένη παραλιακή πόλη, θα βρεις το Muse cafe kitchen bar.

Ένα all day μαγαζί που δεσπόζει στην ίδια θέση από το 2010, αποτελώντας σταθερή αξία τόσο για τους ντόπιους όσο και για όλους όσοι επισκέπτονται την πόλη. Μάλιστα η προ δύο ετών περίπου ανακαίνισή του, του χάρισε έναν πραγματικά κοσμοπολίτικο αέρα! Εδώ λοιπόν πηγαίνεις για τα πρωτότυπα κοκτέιλ και την κορυφαία θέα (ειδικά το βράδυ που η πόλη είναι φωτισμένη αλλά και κατά το ηλιοβασίλεμα) αλλά επιστρέφεις για τις γεύσεις του.

Μότο του "Living life with a view" κι αυτό λέει πολλά!

muse0.jpg

Το εν λόγω μαγαζί απέκτησε λοιπόν ένα σύγχρονο design, το οποίο είναι ταυτόχρονα ρομαντικό αλλά και χαλαρό, ενώ εκμεταλλεύεται πλήρως την τοποθεσία του, δημιουργώντας ένα μαγευτικό εξωτερικό σκηνικό, που σε προσκαλεί να απολαύσεις το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, ενώ υπηρετεί αξιοπρόσεκτα τον παράγοντα «γεύση» και σε παραδοσιακό και σε δημιουργικό επίπεδο.

Στο μενού του λοιπόν θα βρεις επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας. Ξεκίνα τη ημέρα σου απολαμβάνοντας το πρωινό σου στο Muse, επιλέγοντας πιάτα όπως shakshuka και egg benedict ή pancakes, αν είσαι λάτρης του γλυκού!

Για το μεσημέρι αλλά και το βράδυ θα βρεις επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο αλλά και κάθε απαιτητικό!

muse2.jpg

Στα starterts θα βρεις επιλογές όπως η μπρουσκέτα χαλουμιού, το ταρτάρ σολομού, το μοσχαρίσιο καρπάτσιο, ενώ αν θέλεις απλά να παραγγείλεις πιάτα της μοιρασιάς (to share δηλαδή), για να συνοδεύσεις το ποτό σου με την παρέα, τότε μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε platters τυριών, αλλαντικών, ή φρούτων, nachos, quesadilla κοτόπουλο ή βοδινό Angus.

piata2.jpg

Στο μενού θα βρεις επίσης πληθωρικά σάντουιτς, από τα οποία προτείνουμε να δοκιμάσεις το Steak Sandwich, με μοσχάρι Angus, καραμελωμένα κρεμμύδια, porcini μανιτάρια και τυρί με τρούφα σε ciabatta ψωμί, ολόφρεσκες σαλάτες, καθώς επίσης και λαχταριστές μακαρονάδες (από την κλασική καρμπονάρα με σπαγγέτι, πράσινες ταλλιατέλλες με χτένια, μαύρη πάστα Linguine με κόκκινες γαρίδες, Πέννες με μανιτάρια Shiitake, ακόμα και σπιτικές ραβιόλες με κρέμα πέστο).

Τα burgers δεν θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάζουν από ένα διεθνές μενού. MUSE Brisket, Wagyu, Salmon, Chicken ακόμα και vegan burger όλα φτιαγμένα την ίδια στιγμή, με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες.

piata.jpg

Όσον αφορά στα κυρίως πιάτα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ψάρια και θαλασσινά, πιατα με πρωταγωνιστές το κοτόπουλο, το χοιρινό ή ακόμα και μοσχάρι, τα οποία ξεχωρίζουν τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε χορτάσουν και με το παραπάνω!

Το σέρβις ευγενέστατο και αρκετό για να εξυπηρετήσει τον κόσμο που γεμίζει καθημερινά το τον χώρο.

Κλείσε με τον πιο γλυκό τρόπο την επίσκεψή σου στο Muse απολαμβάνοντας ένα κέικ λάβα με επικάλυψη παγωτό βανίλια.

To φαγητό σου θα το συνοδεύσεις με εκλεκτά κοκτέιλ, αλλά και καλό κρασί από την προσεκτικά επιμελημένη κάβα του.

Εν ολίγοις, αν έχεις επιθυµήσει καλό φαγητό, σερβιρισµένο σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον και σε λογικές τιµές, κάνε οπωσδήποτε μία κράτηση στο Muse!

(26 941951) Ανδρέα Ιωάννου, Μουσαλλάς, Πάφος.
Facebook: Muse cafe kitchen bar
Instagram: Muse All Day Kitchen Bar

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close