News , Guide

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση κάνει το γύρο του διαδικτύου

Give a Little Love στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis

Δημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 2020

Ευγένεια και προσφορά πρωταγωνιστούν στην πολυαναμενόμενη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis με θέμα «Give a Little Love» (Δώσε λίγη αγάπη)

Το εμβληματικό εμπορικό κατάστημα του Λονδίνου John Lewis φωτίζει ξεχωριστά την Oxford street τις γιορτές και παράλληλα έχει δημιουργήσει μια παράδοση στις υπέροχες χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της, κάτι που έχει καλλιεργήσει αναμονή και προσδοκία από πολλούς. Το φετινό θέμα «Give a Little Love» (Δώσε λίγη αγάπη) εμπνεύστηκε από την καλοσύνη και αλληλεγγύη που επέδειξαν οι Βρετανοί εν μέσω πανδημίας.

Το John Lewis ένωσε τις δυνάμεις του με τη Waitrose για καλό σκοπό και φέτος θα προσφέρει πίσω στην κοινωνία ενισχύοντας την ΜΚΟ FareShare για την καταπολέμηση της φτώχιας και την ΜΚΟ Home-Start για την παροχή βοήθειας σε ανήμπορους οικονομικά γονείς.

Στο δημιουργικό αφήγημα (κυριολεκτικά) μια καρδιά ενώνει τους ανθρώπους και διορθώνει τα πράγματα. Με το πνεύμα των Χριστουγέννων ως παρονομαστή συμβαίνουν υπέροχα σκηνικά και πράξεις αλληλεγγύης μάς φέρνουν πιο κοντά στο κλίμα των γιορτών. Είναι σαφέστατη η παρουσία της COVID-19 και με ευρηματικό τρόπο παρουσιάζει σενάρια από στιγμές ανθρώπινες και γλυκές προσαρμοσμένες σε αυτή τη συνθήκη.

Η τελευταία σκηνή με το μήνυμα «Give a Little Love» μέσα από καπνούς που αφήνει ένα αεροπλάνο, α λα εποχή B’ Παγκοσμίου Πολέμου, αποτελεί φόρο τιμής στον Βρετανό στρατηγό Sir Tom Moore. Φέτος, στα 100 του χρόνια, ο πρώην στρατιωτικός αποτέλεσε πρότυπο αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας σε όλον τον κόσμο, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει με την πρωτοβουλία #WalkWithTom εν μέσω καραντίνας 1,5 εκατ. λίρες Αγγλίας για να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το τραγούδι της ταινίας «A Little Love» ερμηνεύει η βραβευμένη βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Celeste.

Το τραγούδι της ταινίας «A Little Love» ερμηνεύει η βραβευμένη βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Celeste.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close