Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2022
Οι εξωτερικές αυλές σε αστικό τοπίο, σε κάνουν να ξεχνάς ότι έχεις ξεμείνει στο νησί. Αυλές με καλό φαγητό, ποτό και την παρέα σου.
Κι επειδή τα καλοκαίρια οι αυλές, όπου θα σπεύσουμε να βρούμε ανάσες δροσιάς, έχουν μία άλλη χάρη, εντοπίσαμε μία φιλόξενη αυλή στην πρωτεύουσα, που αν την επισκεφτείς θα την λατρέψεις από την πρώτη στιγμή.
Ο λόγος για τον Κήπο της Χρυσαλινιώτισσας, μια ιδιαίτερη επιλογή για νόστιμο φαγητό και ποτό, σ' ένα μαγευτικό τοπίο, μέσα στα δέντρα. Η ταβέρνα βρίσκεται στην παλιά πόλη, στη γειτονιά της Χρυσαλινιώτισσας εντός των τειχών και είναι έτοιμη να σου προσφέρει αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές, με ποιότητα σε φαγητό, ποτό και εξυπηρέτηση.

Εκεί θα απολαύσεις μεζέδες μιας μερίδας ή και μισής, είδη σχάρας, χορτοφαγικά φαγητά και άλλα πολλά, τα οποία φτιάχονται με πολλή αγάπη και μεράκι. Φυσικά, στο τέλος θα απολαύσεις το παραδοσιακό καλοκαιρινό γλυκό, που δεν είναι άλλο από ένα μυρωδάτο μαχαλλεπί, με έντονη γεύση τριανταφύλλου όπως και άλλα κυπριακά γλυκά του κουταλιού.
Πρόκειται για μια ευρύχωρη, μεγάλη αυλή, στην οποία μπορείς να διοργανώσεις τα δικά σου πάρτι γενεθλίων, για όλες τις ηλικίες σε ένα φιλικό χώρο που θα σου προσφέρει άνεση και νοστιμιά.

Ωράριο: Δ- Κ από τις 18.00-24.00
(22343447/ 99558654 ) Λεωφ. Αθήνας (εντός κήπου) Λευκωσία.
Σχετικά
Η Λευκωσία πίνει καφέ και κοκτέιλ στο Φαρμακείον που μόλις άνοιξε
Στην καρδιά της εντός των τειχών πόλης, απέναντι από τη Φανερωμένη
Η κ. Αντωνία κλείνει τη (διάσημη) ταβέρνα της στο χωριό και μετακομίζει
Τελευταία μέρα λειτουργίας για το γνωστό εστιατόριο Άγιος Θεράπων είναι η Τρίτη, 28 Οκτωβρίου
Orangery: Το νέο place-to-be στο The Landmark Nicosia!
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, επαναφέρει ένα σημαντικό σημείο συνάντησης των movers and shakers της πόλης μας, καθώς το Orangery ξεκινά τη νέα του εποχή.
Αυτός ο σεφ θα βρίσκεται στο fine dining εστιατόριο της Λεμεσού, για τους επόμενους δύο μήνες
Ο βραβευμένος με ένα αστέρι MICHELIN σεφ Michael Nørtoft έρχεται στο Cloud9 στη Λεμεσό!
Μια γαστρονομική βραδιά Wine & Dine, με μενού διά χειρός του βραβευμένου σεφ David Goodridge
Το δείπνο που πραγματοποείται για τη στήριξη του Enavsma Foundation, θα πλαισιώσουν μουσικά οι αγαπημένοι Τεύκρος Νεοκλέους και Ευθύβουλος Θεοχάρους
Το διάσημο μεξικάνικο της Αγίας Νάπας, κλείνει για τη σεζόν
Το τελευταίο βράδυ του... το γιορτάζει με tacos, margaritas και tequilas
Φθινοπωρινή απόδραση στα πιο όμορφα πάρκα της Λευκωσίας... με άρωμα καφέ
Δύο πάρκα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν φύση, χαλάρωση και καφέ
Ο Όμιλος Chimonides Bros επαναπροσδιορίζει την εμπειρία εστίασης με 3 μοναδικά concepts
Από το fine dining έως το αυθεντικό κυπριακό σουβλάκι — ένας όμιλος που ενώνει την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία.
Αγαπημένη αλυσίδα street food pasta γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με φοβερή προσφορά!
Και προσκαλεί τους απανταχού μακαρονάδες σε ένα από τα σποτ του
Ο κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με το Tripadvisor
Και όχι δεν είναι το Παρίσι, η Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο.