Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2026
Με πλούσιο πρόγραμμα και γιορτινή ατμόσφαιρα, το Σωματείο «Φίλοι Αγίου Θεοδώρου Πιτσιλιάς» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουν μαζί το Πάσχα στο χωριό, μέσα από ένα τριήμερο γεμάτο δημιουργία, διασκέδαση και παραδοσιακές δραστηριότητες.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Μεγάλο Σάββατο, 11 Απριλίου, στις 15:30, στο οίκημα του σωματείου, με πασχαλινές παιδικές δημιουργίες. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δημιουργικά εργαστήρια, φτιάχνοντας πασχαλινές κατασκευές και εκφράζοντας τη φαντασία τους σε ένα χαρούμενο και φιλικό περιβάλλον.
Την Κυριακή του Πάσχα, 12 Απριλίου, στις 18:00, η γιορτή συνεχίζεται με τη βραδιά τόμπολας στο οίκημα του σωματείου, μια αγαπημένη δραστηριότητα που συγκεντρώνει τον κόσμο, προσφέροντας στιγμές αγωνίας, διασκέδασης και κοινωνικής συναναστροφής.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα του Πάσχα, 13 Απριλίου, στις 16:00, στην αυλή της Εκκλησίας Παναγίας Κιβωτού, με πασχαλινά παιχνίδια για όλους. Μικροί και μεγάλοι θα συμμετάσχουν σε δραστηριότητες γεμάτες γέλιο, ενθουσιασμό και ζωντάνια, αναβιώνοντας όμορφα έθιμα και δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές.
Οι εκδηλώσεις αποτελούν μια όμορφη ευκαιρία για συνάντηση της κοινότητας, ενίσχυση των δεσμών και γιορτή της Ανάστασης με χαρά και συμμετοχή. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους.
Σχετικά
Οι Locomondo έρχονται στη Λεμεσό για το 5ο Off Road Festival All Star
Ένα διήμερο γεμάτο αδρεναλίνη, εντυπωσιακά shows, αγωνιστική δράση, μουσική και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, θερινό σινεμά και ένα ολόλευκο πάρτι μέσα στη φύση
Μουσική και αστροπαρατήρηση κάτω από το φεγγάρι του Οξύρρυγχου
Το Αρχαίο Ωδείο Πάφου υποδέχεται την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μπουζούκια, αφηγήσεις και ξενάγηση στον έναστρο ουρανό.
Δωρεάν εργαστήρια κεραμικής στους Αγίους Βαβατσινιάς
Η Terra Arte CY και ο κεραμίστας Ανδρέας Φασουλίδης προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει βιωματικά την τέχνη του πηλού μέσα από το πρόγραμμα «Technergos».
Ετοιμαζόμαστε για νυχτερινή πεζοπορία στο βουνό με τους Cyprus from Air
Ακολουθώντας αστρικό φως, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ομορφιά του δάσους από μια διαφορετική οπτική
Γιώρκος και Σαής τραγουδούν κάτω από τα αστέρια στο Sandy Beach
Μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα, γεμάτη ένταση, συναίσθημα και αγαπημένες επιτυχίες
«Beyond the Game»: Μια διαδραστική βραδιά πέρα από τα στερεότυπα στην Πλατεία Ελευθερίας
Έκθεση, βιωματικά εργαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες και ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη είσοδο
H ανακοίνωση (και η αφίσα) για τη Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό
64 χρόνια ιστορίας γιορτάζει φέτος η Γιορτή του Κρασιού, με εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, αλλά και αναβαθμισμένο πρόγραμμα γεμάτο δημοφιλείς παραστάσεις και δεκάδες καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα
Πεζοπορία στο Κάβο Γκρέκο, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την πανσέληνο
Μια βραδινή διαδρομή έξι χιλιομέτρων με εντυπωσιακές εικόνες, φωτογραφικές στάσεις και κέρασμα με κρασί
Δες την πρώτη ανατολή με… pilates και μουσική
Ένα διαφορετικό ξημέρωμα στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Οι «Μέρες Ξηρολιθιάς» έρχονται στο Γούρρι
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην πανάρχαια τέχνη της πέτρας, με δράσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου
[Screenings] on the Side: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού "ταξιδεύει" στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η τελευταία Κυριακή του μήνα στη Λευκωσία, είναι διαφορετική