Eating News , Εστιατόρια

Έρχεται νέο (πολλά υποσχόμενο) εστιατόριο από μεγάλο όμιλο του νησιού

Μεγάλος όμιλος εστιατορίων ετοιμάζει νέο μαγαζί στην πλατεία!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2022

Ο όμιλος Breeze, με έδρα τη Λεμεσό, είναι ξεχωριστός στον κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης και των εστιατορίων, καθώς υπό την ομπρέλα του διαθέτει διαφορετικού concept καταστήματα, μακριά από τακτικές franchise, ανάμεσά τους τα Marina Breeze Lounge Bar, Breeze Summer Club, Theama Venue, Bordello Bar, Ola Club και VIP Room Gold.

Το Breeze Group εμπλουτίζοντας την πολύπλευρη γκάμα μαγαζιών του, ετοιμάζεται να λειτουργήσει σε λίγες μέρες το νέο του εστιατόριο σε μία πολύ ξεχωριστή τοποθεσία στη Λεμεσό!

Το νέο εστιατόριο ονομάζεται Μέλισσα, και πήρε ήδη τη θέση του στην πολυσύχναστη και ιστορική Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό... σε ένα πραγματικά μοντέρνο σκηνικό, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα ο εν λόγω όμιλος! Μάλιστα μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας η Μέλισσα αναμένεται να απλώσει και τα κομψά της τραπεζάκια στην πλατεία υποδεχόμενο για πρώτη φορά ντόπιους και ξένους.

Το νέο εγχείρημα του ομίλου αποτελεί μία συνεργασία με τον γνωστό σεφ Χριστόδουλο Αβραάμ, ο οποίος ανέλαβε να επιμεληθεί και το μενού! Ένα μενού βασισμένο μεν στην κυπριακή κουζίνα, σε μια πιο μοντέρνα ωστόσο εκδοχή, φτιαγμένη με εκλεκτές πρώτες ύλες του τόπου μας!

Το μενού που είναι γραμμένο στην κυπριακή διάλεκτο και περιλαμβάνει πιάτα στη λογική «to share», ώστε να μπορείς να διαμορφώσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου τον δικό σου μεζέ.

Δοκίμασε από τις σαλάτες το "Τσαΐριν Χωρκάτικον", βουττήματα όπως η τασσή, το τταλαττούριν, οι χούμοι με παντζάρι. Στην κατηγορία "Προπάντημα" φιγουράρουν πιάτα όπως το χαλλούμι σε φύλλο ππακλαβά με μαρμελάδα πομυλορκού τζιαι κότζιηνου κρομμυθκιού, ενώ "Πας στα Κάρβουνα" θα απολαύσεις από σουβλούι σιοιρινό, της όρνιθας και αρνίσσιο μέχρι κοκκαλούθκια σιοιρινά, συκώτι του βου, χωρκάτικο λουκάνικο κ.ά.

Τα μεζεκλίκια, τα πιάτα "για θκιο πλάσματα" και το "Πόπαστο της Τταλούς" συμπληρώνουν το πραγματικά πολύ πλούσιο και ενδιαφέρον μενού της Μέλισσας, το οποίο θα απολαμβάνει όλη η Λεμεσός και όχι μόνο σε λίγες μόνο μέρες!

Αναμονή λοιπόν για λίγο ακόμα!

*κεντρική εικόνα από αρχείο

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close