Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2022
Ένα μικρό μεν, εντυπωσιακό δε boutique ξενοδοχείο έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στο κέντρο της πρωτεύουσας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις!
Ο λόγος για το Madama Residence που αποτελεί ένα boutique ξενοδοχείο που σου επιφυλάσσει μια signature εμπειρία διαμονής αλλά και μία γαστρονομική εμπειρία που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.

Το εντυπωσιακό αναπαλαιωμένο κτήριο στην παλιά Λευκωσία, σε μία από τις παρόδους της πολυσύχναστης οδού Ονασαγόρου, άλλοτε φιλοξενούσε το πρώτο αρτοποιείο και μύλο της Κύπρου, αναπαλαιώθηκε με πλήρη σεβασμό στην ιστορική κληρονομιά του κτηρίου και πήρε και πάλι ζωή μέσα στο 2022.

Πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος διαθέτει ένα ιδιαίτερο design και ξεχωριστή διακόσμηση, που συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο, δίνοντας την εικόνα ενός ανανεωμένου, αλλά συνάμα παλιού αρχοντικού. Επιλέγοντας φυσικά υλικά, οι άνθρωποί του κατάφεραν να αποκαλύψουν και να αναδείξουν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του χώρου, όπως τα ψηλά ταβάνια και τις καμάρες.

Το boutique hotel λοιπόν αποτελείται από 6 σουίτες στον πρώτο όροφο... ωστόσο οι εκπλήξεις σε περιμένουν στο ισόγειο.
Κι αυτό γιατί στο ισόγειό του στεγάζεται το all-day εστιατόριο Madama, το οποίο σε φιλοξενεί σε ένα υπέροχο εσωτερικό αλλά και στο φωτεινό του εξωτερικό, όπου σου προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσεις γευστικά πιάτα από το πρωί μέχρι το βράδυ, επιλέγοντας brunch, μεσημεριανό και δείπνο, με Ιταλική - Μεσογειακή to share προσέγγιση.

Το μενού συμπεριλαμβάνει ψάρι και κρέας, δροσερές σαλάτες και ορεκτικά, ζυμαρικά, ριζότο, platters και απολαυστικά γλυκά καθώς και έναν πλούσιο κατάλογο με brunch επιλογές.
Τον κατάλογο συμπληρώνουν επιλογές κρασιών από όλο τον κόσμο, με την επιμέλεια διακεκριμένων σομελιέ, αλλά και craft τοπικές μπύρες καθώς επίσης και επώνυμα cocktails.
Το Madama λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα – Κυριακή 09:00 – 23:00.
Madama Residence
Σόλωνος Γωνία κ Πύθωνος 11, Λευκωσία.
Για τις κρατήσεις σας μπορείτε να καλέσετε στο 22445551
Facebook :Madama-Residence
Instagram : madamaresidence
Σχετικά

Skyscanner: Οι μεγαλύτερες ταξιδιωτικές τάσεις που θα καθορίσουν το 2026
Το 2026 αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που ταξιδεύουμε

Πρεμιέρα απόψε για το νέο τηλεπαιχνίδι του Σίγμα "The Wall" με τον Χρήστο Φερεντίνο
Από απόψε, και κάθε Τρίτη & Τετάρτη στις 21:00, ο μοναδικός Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται ζευγάρια παικτών που βασίζονται στο πόσο καλά γνωρίζουν ο ένας τον άλλον

Κάτι άλλαξε στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας
Ακόμα ένα βήμα αναβάθμισης για το θέατρο

Bridgerton: Νέο τρέιλερ για την 4η σεζόν - Πότε ξεκινά
Η πολυαναμενόμενη νέα σεζόν εστιάζει στον δεύτερο γιο της οικογένειας Μπρίτζερτον, τον μποέμ καλλιτέχνη Μπένεντικτ και την προσπάθειά του να βρει την πραγματική αγάπη


Τέλος οι σφραγίδες στα αεροδρόμια της ΕΕ – Πώς ακριβώς λειτουργεί το σύστημα
Άρχισε η εφαρμογή του νέου πλήρως ψηφιακού συστήματος ελέγχου εισόδου και εξόδου των ταξιδιωτών στη ζώνη Σένγκεν

Tο Happy Traveller μας ταξιδεύει σε δύο δημοφιλείς πόλεις της Αγγλίας, το Μάντσεστερ και το Λίβερπουλ!
Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στο Σίγμα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιαστής του εθνικού τελικού της ελληνικής επιλογής για τη Eurovision 2026
Ο εθνικός τελικός αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις δύο πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου

Οι παγκόσμιες ταξιδιωτικές τάσεις και προορισμοί για τις φετινές γιορτές
Οι φετινοί ταξιδιώτες φαίνεται να επιλέγουν προορισμούς κοντά στον τόπο κατοικίας τους

H Μαρίνα Αγίας Νάπας γέμισε θέαμα, ταχύτητα και συγχρονισμό σε μια φαντασμαγορική διοργάνωση!
Το 3rd International Dragon Boat Regatta συγκέντρωσε πάνω από 300 αθλητές από την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σερβία

Μάθαμε πότε θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Λεμεσό
Η συμπρωτεύουσα ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά της

Αυτό είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο στην Κύπρο, σύμφωνα με την κατάταξη THE World University Rankings 2026
Η ανακοίνωση του πανεπιστημίου